158

Напомням

преди 2 месеца

Производственият капацитет на цялото ЕС е 300000 амуниции за 1 година. Тава при война с Русия ще стигне за 10 дена!!

157

До 163

преди 2 месеца

Еххх, язък! Как пък не се познаваме, аз завърших руска история в Хайделберг, хахаха

156

До 164

преди 2 месеца

Е трябва, трябва, но ето ти си лежиш на давана в Горна Баня още ;)

155

Анонимен

преди 2 месеца

Войските на НАТО трябва да пресекат река Москва на път за Урал. Трябва да убият руската мечка за да има мир в Европа.

154

До 162

преди 2 месеца

Хумболд Университет ..

153

Анонимен

преди 2 месеца

Къде завърши история бе, в кой берлински квартал, Шуменски или Великотърновския университет, дето приемат и без диплома за средно?

152

Анонимен

преди 2 месеца

Просто просят, просят бой.

151

До 159

преди 2 месеца

Ти можеш ли да четеш? След като минавам покрай Бранденбургската врата почти всеки ден, очевидно живея в Берлин ;) Долцигер Щрасе 2 за повече информация ;)

150

До 153

преди 2 месеца

Е като си ,,завършил ' в Берлин, е защо още си там, нали само си ,,завършил"? Дето живеят в Берлин, не казват че са завършили в Берлин! Айде в Якутия, ж.к. Владиславово!

149

Анонимен

преди 2 месеца

До Историк С 3.5 милиона, заедно със съюзниците си унгарци и румънци, като ги е разбил напълно първите 2 години, чак в Сталинград му е първата загуба, но тогава от всички страни са го тормозели :)))

148

Анонимен

преди 2 месеца

Тия чак сега ли започнаха да се учат.

147

До 154

преди 2 месеца

Мислиш че атомна бомба не е достатъчна а? Една по София и си пулверизиран!

146

Историк

преди 2 месеца

Хитлер е тръгнал да пресеча Висла към СССР ( операция Барбароса) с 3,3 милиона войници, 4000 танка, 4000 самолета и 15 милиона муниция и е бил разбит!Нато да се замисли ще може ли да събере повече??? За атом изобщо не говорим!

145

Анонимен

преди 2 месеца

Те освен да плашат с ядрено оръжие рашките, не виждам с какво друго да се противопоставят на НАТО, далеч по слаби са :)))

144

Историк до 149

преди 2 месеца

Еми не, завършил съм в Берлин. Всеки ден минавам покрай Монумента с 4 съветски танка на Бранденбургската врата..

143

То това

преди 2 месеца

дето ще ударят света с ядрено оръжие го казват бункерни плъхове като Пудинг и Медведев, те не ги е еня за руснаците, нито за умрелите, нито за живите! То ако човек се интересува от други хора няма да е диктаторче!

142

Агресив

преди 2 месеца

Кой е агресор и кой се защитава - незнам. Знам само ,че няма такова нещо като Учение, това е демонстрация на сила и реално събитие което е с цел провокация и тестване на системите на противника, с цел определяне на готовността му за подобна Агресия от НАТО.

141

Анонимен

преди 2 месеца

Засега единствено Украйна възпира умопъркания Путин да нахлуе в Европа. Затова трябва да се помага всякак на героичния Украински народ!

140

Анонимен

преди 2 месеца

Историка е учил в Масква явно, не знае за 27 милиона убити в СССР от нацистите, още няколко милиона пленени рашки за роби в концлагерите, но добре че беха доставките на САЩ и Великобритания за тех, както и постоянните бомбардировки над Германия, иначе тежко и горко на рашките :)))

139

IQ 3.14

преди 2 месеца

До Анонимен143 той наще активи ги конфискува вече, да си чул лукойл да си е платил вересиите? не. осемте въртолета станаха три. меджидийката изнася животоспасяващи медикаменти, терзийката и кирче теглат през ден заеми...да не мислиш че си ги бутат по дирниците тия пари? същата история като със жалкото съвпадение на чеченската война с правителството на виденов и двете служебни.