68

Анонимен

преди 3 месеца

Заплата 800 лева - борса 1800 лева Слава на Урсула и на Тиквата :)))

67

Анонимен

преди 3 месеца

Урсула колко ше взема на борсата за безработица :)))

66

К1Д

преди 3 месеца

Схемаджиите получават пълна сума от Бюрото по труда след 24 часа работа във Франция , а аз след 10 години работа на максимален усигорителн праг на пълна заплата след като съкратиха целия отдел заради Изкуствения Интелект ме пращат веднага на интервю за работа на минимална заплата само за да ми спрат. Въпросната фирма от 16 години има обява за мениджър - сам на себеси и да върши всичко на 1000 лв бруто. А схемаджиите вземат пълни 1850 лв за целия срок без да ги закачат.Подкупи ?

65

Напишете също

преди 3 месеца

Инвеститорът каква кола кара?

64

Prokurora

преди 3 месеца

Бизнесменът да взема украинци, те са трудолюбиви

63

BGexit

преди 3 месеца

Какво общо има българската държава с френското законодателство?

62

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 63 Раздават 130та заплата да се чете "Раздават 13-та заплата". Мисълта ми беше- как така все внушавате, че пари няма в държавата, а на едни и същи хора държавата раздава милиарди всяка година? При това раздаване на пари на облагодетелствани хора, никой не вярва, че държавата нямала пари. Пари няма за бедните, болните и пенсионерите., т.е. социалната политика в Бг е игнорирана. Бг не е социална страна за разлика от Франция, Германия, Белгия, Испания...

61

Анонимен

преди 3 месеца

До ффф 61 Прав си. Влезем ли в Шенген, ще настане "великото преселение на народите". И тези, които досега не са напуснали БГ поради някаква причина, ще се пробват на Запад. Дали ще се върнат, не се знае.

60

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 61 Как недостигат пари? Социалната министърка 12 пъти ходила на екскурзии в чужбина за няколко месеца, раздават заплати, премии, бонуси, ДМС, 130 та заплата, пари за облекло на държавните хр ан ту тници, бият тъпана, че СРЗ станала 3000 лв, т.е. депутатските и министерски заплати пак скачат, раздадоха пари на учители, полицаи, социални работници, и кой ли не, на магистратите дадоха по 1,6 заплати в повече за Коледа, а те не получават 1000 лв. заплата, колко милиарди са това?!

59

Тук говорим за друго

преди 3 месеца

До Анонимен 60 Има логика в това,което казваш, ако младият специалист наистина е изработил 3, 4, 5 или 10 хиляди лева.Тогава има основание дапретендира заголяма заплата. Но ако не е изработил толкова пари, тогава трябва просто да напечатаме много нови банкноти, та да му дадем 8 000 лв заплата. Нали знаеш какво става след това. Не, че повечето ни бизнесмени не са за бой. Но трябва да се прецени и другата страна. С кой акъл искаш да плащаме по 2000 лв на нищоправци без никакъв принос за България?

58

ффф

преди 3 месеца

Нещо няма работници в бг и това е нормални... майтап си правят с хората после нямало кой да им бачка... защото всичко живо е навънка, акто влеземв шенген ще е още по лесно... няма балъци вече да и работодателите е време да запратят ръкави и да си бачкат сами... заслужават си го

57

Анонимен

преди 3 месеца

Някой да каже на овълчения бизнесмен, че няма право да се бърка в доходите на хората. Да си търси работници от чужбина. Да видим кой ще му работи за 400 евро на месец.

56

Пак безобразие!

преди 3 месеца

Франция да им плаща обезщетение ако ще не 3 месеца, а 3 или 33 години, нямам нищо против. Но е БЕЗОБРАЗИЕ за нищо-не-правене ние да им плащаме в продължение на 9 месеца пари, каквито много от младите ни висшисти не могат да вземат тук като заплата през първите няколко години от трудовия си стаж!

55

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 54 НЕ Промяната те докара до тук, а ГЕРБ с 13 год. ге н оцид накара хората масово да емигрират. Даже бежанците не искат да остават в Бг. Последни по доходи и първи по смъртност в ЕС. Това са последиците от управлението на ГЕРБ и пак ходите да гласувате за тях. Такива като Велев, Домусчиев и тоя от статията винаги ще държат българина в бедност и ще експлоатират труда му.

54

дедо Ташунко

преди 3 месеца

Пълни глупости.

53

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя бизнесмен иска хората да мизеруват, да останат без доходи, за да ги накара да му работят за жълти стотинки. Експлоатацията на хора е престъпление. Обаче бизнесът в Бг е научен на експлоатация. Държавата насърчава експлоатацията.

52

Анонимен

преди 3 месеца

До Ми аз не виждам- И аз не виждам проблем ! Хората са могли,работили са,защо да не получат НОРМАЛНИ ЕВРОПЕЙСКИ доходи ! "ПРОМЯНАТА" ни докара дотук- Всеки да се оправя сам ,след като алчните политици мислят за нас само при покачване на цените и при избори.

51

Ууу

преди 3 месеца

Уважаеми г-н работодателю. Каква заплата давате Вие ,за да се оплаквате от липса на работна ръка.

50

Анонимен

преди 3 месеца

много време ,и получават парса предимно ромове,по вратите на борсите пише на врата ,че е за роми някаква уж интеграция ,ние сме в ЕС от 2007г,но в Франция Германия у др .западни държава плащат от борсата добри пари като за нас ,защото техните закони нямат нищо общо с нашите закони да получаваш тук по 400 ...500 лв ако осигоряван минималната работна заплата ,в ЕС 4 пъти повече ,трябва също подпис да имаш безработен в определен ден ,но има съмнения че се дават пари на служителите да ги подписа )

49

сеири.ком

преди 3 месеца

Към управляващите : Пари има , не сте завинаги на тази земя и няма да си ги носите отвъд . Раздайте на всеки българин по 1 куфарче със 1 милион евро. Безвъзмездно. И да видим дали ще има мрънкащи по форумите. Всички ще празнуваме и ще бесуваме.