13

Анонимен

преди 6 месеца

За какво са ни тези служби след руснаците назначават и командват президент и прокуратура? Да не говорим за бизнеса, подобни на Гергов, Банев, Домусчиев.... А нека да сме честни, регулаторите, топлофикациите и ВиК са престъпници от години, изхранват си ромите и крадат от българите. Без народен съд и трудови лагери няма да мине работата

12

Анонимен

преди 6 месеца

0-1% ти стигат Кире

11

Анонимен

преди 6 месеца

До Нане 11. Щото е виждал Харвард от улицата направо.

10

Нане

преди 6 месеца

Що го навирате постоянно тоя краварски издухалец... ===)))

9

Карачанаков

преди 6 месеца

Кире, как разбра че имате само 1човек във ДАНС нали уж е тайна във,макар че и той Ви е много.

8

дасд

преди 6 месеца

абе Киро нали службите и регулаторите трябвало да са независими, сега друга песен запя как били на герб и трябвало и вие да имате хора... това не е ли овладяване на службите?

7

Анонимен

преди 6 месеца

Кви са тия над 2000 човека работещи "в службите" по партийна линия бе каква е тая лудост ?

6

Анонимен

преди 6 месеца

Ясно е какво ще направи още е първия си ден като премиер госпожа Мария Габриел. Сменя тестиса, който в момента изпълнява ролята на про ститутка в качеството си на министър на вътрешните работи и арестува незабавно Пеевски и Борисов. После останалите от опг - томето Биков, делянчо Добрев, Дес Танчева, онази която продаде пътната карта на Газпром и т.н. и т.н.

5

Анонимен

преди 6 месеца

Тия не само изпраха Борисов, ами на пиедестал го сложиха. Като гледа човек какви ги говори и върши Киро, си казва по-добре Борисов, отколкото това недоразумение харвардско.

4

Дони

преди 6 месеца

За съжаление е прав...

3

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 6 месеца

Киро при едни избори си отвън без ала бала с президента без машините си отвън сам призна че шарлатаните имат нямат 7 или 8 % ГЕРБ са партия системна от 2009 год с 650000 българи а ДПС са партия от много години Облачни шарлатани добре че беше Борисов сега да ви остави да управлявате Киро Вън шарлатани алчни

2

Ха-ха-ха

преди 6 месеца

А вие какво искахте да делите с тях 50:50? За това ли била цялата тази истерия с Меморандума?

1

Анонимен

преди 6 месеца

видиш ли хомоатлантик като онова ухилено наткоманче на снимката - само бой, бой, бой ! те мразят България! направиха ни колония, докато ни ограбват род, история и мечти!