889

Анонимен

преди 4 месеца

Едни фашисти са партиите на мнозинството подкрепящи зглобката това е истината.

888

Анонимен

преди 4 месеца

Явно са ги подбирали с психични отклонения от ПП .

887

Анонимен

преди 4 месеца

Срещу англосаксонците Русия никога не е печелила война.

886

Анонимен

преди 4 месеца

До Пояснявам тъмнолик костя обеснявам защото дребната ти жаба вожд в кремъл е мухлю

885

Пояснявам

преди 4 месеца

Индианец Денкоф, защо излагаш Големия Бял Вожд от Фашингтон?

884

82-ОМБР

преди 4 месеца

Ама кво става бре? Тая пРосия роди цяла армия млади руснаци еднокраци му-ха-хаааа

883

Мен

преди 4 месеца

След декември друга песен ще запеете като дойде Тръмп..Тогава най много ще си проличи кой ви дърпа конците

882

юлиян до 949 Хелоу

преди 4 месеца

Не е с лице на плъх.По-мяза на ''гладна костенурка''.

881

юлиян до 947

преди 4 месеца

Там е проблемът ти...Би,но не би.От доста време,вече забравих точно от колко,те използвам в качеството на ''боксова круша''.Чак ми става съвестно.Така съм те''нагАзил'',че не ти остава нищо друго освен да плюеш и кълнеш.Защо ли те държат още в ''нет-а''.Още като ми прочетеш името и''вдигаш баджораните''.Не ти ли стана ясно,че вече си ''бита карта''.Сменяй''позивната'',сайта,а най-добре направо сменяй професията,за да не ставаш за смях и на съседските кокошки.

880

юлиян

преди 4 месеца

До анонимните и умствено затормозени''евроатлантици''.Голи приказки,''хвърлени в нищото'' войни не печелят.Вие си''джафкайте'',ние русофилите,ще отбелязваме акуратно на картата на бойните действия превзетите населени места и ще ви се чудим на акъла.Вие се късайте от злоба и фалшив ентусиазъм,а ние ще ви гледаме ''сеира''.

879

юлиян

преди 4 месеца

''Специалната военна операция'' беше логичен отговор на действията на САЩ,НАТО и техните киевски ''неонацистки марионетки''.И Русия ще спечели тази война,независимо от постоянното повтаряне от всички ''евроатлантически ръководители на ''мантрата'',че няма как да спечели.Само с папагалско повтаряне, на с нищо незащитената теза за ''невъзможната руска победа'',война не се печели.Искат се реални военни успехи на бойното поле,а те са без всякакво съмнение на руска страна.Няма други варианти.

878

Анонимен

преди 4 месеца

До сергееФфТи не си в ред, в Бургас, Созопол, Стара Загора, Сливен, Нова Загора, Ямбол, живее силно преобладаващо българско население, бе "умнико", *** и се увери сам!

877

Анонимен

преди 4 месеца

Сам се навира в шамарите, *** тъ пия български академик. *** е единствената инфинитивна форма на глагол запазена в българския от старобългарския.

876

рушия е просто

преди 4 месеца

един външенКенеФф с накъсана прАвда нанизана на пирона до дупката.

875

Анонимен

преди 4 месеца

"Заради влошените отношения с Русия се обсъжда ядрените отпадъци от АЕЦ Козлодуй да бъдат погребвани в Югоизточна България или Дунавската равнина. Ядрени отпадъци, получени от отработеното ядрено гориво на АЕЦ Козлодуй,може да бъдат заравянив Дунавската равнина или Югоизточна България.Двата района в България са подходящи за погребване на радиоактивни отпадъци, става ясно отписмен отговор на министъра на енергетиката Румен Радев", ................ няма да стане, няма да заравяте отпадъци

874

сергееФф

преди 4 месеца

"а и в югоизточна България, най-много чисто българско население живее...." ти в ред ли си? Риторичен е...

873

Анонимен

преди 4 месеца

Вярно ли е, че искате да заравяте радиоактивни отпадъци в Дунавската равнина или Югоизточна България? Почти цяла Югоизточна България е защитен природен парк, Странджа-Сакар, част от Стара планина, река Ропотамо и местността наоколо , също е защитена, а и в югоизточна България, най-много чисто българско население живее! Луди ли сте?

872

крепостни

преди 4 месеца

превзехте ли цеха за винкели ваштаМамицаДолнаКурвенска

871

др0гаре плоскоземи

преди 4 месеца

3дневната пародия продължава.....

870

Е?

преди 4 месеца

Абе цайсатко, Русия спечели Донбас,Крим ,Запорожието,Азовско море,следват Херсон и Одеса и дай Боже Харков и Днепропетровск. Ти как ги виждаш да ги загубят отново ,аз лично не виждам как ...аахахахааха