152

Анонимен

преди 2 месеца

А бе, Рамзан къде остана?

151

Анонимен

преди 2 месеца

Комунистите настоящи и бивши като Путин обичат да се правят на бедни и крият какво притежават. В началото на 70те години китайското посолство в София беше опасано със снимки на Мао Цзе Дун и неговите лични вещи. Чехлите му от 1942 година бяха целите в кръпки. Бельото му халата му от същите години също бяха в кръпки. Пълна мизерия с която Мао успокояваше народа че и той живее бедно като тях. Диктаторите прибягват до най-долни хитрости за да заблуждават пpocтите народни маси.

150

Анонимен

преди 2 месеца

Да се ровим в мръсното бельо на чужди политици ни е любимо, но за нашата плачевна действителност сме свели глава и чакаме? Какво си представяме, че ще случи? Ще се изчистим от съдебна система, или ще спре корупция във всяка държавна институция, или децата ни ще се лекуват без да събираме капачки , или многоооо други Винаги сме били пасивни, винаги сме се ровили в неща, които не са важни, но за важните неща спим! Това е!

149

Анонимен

преди 2 месеца

Путин живее много бедно. Има само гараж и ремарке без гуми. Москвичът му е със свалени номера и спрян от движение с блокирал двигател. Това му е всичкото имущество декларирано от него.

148

Анонимен

преди 2 месеца

Прекратете да ни занимавате с мъртвец .От 2007 г до 2024 г са минали 17 години -вече е изгнил .

147

Бах мама му.

преди 2 месеца

До Анонимен 138 Разпад на РФ е сигурен. Само Русия да загуби войната и всички в купом са изнасят в ЕС и НАТО.За разпад на ЕС ,ще видим. Блясък в очите на путинофилите.

146

-

преди 2 месеца

Че ко- той е господар на света! Полага му се да е богат! БРАВО!

145

Анонимен

преди 2 месеца

Бившата му съпруга сподели в книгата си, че докато е живяла с Путин е имала чувството, че живее с вампир...Много показателно.

144

Анонимен

преди 2 месеца

Не Анна, а Алина Кабаева!

143

Истината

преди 2 месеца

Множеството несвързани с темата глупави коментари показват колко тази статия е вярна и болезнена за русофилите

142

Бай Дрън

преди 2 месеца

И ко постигнах аз? Осъдих първия ми син на доживотен затвор и изкупих всички пампърси в Америка, сега няма за нормалните насссрани дуппенца бухаяхахаххахаха

141

Bormann

преди 2 месеца

Република Татарстан не знае нищо за собствените си господари, тръгнала да разучава Мастър Путин бухахах бухаххахахаха

140

Анонимен

преди 2 месеца

(А байдън не си знае имената на децата!) Като постигнеш какво е постигнл Байдьн и като години тогава имаш право да го осмеш, сега само ще му дишаш прахта.

139

Анонимен

преди 2 месеца

Дойче Веле пишат неуморно.

138

Анонимен

преди 2 месеца

Богати са руснаците. От 15 години средната брутна заплата в Русия е по-висока от брутната заплата в България, като все повече се отдалечава от българската. През 2023 средната брутна заплата в Русия е вече с 51% по-висока от българската. Минималната там е по-ниска, но средната е по-висока.

137

Анонимен

преди 2 месеца

Трябва да се чудите как Пожарникар-премиера на най бедната държава има милиарди . Путин е в правото си да бъде много богат

136

Анонимен

преди 2 месеца

А байдън не си знае имената на децата!

135

Анонимен

преди 2 месеца

И кво? Оказа се че яко крадеж на доларе и евраци от сделките с прогнилия запад на путинака и цялата кремъска клика на гърба на мизерните руски роби. Да не забравят пак да си го изберат. По негово време НАТО се разшири с нови членки и още сухопътна граница с Мордор но с цената на жертви на колхозници не виждани от ВСВ насам. Единствения плюс за чебурашките е обаче който не може да им се отрече е че успяха да си преоборудват черноморския флот в подводен.

134

Гошо

преди 2 месеца

Добро съчинение, но не е вярно. И ако е вярно то е малко в сравнение с нашите богатири. Барселона гейт, чекмедже гейт, шишо гейт, дс гейт и още и още. Да не говорим за Костов гейт. Кога ще пишеш и за тях или те са табу?

133

Анонимен

преди 2 месеца

Разпадът на ЕС ще бъде много болезнен, вече започва да се усеща.