126

7 те джуджета

преди 3 месеца

Росен,защо не си в Украйна при Зелето.Там заедно ще празнувате.

125

Нане Вутов

преди 3 месеца

На кого дължим благодарност? От тогава са минали 146 години. Всички участници във руско-турската война, руснаци, украинци, финландци, румънци отдавна са измрели. А на потомците им не дължим нищо. Още повече, че България си е платила за военната кампания. Да не споменаваме, че Русия ни напада след това на два пъти - през 1915 и през 1944 с цел да ни зароби.

124

Анонимен

преди 3 месеца

Непоносима жълтопаветна агония.....горест умнокрасива.....че свободата не е дошла с щиковете на чернокож гей от DC или поне френски геронтофил.....

123

Анонимен

преди 3 месеца

Искам от американците айфон от новия, с петте камери, да си правя едновременно селфи отпред и отзад. Иначе ще кажа добри думи за руснаците.

122

Анонимен

преди 3 месеца

И кои са тия хиляди виждам само шепа копейки около копейкин и са позор са държавата ни развяващи руско знаме

121

Анонимен

преди 3 месеца

Желязков ,Тагаренко ,Денковенко и Пеевски -веднага към Киев!

120

Анонимен

преди 3 месеца

Евросъюзът като мечта не се състоя.

119

Анонимен

преди 3 месеца

До Иво 142.............Точно така. Желязков в словото си снощи каза, че сме освободени благодарение на украинските войски! Отврат!

118

Анонимен

преди 3 месеца

А какво става със зелената сделка? Икономиката на ЕС мина ли на зелени енергии от вятърни перки и слънчеви панели?

117

ГНЕВЕН

преди 3 месеца

Мястото на Роска Желязковенко е в Оссройна , а не на Шипка!Вън предателите от страната ни!

116

Паметлия евродемокра

преди 3 месеца

"Росен Желязков: Днес е ден за памет" --- Всички помним как нашите прадядовци се биха рамо до рамо с англичаните и французите срещу руснаците на Шипка. И как помагахме на украинците да изгонят незоконно влезлите руснаци.

115

Анонимен

преди 3 месеца

Здравейте копейки! Поздравявам ви с този паметен ден за нас българите! На този ден 1918г се подписва Брест-Литовският договор с който се урежда капитулацията на Русия пред Царска България, Австро-Унгария, Османската империя и Германия. Вие продължавайте да веете руските знамена на Шипка като техни роби, каквито винаги сте били и те винаги са искали да бъдете. Ше ви дадат ли по някой сандвич барем после?

114

Анонимен

преди 3 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

113

ха-ха

преди 3 месеца

До ФАКТ-Не си добре с онова нещо ,което стърчи над рамената си!Опълченците щяха да ти махнат тази ненужна вещ веднага!Уссрайнината е една фашистка дупка ,в която англосаксите сложиха мина и сега укропите си плащат за предателството.

112

ДОЛУ ВЪЗРАЖДАНЕ!!!

преди 3 месеца

300 човека от Възраждане опитват да отнемат вниманието от Празника. Викайте ЖАНДАРМЕРИЯТА да ги арестува. Това не е партийно мероприятие, а Националният Празник Трети Март!

111

справедлив

преди 3 месеца

Дълбок поклон пред нашите двойни освободители РУСНАЦИТЕ!Над 220 хиляди жертви за свободата на България!Вън продажните предатели от сглобката и техните извратени господари от ФАЩ!

110

иво

преди 3 месеца

Хиляди скандират оставка и освиркват Желязков.Най-смешна е цензурата на БНТ които в този момент прекъснаха живото предаване.Краят на антибългарската сглобка е близо.

109

Анонимен

преди 3 месеца

До121. Много ти е пълна главата със съветска , руска пропаганда. България е в Европа от хилядолетия не само Географски. В Османската Империя е построена първата железница от Русе за Варна. Английски , Швейцарски и Германски фирми . По богати българи са изпращали децата си в Швейцария, Германия ,Франция да се изучават

108

Нико

преди 3 месеца

Срам и позор България държава с велика история .Да празнува като национален празник..Освобождение от робство???? Като бившите Африкански колонии на Британия и Франция !! .Ако това могат да го видят Аспарух Симеон Велики Самуил или героите от Съединението и Балканските войни Ще се срамуват от днешните управници

107

Анонимен

преди 3 месеца

Украинците на никой не са нужни, за запада те са буклуци, пушечно месо в proxy-войната с Русия. Разочарованието ще бъде голямо, Украйна ще се превърне в най-заклетия враг на Запада.