55

Дэ митрофанова

преди 3 месеца

Е, изказвай се от твое име. Ня можеш от името нй целия народ.

54

До 87

преди 3 месеца

Аз мечтая за България без ЛГБТ.Мечтая за суверенна България която не се управлява от руското или американското посолство.

53

Анонимен

преди 3 месеца

А понеже все се плюе руския посланник. Тя от години ходи на 2 март на Шипка, а не на 3-ти именно, за да не създава напрежение. Няма как да ня отиде, че загинала техни войни. Това е дипломатичност, че да не се сблъсква на 3-ти с държавните институции и утре да плюете, че сме им били слуги. Ама пак питам, кой западен посланник отиде на Шипка. Там не е саморуска победа, а а българска. Това е олицетворение на свободата. Толкоз им дреме на запада за нашатй смобода.

52

До 86

преди 3 месеца

И та какво има общо Климент Охридски с 24-ти май?

51

До 77

преди 3 месеца

См.ешко,ти за гражданска война ли мечтаеш?Отивай на лекар.

50

Анонимен

преди 3 месеца

Ей, тоя така и не се наяде.

49

До 78

преди 3 месеца

Кирил и Методий са създали глаголицата и славянската писменост.Никаква българска писменост не са създавали.Четете,учете,бъдете грамотни.

48

До 67

преди 3 месеца

Ами, въобще нямаше да има България без русите. Някой надолу беше написал, че такъв прецедент на създаване на държава е направен от САЩ към Израел, но те са им благодарни за това. Има и друг прецедент - Косово, ама и те са им благодарни. Май, само ние сме неблагодарниците. И това въобще не означава да сме им подчинени на русите, но, поне да сме благодарни и с разум да отчетем свършеното от тях. Сещам се и друго , защо никой западен посланник не ходи на Шипка. Нали ни обичат?????

47

До 75

преди 3 месеца

Ние сме България.Ние сме мнозинство.80% искат 3 март за национален празник.

46

До 73

преди 3 месеца

Това е вашето разбиране за единение...другите да пукнат.Страшно демократично....препоръчвам преглед при психиатър.

45

Анонимен

преди 3 месеца

След 1989 година демократите непрекъснато разделят народа на България. СДС срещу БСП. Да остане ПСА срещу да се събори. Русофоби срещу всички останали наричайки ги русофили и т н. Сега 3 март срещу 24 май. Въпросът е защо ни разделят?

44

До 70

преди 3 месеца

Какво си се напънал? Инфаркт ще получиш.Кирил и Методий не са българи,даже няма сведения някога да са били в България.24 май е ден на славянската писменост и не може да бъде национален празник само на една славянска държава.

43

До Сата Нато

преди 3 месеца

Капитан Петко Войвода има паметник в Рим. Ти, не знам дали въобще някой и някога ще те уважи, където и да е.

42

Анонимен

преди 3 месеца

Васил Михайлов май остана последния от великите актьори на България. Сегашните за нищо не стават.

41

До 65

преди 3 месеца

Спрете вече с тая пропаганда.Засрамете се.

40

Анонимен

преди 3 месеца

При положение, че повечето хора искат трети март за национален празник, защо трябва да се натрапва 24 май, който е празник от друг вид и ако се приеме само ще раздели хората?

39

до 59

преди 3 месеца

Вие , които не харесвате 3-ти март по същия начин не харесвате и 24 май ! Вие не харесвате нашата история и се чувствате нещастни , за това , че сте се родили на тази територия . Не виждам основателна причина да се обединяваме с хора като вас !

38

До 61

преди 3 месеца

Сам изброяваш защо 24 май е празник на славянската писменост и култура и трябва да си остане такъв. Национален празник е нещо друго

37

Анонимен

преди 3 месеца

Честит празник на всички българи!

36

Анонимен

преди 3 месеца

Интересно. Всички, които познавам искат повече 24 май да си остане празник на славянската писменост, както и 3 март да си остане националния празник, датата, от която България се връща на картата на света. Кои са тези, които агресивно се опитват да подменят тези дати?