234

Анонимен

преди 6 месеца

Та кои нормален подкрепя воината освен тия които се прехранват от нея.Но истината е че Путин беше принуден ,8 години геноцид ,постоянни обвинения че не реагира на нещастието на сънародниците си и ето го резултата ,Украина е разорена и най-вероятно ще бъде поделена,Русия ще си върне статута на непобедима ,Европа е в колапс.А най смешното е че Г 7 не смеят да откраднат замразените руски активи-за да не загубят своите такива.това дето наляха в воината не го смятаме-фира казват винарите

233

ТОП НОВИНА

преди 6 месеца

ХВАНАХА ШЛИФЕРА НА ПУТИН!

232

Анонимен

преди 6 месеца

Не може да бъде, аз мислех че paшките обожават да ги мобилизират

231

Анонимен

преди 6 месеца

До Спекулации_мдаа, той и Ким има 100% одобрение, та и путин така

230

кико

преди 6 месеца

Поредният неизвестен на никому опозиционер.Не е допуснат до избори,защото нямал нужните подръжници.Относно Навални.Има доста интересни клипове за него в нета.Там се вижда отношението на хората към него.

229

хунка

преди 6 месеца

До Анонимен----в точка 4 от инструкциите на воиниците на Вермахта, се е забранявало полово сношение с рускините, по медицинско-хигиенни причини.

228

Спекулации

преди 6 месеца

Путин винаги е имал положителен рейтинг поне 70% дори по изследвания на западни социологически агенции. А това нямаше да е така ако само 17% подкрепяха войната в Украйна.

227

Анонимен

преди 6 месеца

До Кефа - не свършиха ли вече мужиците? Нали избивахте по около 10-15 хил на ден? Особено сега, когато завзехте Авдеевка. И при контранаступа... Ама хитра тактика - отстъпвате и ги избивате без да се усетят. Докато стигнете до Полша жив руснак няма да остане. И тогава - отиваме в Рисия, а там само загорели рускини без мъже останали!!! Егати рая!!! И почваш да дупчиш брат!!!

226

Анонимен

преди 6 месеца

Тях поне ги питат. На нас ни дават отговорите...

225

Анонимен

преди 6 месеца

хахахахаахха голям майтап

224

Анонимен

преди 6 месеца

Война в украйна има от 2014, невежи! Освен това, това е поредната невярна и пропагандна стъкмистика.

223

Ха

преди 6 месеца

До Стилиян Ще е анонимен ами, нали иначе ще има среща с новичок, или ще е искал да скача с бънджи, но ще е забравил да се закачи за него!

222

Стилиян

преди 6 месеца

Независим руски социолог, анонимен източник, някой си който отказа да каже как се казва. Аиде малко по сериозно човек трябва да застава с името си и да отстоява казаното, а не разни пусканки тука

221

17%

преди 6 месеца

Според мене лъжете яко

220

@ @ @

преди 6 месеца

Всеки руснак с няколко мозъчни клетки в кратуната отдавна си би камшика и емигрира в цивилизования свят и няма да се върне никога за да воюва заради болните имперски мераци на кремълският фашизиран запъртак !

219

Куку

преди 6 месеца

Не може да бъде,аз мислех,че рашките с радост и песни на уста отиват да мрът за яхтите на Путин,Сечин и други подобни!

218

Идеалист

преди 6 месеца

Нещата на практика са точно обратните. Неповече от 20% подкрепят тази американско-руска война подържана с ктръвта на стотици хиляди младу украинци, от по-бедните слоеве на населението. Онези, които са се усетили по-рано избагаха спокойно и отдавна работят Русия или в Западна европа. Богатите, които са имали възможност да дадат по 10 000 Евро на граничите власи са втората вълна ( има ги у нас в големите градове, с големите си джипове ). Скоро ще има войнишки бунтове.

217

Анонимен

преди 6 месеца

До Кравар Евроатлантик Да припомня някои от бисерите на нarлосаксонците: "НАТО няма да се разширява на изток..."

216

Кравар Евроатлантик

преди 6 месеца

Да припомня някои от бисерите на руския вожд Путин - "Русия отдавна е признала териториалната цялост на Украйна", "Русия няма основания и няма никакви претенции за Крим", "Русия никога няма да нападне Украйна" и най-голямата перла от последния месец изтекла от устенцата на джуджето от Кремъл - "Полша е виновна за ВСВ, защото е накарала Хитлер да ги нападне".

215

Анонимен

преди 6 месеца

Само в Киев Кличко отпусна 360 хектара за военни гробища. За сраевнение Арлингтън е 260 хектара и има около 400 000 гроба. Това значи, че Кличко е отдал място за над 550 000 украински войници само край Киев. А трябва да се има в предвид, че далече не всички загинали ги прибират. Има ли смисъл да се говори за загубите на Украинската армия при това положение? Зеленски вероятрно има впредвид само загубите са 2024 са 31 000.