92

анонимен келеш

преди 2 месеца

Копейкин и в САЩ съм ходил и визите ги дават трудно заради такива шпиони като тебе:):):)И не знам дали ние Българите сме втора категория хора,обаче вие руснаците сте направо трета категория изритани отвсякъде:):):)

91

Анонимен

преди 2 месеца

До хора и стоки - АХАХАХ "хора и pycopoби", само тва мога да кажа

90

Тодор Живков

преди 2 месеца

Здравейте бананаджии! Вкусен ли е банана? Бегате ли на запад? Хааа хаааа хаааа хаааааа!

89

Анонимен

преди 2 месеца

Шиззофренията в Блатото продължава с пълна сила.

88

Анонимен

преди 2 месеца

A какво става с визите за САЩ, след 30 години 6лизане на американски гъзоBе, българите могат ли свободно без визи да бегат в САЩ като западно европейци, или българите са нещо втора категория хора?

87

анонимен келеш

преди 2 месеца

До90 Ти стига лъга бе копейкин:):):)Аз съм пътувал по света навсякъде къде съм решил:):):)Ти гледай,че границите са затворени за руснаците.За тях се притеснявай:):):)

86

Анонимен

преди 2 месеца

До а защо? Единствените българи които не могат да пътуват са българските копейки и това не е защото някой ги спира, а защото със заплата на нощен пазач или социални помощи просто няма пари.

85

а защо?

преди 2 месеца

A защо след 16 години 6лизане на брюкселски гъзоBе границите в ЕС са затворени за българите и още не могат свободно да пътуват в чужбина и в ЕС като западно европейците? Защо границите към ЕС са затворени за българие? Или българите са нещо втора категория хора, втора категория членове на ЕС?

84

Анонимен

преди 2 месеца

До хора и стоки. Ти излизал ли си някога от селото си ?. Българите можем да пътуваме където си искаме, просто излез от вас и пробвай.

83

фащате ли се?

преди 2 месеца

Споко, тази година Русия ще бъде победена, а Тръмп няма да стане президент. Фащам се на бас!

82

анонимен келеш

преди 2 месеца

Ше има шенген копейкин,колкото и да съботирате ше има!То заради такива като вас се бавят нещата,но споко скоро и Шенген ше има:):):)

81

Анонимен

преди 2 месеца

Ще ги зомбират от малки.

80

123

преди 2 месеца

Горките деца.

79

хора и стоки

преди 2 месеца

А какво става с Шенген, приеха ли ви най-после в Шенген? Българите защо не могат да пътуват свободно в ЕС? Българите не могат да пътуват свободно дори в Гърция, България защо не може да търгува свободно с Гърция! Нали ЕС е съюз на свободно придвижване на хора и на стоки?

78

анонимен келеш

преди 2 месеца

До82 Те нашите копейки се възхищават на Кими Севернокорейски и живота в Северна Корея ти за Путин ми говориш:):):)Иначе да копейките са страхливи,но и хитри!За Русия и Северна Корея желаещи няма,няма и да има:):):)

77

Европеец с главно Е!

преди 2 месеца

Копейчиците оцапаха гащичките от кеф. Жалко, че класическата копейка не е гледала интервюто, защото нито английски разбира, нито руски хваща, но е готова да вее руzкия флаг на Шипка. Да се възхищаваш на агресор и психопат в 21 век говори за много сериозни душевни липси. Но най-странното е, че нито една копейчица не поема на изток, а все на запад я влече. Прави пара на Запад, поолзва благините на Запада и почва да го плюе. *** история! Добре, че не мина простотията с референдума, че не знам

76

Анонимен

преди 2 месеца

Украйна не може да бъде член на НАТО. Това е неприемливо за Русия.

75

Анонимен

преди 2 месеца

А те защо не са се предали като са знаели, че ако не се предадат ще ги убият? Какво са казали?

74

Анонимен

преди 2 месеца

A какво става в Брюксел?

73

Анонимен

преди 2 месеца

.....наши войници заобиколиха група украински войници и им предложиха да се предадат- те не се съгласиха и бяха убити....това какво означава- рашистанските фашисти си набелязва някого/ някоя държава/ и му/им предлагат да се предадат защото ще бъдат убити....това е нагло и прилича на мутрите които Кремъл създаде, за вдигане на пушилка и всяване на страх, докато верните дъщери и синове окрадоха народа си ние с няколко долара заплати- те с милиони...а после избиха мутрите и им взеха даденото им.