41

Анонимен

преди 3 месеца

Лоша работа.

40

Анонимен

преди 3 месеца

До 36 "Аз не съм силен и едър. Не можех да го защитя. Страхувах се." То не е нужно да си силен и едър. Важното е как влизаш в боя, малко умения, стратегия и после каквото сабя покаже. Спирал те е само страхът. Не си знаел, че онези, които тормозят другите, винаги са дребни душици и ги е страх много повече отколкото теб.. Ако разбираше това, можеше да вземеш нещата в свои ръце и да натрупаш полезен опит.

39

Анонимен

преди 3 месеца

Аз пък навремето биех тези, които тормозеха другите. Просто не можех да гледам такива неща. Не проумявах как учители и всички само обръщат гръб и гледат в другата посока докато всичко отмине. Веднъж и учителка защитих, двайсет минути от часа ония я замеряха с неща, тя се опитваше да ги усмири, накрая като видях, че ще се разплаче, станах и набих единия и всички се кротнаха. После ми благодари, но ми каза и че не било моя работа... Помислих си "знам, не е, но ти не се справяш", но не й го казах.

38

До до анонимен 16

преди 3 месеца

При всички случай постът на "анонимен 16" говори за сериозен личен проблем, без да има отношение към темата. Просто това място се ползва като отдушник.

37

анонимен

преди 3 месеца

До до анонимен 16 - такъв си избрала е грешна позиция. На млади години трудно може да прецениш и избереш, пък и познавам много хора с драстична промяна след брака. Правилно е да се отърве от този. Да се твърди, че е виновна, е несправедливо, да се обвинява жертвата е направо нелепо, бягайте от насилници, независимо от пол и възраст, всичко друго са дрррънканици.

36

Анонимен

преди 3 месеца

Щом 5 дена не я намират значи е убита!

35

Анонимен

преди 3 месеца

Православна Дух. Семинария.Спомням си, когато Евлогий беше ректор. Имаше един семинарист. Биеха го всеки ден. Шамари, ритници, шутове. 5 години го спукваха от бой. Най-много го биеха семинаристите от Калофер. Днес те са по телевизията. Патриоти. Спазват традициите. Хората ги уважават. Жалко,защото нито един преподавател, нито пък Евлогий направиха нещо. С очите си виждах всеки ден бягаше по коридорите,защото го гонеха да го бият. Аз не съм силен и едър. Не можех да го защитя. Страхувах се.

34

Анонимен

преди 3 месеца

До 29 Е как пък ти стана толкова очевидно от снимките, че е с психически проблеми?!? Врачка ли си? Или викаш, щом не изглежда като дрога или като бръмчалка, значи нещо не се развива като другите и значи е с психични проблеми? Нещо си се объркал! На мен от снимките момичето ми изглежда като редкият вид свестен човек. Ако не си виждал такива проблемът си е изцяло твой.

33

До Анонимен 29

преди 3 месеца

Да не би директорката на ПГХВХТ, да е разпоредила на всички от персонала да пишат чистещи имиджа постове?

32

Доктор Сър Пичук

преди 3 месеца

Детето не е "хванало гората", а най-вероятно се е самоубило някъде. Глупавите родители и учители са виновни за това защото доверчиво са завели детето на някой психиатър и той щедро е изписал отровите си. Самото лечение на психиатрите често води до самоубийство самите медикаменти подтикват към самоубийство, но никой сега няма да разследва това разбира се - виновен психиатър за него не може да има.

31

анонимен

преди 3 месеца

Трудно е да се каже кой крив, кой прав. Вярно е, че повечето деца са невъзпитани и кой знае как са и викали млък, *** грозотия или нещо подобно. Многократно съм бил свидетел на такива неща, другите се подхилкват гадно, а учителите не реагират. Може и самото момиче да е от тези, нищо не се знае, обикновено тук се прикриваме, всичко да е тайна, да не се говори, и пр. ДАНО Е ЖИВО И ЗДРАВО.

30

Анонимен

преди 3 месеца

Със сигурност вина,носят ръководителите на училището,не е само там,имам приятел с такова дете,подал е хиляди сигнали до училищното ръководство и нищо!Едно към едно децата се оправдават че жертвата е виновна а горкото дете не му се ходи на училище от страх!Сами у дома се чувства добре но това не може да продължи вечно!

29

До Анонимен 16

преди 3 месеца

Ако мъжа ти те бие, то е защото си си избрала такъв. От това не следва, че всички мъже бият жените си. Просто ти си падаш по бабаити.

28

Анонимен

преди 3 месеца

Явно родителите си търсят изкупителна жертва. "Тормозено" било момичето и за това хванала гората ?! Ама това момиче е вече на 17г., не е дете на 6-7години. На нейната възраст момичетата си устройват боеве за най-малката обида или за гаджета. Очевидно е от снимките, че момичето е с психични отклонения, не знам дали е била лекувана или не, но това е най-вероятната причина за да изчезне

27

Наркотици в МВР

преди 3 месеца

В полицията има много луди въоръжени полицаи които са за психиатрия не за МВР, защо не си проверите полицаите в Дупница, Бобов дол, Перник все едно са дрогирани!?

26

В други сайтове пише

преди 3 месеца

,че била отбягвана само от няколко дена, защото на устата й се появил херпес. Това не е повод някой да се депресира. Също и че момичето имало някакъв проблем с психиката, това било установено от лекар, но прикрили този факт. Затова си мисля, че е възможно наистина да се е държала странно понякога и затова да е нямала приятели. Промяната през последните месеци - с възрастта тийнейджърите стават по-уверени и ако някои са й се присмивали, тя е почнала да им отговаря както е характерно за средата им

25

Доктор Сър Пичук

преди 3 месеца

Виновни за тази трагедия са психологът и психиатърът при когото са водили момичето. Психиатърът 100% е изписал някой от бoклучaвите си медикаменти на детето без да помисли за последствията, а сега кой знае може би са довели това невинно дете до самоубийство.

24

Анонимен

преди 3 месеца

Ей тая мода с психолозите е много вредна! Като те тормозят отиди, дрънни му по мyтрата един на тормозителя, да усети ясно границата и че ти също си човек и после ще се разберете. А сега кво, ходят на психолог, който им обяснява "плувай, плувай, не е риба" и проблемите се задълбочават! Така с "помощта" на психолога жертвите стават само още по-прецакани жертви! Не се прави така! Срещни го с втори закон на Нютон и да видиш как всичко си идва на мястото. Уважавайте ги тия закони на физиката!

23

Анонимен

преди 3 месеца

Леко се съмнявам че госпожа директорката казва истината!Ей тая промяна всичко лъже като дърт представител на малцинствата!Горкото дете като гледам снимките и като знам какви жестоки са днешните деца!

22

Хмм

преди 3 месеца

Естествено, че е нямало никакъв тормоз. Само където семейството ѝ казва, че заради тормозът е започвнала да посещава психолог дори е работила с психиатър. О и естествен , че изведнъж станала конфликтна, то когато те тормозят има два варианта на защитна реакция или се смачкваш и чакаш да те "убият" или ставаш агресивен. Типично жертвата е виновна, никой нищо не знае, нищо не е чул от педагозите, а пък суъчениците изведнъж станаха загрижени за нея , и едва ли не ще я изкарат първа дружка.