627

учуден

преди 2 месеца

До Сът,А ти какво искаш, война ли? Американолизачите и феновете на Зелето като искате война, защо тогава се жалвате когато руснаците бомбардират украински градове, където има военна инфраструктура и/или скадове и на укрите им се налага да провеждат n-тата поред мобилизация, за да могат да попълнят оредяващите редици на ВСУ?!

626

Анонимен

преди 2 месеца

Не може като бандит да изнудваш света, ще нападам когато искам, а вие ще търпите защото имам ядрено оръжие! Това и Китай не го прави! И колкото повече се търпи, толкова по-нагъл става Джуджака! Отстъпят ли му Украйна, Молдова е за 2 дни, след това ще нападне Литва, Латвия и Естония....а тия мунди от ЕС и НАТО, пак ще умуват! Тука трябва някой с топки, като Рейгън!

625

Анонимен

преди 2 месеца

Накрая пак ще стане така, само че територията на Украйна ще е по-малка, по-разрушена и гъстотата на населението ще е ниска. Трагичен резултат от опитите на НАТО да се разраства в 'руския свят'.

624

Анонимен

преди 2 месеца

Ерик Принс още казва: за какво американските данъкоплатци да дават още 100млрд-а, като няма да има друг резултат, освен по-лош? Същото се отнася и за европейските граждани. От себе си ще добавя, ако наистина се грижим за нашата безопасност, недоразумения като Зеленски, Урсула и подобни трябва да са вън от умравлението на каквото и да било.

623

Сът

преди 2 месеца

Путин също е поискал всеки ден да му се прави по минимум един дудyk от всеки български pycopoб и русофил. Хайде другари,идете сложете край на войната! Нали искате мир?!

622

Ттъй

преди 2 месеца

Ще е, щото Путин не е Нетаняху. Много е вежлив. Иначе от бандеровци щеше да остане само неприятен спомен от преди 2 години. Жалко.

621

Слънчарски

преди 2 месеца

То същото споразумение имаха за Крим след 1990-та. Да има над 50% руснаци и единствената присъствена армия там да е руска. И видяхме какво стана. Путин отдавна вече е доказал, че не може да му се вярва.

620

Анонимен

преди 2 месеца

Както казва основателя на BlackWater, Ерик Принс, некрасивият мир е по-добър от красивата война, руската мечка не може да се победи в нормална война, спрете огъня, дайте им Крим, Донбас и каквото още иоже и да се приключва, следващите възможности са още по-лоши.

619

Анонимен

преди 2 месеца

Не може да се казва че руския народ е ***, те не са такива, но това е репресивна държава, полицията е 1,5 милиона, за сравнение, армията е 1 милион! Няма законност, могат да те убият за несъгласие с режима, никой няма да го гледа.Как да изразиш мнение, ти вече си труп? Ако дори и най-елементарни права и свобода имаше в Русия , Путин щеше да е с доживотна! Но Русия му е частна собственост!

618

Вариант Б

преди 2 месеца

А мирът според Зеленски е "ПВО и ядрени ракети срещу Русия" - Това е идеалната "Гаранция за вечен мир"

617

РУСКИТЕ ФАШИСТИ

преди 2 месеца

ТРЯБВА ДА ПЛАТЯТ ЗА УДОВОЛСТВИЕТО ДА УБИВАТ И РУШАТ В МИРНА ДЪРЖАВА.

616

Анонимен

преди 2 месеца

Украйна вече не е страна в мирния договор. Нищо не зависи от нея одавна.

615

Анонимен

преди 2 месеца

ТОЯ РУШИ И УБИВА И УСЛОВИЯ ПОСТАВЯ- РУСКИЯТ ФАШИЗЪМ УБИВА- ДАЛИ Е ВИНОВЕН НАРОДЪТ- ДА ТЕ ГИ ТЪРПЯТ, ТЕ ГИ ИЗБИРАТ- ТРИЛЬОНИ ЗА РАЗБИТАТА ДЪРЖАВА И ПРОГОНЕНИЯТ НАРОД- ВСИЧКИ РУСНАЦИ ОБРАТНО В РАША.

614

Анонимен

преди 2 месеца

За този мир Украйна изпусна влака. Следващият е къде по-неизгоден.

613

Анонимен

преди 2 месеца

Много готина снимка сте цъкнали на *** Къси, руски фолклор, Иванушка Дурачок!

612

Анонимен

преди 2 месеца

Тази няма да я бъде! Джуджето е бълнувало, но сънища и действителност всъщност никога нямат нещо общо!

611

Леля

преди 2 месеца

Ревете за Украйна . А къде е българската армия и каква и е техниката ? Смешно и жалко .

610

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 месеца

За огромните човешки жертви, разбитата държава и икономика, териториални загуби, украинците могат да кажат едно голямо "Благодаря" на Байдън и Борис Джонсън! А всяко следващо предложение на Путин ще бъде по-лошо от предишното.

609

Анонимен

преди 2 месеца

Шахтьор играе в Лвов, а европейските си мачове в Полша, отбора го има въпреки руския нацизъм, а дали въобще има някакъв с украинско име, който се е отрекъл от страната си или са поредните тонове руски лъжи е друга тема!

608

Анонимен

преди 2 месеца

Шахтьор играе мачовете с в Киев, а тренира в Лвов. Футболистите живеят там. Това се отнася и за младежкият и детският отбор на Шахтьор Донецк.