8

Анонимен

преди 2 месеца

Сглобката ще се НАГУШИ.

7

Анонимен

преди 2 месеца

бай Г не иска да е в ЕС! Не ни давайте пари!

6

Анонимен

преди 2 месеца

Няма смисъл с тези смешни пари да спираме мигрантите, които са тръгнали към Австрия и Германия. Да им сварят по един чай на границата за подкрепа и това е, пращайте ги на акушерката.

5

Мата Хари

преди 2 месеца

Чудесна новина ,но само за раглобката Киро-Шиши-Толупа.Ще има пак яко крадене на милиони Евро.Чекмеджета,шкафчета и гардероби.

4

"леки" жен

преди 2 месеца

Стимули за " леките " девойки и " девойки " от български произход и " пета.лите " от всички континенти .

3

ВЕСЕЛИНЪ 7112136860

преди 2 месеца

От ЕК да не се правят на интересни. Българите не искаме никаквощи пари,защото турците и евреите,които ни управляват ще ги откраднат.Българите искаме ЕК да ни прати около 3000 хиляди чисти етнически европейци военни,които да пазят границата,без обаче да имат право да живеят сред Българското население. ЕК няма обаче да направи това защото е управлявана от същичките турци,руснаци,украинци,евреи.

2

Гого

преди 2 месеца

С тези пари нищо не може да се направи вече. Само задължения ще получим.

1

Анонимен

преди 2 месеца

За какво са ни 85млн. Преди 35г нямаше нелегални имигранти. Никой не прекосяваше границата. Можем да решим проблемът за 500хил.лв. просто трябва да разрешим и изискваме от гранична полиция да стреля по нелегално прекосяващите границата. Давам 100% гаранция, че за 2 месеца броя преминаващи нелегално ще намалее с минимум 99%. Винаги ще има някой луд дето ще се пробва но повечето няма да рискуват тук а ще ходят я Гърция, я Италия