35

Зелен скакалец

преди 2 месеца

И ти не воюваш срещу Путин! С него воюва Байдън и целият джендърски съюз!

34

Анонимен

преди 2 месеца

На рашките като им гледам видеата за бандите им, франсетата надали могат да се сравняват по агресия :)))

33

Анонимен

преди 2 месеца

Зелята разбира. Вчера изгоря първият Ейбрамс. Остават още 30.

32

Анонимен

преди 2 месеца

Дони,ти си на ход,Джо вече неможе,трябват му помощни колела ,не е на себе си,моля те освободи го по бързо от поста.Нека се отдаде на заслужена почивка,в Украйна има хубави курорти,Зелето ще удари едно рамо ,хора сме все пак. СЛАВА НА РОССИЯ!

31

Така е ..

преди 2 месеца

До Анонимен 12 Егати правотата на Путин ?Да избиеш половин милион хора , ей така от скука, било правилно.

30

Анонимен

преди 2 месеца

До АнонимеН Явно имаш сериозен сексуален проблем, който избива в ментални увреждания и демонстрация на явни комплекси в постовете ти. Сигурно за половото ти безсилие обясняваш на жена ти, че Путин е виновен.

29

Анонимен

преди 2 месеца

До 24Тръмп е бизнесмен.)))Който на два пъти фалира и търси защита от държавата. Лъжец който системно лъжеше застрохователи и кредитори за състоянието на богатството си и сега за тези ди лъжи е осъден да плати 400 млн. долара. Почти половината от богатството му.

28

Анонимен

преди 2 месеца

Трумпи ако спечели, довиждане НАТО, явно словенката му жена е приятел на Путин :))) По-лошото е, че янките требва да избират между 2 мумии, немат друг избор :)))

27

Леле!

преди 2 месеца

Гоуем страх тресе нашмърканото човече! Приказки много, а помощ никаква. Сигурно е много гадно да усетиш началото на краят, знаейки че до месец два може да висиш на някое дърво в Киев!

26

до 18/21

преди 2 месеца

Защо крещиш във форума?Мнение така не се налага,промит мозък!

25

АнонимеН

преди 2 месеца

До Гиб Мелсън/ ТАКА Е ПРАВА СИ ГЛУПОВАТА ПУТИНИСТКЕ! ДЖО Е ПО ЖЕЛАН ЗА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЗА ДА ОСВОБОДИ НАСЕЛЕНИЕТО ОТ УЗУРПАТОРА ФАЛШИВИЯ ГЛУПОВАТ ХАХОПУТИН СКОРО НАПЪЛНО НЕЛЕГИТИМНО НА ВЛАСТ!

24

Анонимен

преди 2 месеца

До 22За Русия Бай Даню е в пъти по-желан от Трамп. Трамп е непредвидим, докато деменцията Бай Даню е ясен.)))Само където нито Бай ти Даню нито Тръмп управляват САЩ, те са едни пионки и нищо повече.

23

Анонимен

преди 2 месеца

Зеленски пропуснал много в образованието и няма на какво да научи Тръмп.

22

Дарк

преди 2 месеца

Тръмп е бизнесмен.

21

Гиб Мелсън

преди 2 месеца

За Русия Бай Даню е в пъти по-желан от Трамп. Трамп е непредвидим, докато деменцията Бай Даню е ясен. Той всеки ден се губи в сградата на Белия Дом, после го намират и го водят дотам където е искал да отиде и като го направи това по няколко пъти на ден, то не му остава време да разсъждава за външна политика.

20

АнонимеН

преди 2 месеца

НЕМОГА ДА ОБЯВЯ ПОБЕДИТЕЛ ВЪВ ВОЙНАТА МЕЖДУ ФАЛШИВИТЕ ГЛУПОВАТИ ХАХАВОПУТИНИ И ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ ДОКАТО НЕ СЕ ОБЯВИ КОЙ ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ В ФАЩ! АКО СПЕЧЕЛИ ТРЪМП УБИ УКРАЙНА ГУБИ ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО. АКО ДЖО БАЙДЪН СПЕЧЕЛИ С АРМИЯТА НА ФАЛШИВИТЕ ГЛУПОВАТИ ХАХАВОПУТИНИ Е СВЪРШЕНО КАКТО И СЪС САМИТЕ ФАЛШИВИ ГЛУПОВАТИ ХАХАВОПУТИНИ ДОРИ ДА СЕ СКРИЯТ ВРЕМЕННО В БЕЛАРУС. ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО И НЕ ПОДЛЕЖИ НА ОБСЪЖДАНЕ ПРИ ДЖО ПОБЕДА ЗА ХАХОПУТИН 0%

19

До АнонимеН

преди 2 месеца

Бай Дън втори мандат!? Това не буди страх , а смях...

18

Случаен минувач

преди 2 месеца

Докато се събират по улиците и се пращат на фронта, хората ще умират. Най-достойното е да обяви капитулация от египетската вила на тъща си. Това ще спаси хиляди украински животи.

17

Анонимен

преди 2 месеца

Хитлер е еврпопейски продукт на 19/20 век.Путин е продукт на сталинско ленинския социализъм през 20 век в Русия.

16

АнонимеН

преди 2 месеца

ТРЕПЕРЕТЕ ПУТИНИСТИ САМО ОТ МИСЪЛТА , ЧЕ ДЖО БАЙДЪН МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИ 2-РИ МАНДАТ И ДА ИЗТРЕПЕ ЕДНО 700 000 ПУТИНИСТА ЗА 2 ГОДИНИ КАТО НИЩО :D