163

???

преди 3 месеца

До 166.А бе пич ти знаеш ли кога и къде се слагат запетайки? Или ги цвъкаш ей така, където ти падна, че да изглеждаш грамотен? Е ама не си.Хайде със здраве.

162

Анонимен

преди 3 месеца

Щото гледам май от сайта не излизаш. - Имам пари-угаждам си ве, копейки. Са ше ми държите сметка и къде влизам и излизам ли ве, копейки? Да не сте от ЦК на БКП нещо или па КГБ?

161

От кое?

преди 3 месеца

До 166.В кое село си споделете дома? Научи се да пишеш грамотно първо.

160

Хаха

преди 3 месеца

До 166 е как ще го разбереш като нямаш мозък той човека ти го каза. И да те питам нещо, твоята борба каква е ? Щото гледам май от сайта не излизаш.

159

Анонимен

преди 3 месеца

"ги мразя заради всичките години на комунизъм, но ФАЩ и *** мразя повече. Понял???" Копейка, въобще не ме интересува кво мразиш и кво, не. Твоите вътрешни борби си ги споделяй дома, не с мен. И такива шлякави езици дето пишеш не разбирам, и не искам да разбирам.

158

ЖжээфН

преди 3 месеца

До 164 .Много ти е добър руския, да не ти е майчин? Щото гледам и украинците говорят на руски да го е...

157

Анонимен

преди 3 месеца

"До АнонименНо, затва па китайците са 1 млрд>! Гъл-гъл-гъл-гъл... вкусненкий боярищник! Тъй, хочиш брат, пить? Ну? ;)))" Първо китайците нещат и да чуят за колхозниците 2. Такива лай наняни азиатски напитки дори не ги знам кви са. 3. Нема как да съм брат с некви колхозници, do you understand? 4. Дори и нещо да се обърка с китайците, индийците са повече от тях а американските компании ги държат за топките. Така, че колхозници пиите си там лай ната в азия и не се бъркайте в ЕС.

156

Военкор

преди 3 месеца

Фронтовата линия се измества постоянно на запад. Русите взеха и Орловка, която е на 17 км западно от Авдеевка. Украинците не могат да се съвземат от руското превземане на Авдеевка и отстъпват.Тежки боеве се водят и за Работино в района на Вербовое в Запирижие.А периметърът около Артьомовск, превзет от Вагнер миналата година се увеличава, сега руснаците са вече пред Константиновка, която е важен укрепен район на уйраинската армия.

155

007

преди 3 месеца

До 155.Как да ти го кажа по-просто ,че да ме разбереш с единствената мозъчна клетка, която имаш? Не е нужно да си русофил, за да мразиш ФАЩ и ***. Напротив, никога не съм бил фен на Русия даже ги мразя заради всичките години на комунизъм, но ФАЩ и *** мразя повече. Понял???

154

Анонимен

преди 3 месеца

Голямата новина не е какво са си казали някакви немски генерали, а че руснаците ги подслушват.

153

Анонимен

преди 3 месеца

Специални разузнавателни средства - СРС.Супер специални разузнавателни средства - ССРС.Супер сталински средства за разузнаване - СССР.

152

Анонимен

преди 3 месеца

Черна седмица за ССО на Украйна. Вчера, в резултат на въздушен удар по Глухов, беше убит известният офицер от ССО, депутат от селската Рада Назар Соколовски! Според информацията, не само той, но и редица други войници от ССО - повече от 10 и много ранени. Това е второто унищожаване на група елитни украински части тази седмица. По-рано, от гледна точка на PR, за да се преодолее отстъплението, група ССО се опита да направи десант на територията на Херсонска област, но беше унищожена. Някакъв лов за ССО? Или качеството на украинския спецназ е паднало толкова много?

151

Анонимен

преди 3 месеца

Още един самолет АУАКС А-50У е доставен в редиците на руските ВКС. По-рано ръководителят на Ростех Сергей Чемезов заяви, че се планира възстановяване на производството на самолети А-50. Общо по време на боевете два самолета А-50У бяха безвъзвратно загубени над Азовско море и Краснодарския край, друг самолет беше повреден от удар на дрон върху радара му на беларуското летище Мачулищи.

150

Анонимен

преди 3 месеца

НАТО се намира извън територията на ЕС и участието в този съюз е много опасно за ЕС. НАТО е нападателна организация и подклажда войни. Нищо чудно да са замесени.

149

Анонимен

преди 3 месеца

NATO отдавна в в Украйна, нали не си представяте, че глуповатите украинци са способни да водят съвременна война. Чужденци от САЩ и Европа се бият вместо тях.

148

Анонимен

преди 3 месеца

"До 148.То хубаво не искаш да си роб центаджийче ама си роб на хамериканското посолство" По какво съдиш копейка? Ако да съм им роб означава, че мога да казвам, правя и отида където и когато си поискам, да не мисля като отида в магазина кое колко струва, то да - роб съм им ако така го виждате копейките.

147

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 месеца

Както е тръгнало, скоро самите германци ще се разделят на ГДР и ФРГ!

146

Факт

преди 3 месеца

Кримският мост е на модулна конструкция и се възстановява бързо. За да бъде трайно прекъснат са нужни десетки ракети. Тоест, Германия не може да се измъкне просто така.

145

007

преди 3 месеца

До 148.То хубаво не искаш да си роб центаджийче ама си роб на хамериканското посолство. Ти други ден няма да празнуваш празника, а ще го на 4 Юли ....Денят на Зависимостта.

144

Анонимен

преди 3 месеца

"Много долна, пошла и грозна пропаганда" Некви други доводи? Иначе вие си знаете кви копейки сте, нема нужда да пояснявам. Ама нали сте ми приятели, ше поясня-пропаднали!