103

Путин се провали

преди 3 месеца

Текзит - поредния несбъднат путински сън. Само с Крим ще си остане клетника. И то още мънинко.

102

Александър Втори РИ

преди 3 месеца

Путинофила сега ще ревне с пеня на устата. Гледайте ко става. Жегнах го

101

Анонимен

преди 3 месеца

Махатма Ганди превзе Индия с мълчание и седене на едно място. Без нито един изстрелян куршум. Не е лошо да се поинтересувате от неговото дело, а не да давате за пример постоянно психопатите от ВСВ..

100

Махатма Ганди

преди 3 месеца

Киев започна да прилича на Тел Авив - сирени свистят през час, хората даже не си правят труда да се крият по бункерите. Поредното доказателство, че с терора се свиква и пасивното опълчение и некоопериране са по-силни и от най-силната армия.

99

Гаврата е пълна

преди 3 месеца

Поредната новина, която подхранва болните фантазии на путинофилите. Днесбеге, признавам ви за тотални садисти. Каква гaвра си правите с клетниците, не е истина. И с тея другите новини, как Путин "аха-аха" да превземел Украйна, направо ги съсипвате. Не знам как издържат в свят на ежедневни нови и нови и пак нови лъжи... :D

98

Crimea

преди 3 месеца

Какво стана? Тексас обяви ли вече независимост от САЩ?

97

Анонимен

преди 3 месеца

Петрола е важен за САЩ и едва ли САЩ ще ги пусне без кръв.

96

Анонимен

преди 3 месеца

Турция, Гърция Англия Испания Франция САЩ все геноцидни държави избили месното население но дават акъли за демокрации сега.

95

Анонимен

преди 3 месеца

Аляска ще се върне към СССР.

94

ТНР

преди 3 месеца

Тексаската Народна Република

93

Анонимен

преди 3 месеца

Те са били в Мексико и Франция но САЩ ги коят и завземат сичко. Преди това са избити и индянците от Испания и Англия.

92

Анонимен

преди 3 месеца

Геiропа присвои руските активи, което си е чиста кражба. Но бъдете спокойни, само солта в Донбас струва в пъти повече от активите.

91

Анонимен

преди 3 месеца

За 9 месеца контранастъпление укрофашагите са "взели" 3 села в долини без стратегическо значение, същите са ничии и са в сивата зона. 500 хил фашаги са при бандера, еще толкова ранени - извън чата, над 10000 танка на скраб, много от тях натовски. Като свършат укрофашагите ще ходят нашите русофоби, нали така бе цръвули?

90

Анонимен

преди 3 месеца

Сумати укронацяги гушнаха букетите откъм корените хахаха. Много укро жени ще останат свободни и ще са трофей за руските мъже. Ще пада размножаване хахаха.

89

Джо Бидоня

преди 3 месеца

По улиците на америка е пълно с наркоси, покрити с язви и изглеждащи като зомбита, заради ефекта на др0гата. А оня дрътия, склерозния краварски диктатор само пипа и души жените.

88

Анонимен

преди 3 месеца

Вече 3 Ейбрамса и 2 трал машини на основа Ейбрамс са унищожени в Русия. Най-мощният танк хахахахаха краварска консерва

87

ZOV

преди 3 месеца

Кога западняците ще забранят буквите ZOV в азбуките си? При вида на тези букви, западняците треперят. Буквите ZOV са вечният демотиватор на запада, нали така бе краварофили? Я кажете какво ви казаха западните медии, върви ли операция ZOV? Как е контранастъплението на нацягите?

86

Анонимен

преди 3 месеца

До 126Западът блокира руския износ на пшеница, а от украйна са изнесени милиони тонове пшеница)))Русия няма санкции върху селскостопански стоки.Но това може да се промени благодарение на Полша.

85

Русофоб на 2х2х1

преди 3 месеца

Слава на Лукашенко, единственият който не си затвори населението по време на пландемията. Беларусь е с най-ниската смъртност и най-високата раждаемост в Европа. Беларусь е с най-големия икономически ръст в Eвропа, над 6%.Беларусь е центъра и сърцето на европа. Беларусь процъфтява в съюз с Русия, Да живее Евразийския съюз.

84

Анонимен

преди 3 месеца

Да бяха си останали в Мексико.