11

Анонимен

преди 3 месеца

Нали сме капиталисти , направете да се заплаща за кръводаряване и ще има опашка от желаещи. Безплатен обяд няма , защо да ставаш дойна крава?

10

Анонимен

преди 3 месеца

До българина, тялото, тъканите и телесните течности са собственост на индивида. И никой не може да принуждава никого да дарява каквото и да е. Чете преди да пишете. Безработен не означава безправен. Освен това и ти винаги може да се окажеш безработен. Ще си ОК ли да те третират като предмет? Вероятно не! мислете с тези кратуни. Не боли!

9

Анонимен

преди 3 месеца

И още един фактор който не е за пренебрегване! За да дариш кръв освен че трябва да си физически здрав, трябва и да си чист от към субстанции! Кръв по принцип даряват млади хора. Но сега младите масово са наркомани! Нали в болницата като им направят изследвания всичко ще светне.

8

Христо Христов

преди 3 месеца

ЧАКАМ ДА МЕ МОБИЛИЗИРАТ ДА СЕ БИЯ ЗА ПУТИНЪТ И ЩЕ ДАРЯ И КРЪВ И ОРГАНИ НА БОЙНОТО ПОЛЕ В УКРАЙНА.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Седем години ходих по болници, така и не разбраха какво ми има. Вече хемоглобинът и кръвните ми показатели са като на болен от левкимия. Аз ли да даря, че те източат ли ми половин литър, ще трябва да ме кримират на място в болницата. Ще си кретам така, дано поне я докарам до 40г, че на 35 все още не ми се умира.

6

Няма!

преди 3 месеца

Да променят системата и тогава хората ще даряват! Преди всяко количество дарена кръв се е записвала в специални регистри и в случай на нужда от страна на дарителя... не се е изисквало възстановяване на ползваната кръв. Сега, независимо дали си дарявал, си длъжен да възстановяваш. Едно е да искат хората да са милосърдни, друго е да получават подкрепа когато те изпаднат в нужда. Променете системата, иначе ще сте все в нужда!

5

Анонимен

преди 3 месеца

Болни са хората. Как да дарят кръв? То нали вече всеки втори е болен от нещо. А между другото в САЩ вече има стандартна практика да питат кръводарителите дали са ваксинирани срещу ковид и със коя ваксина, на кой производител и преди колко време. Можете да го видите на сайта на Red Cross.

4

Анонимен

преди 3 месеца

докторите-търгаши продават кръвта на богаташи и оттам нататък се губи следата

3

тъпак

преди 3 месеца

хахаха, задължително не става, защото хората имат как да отвърнат. Да вкарат някой от докторите с фалшивите стентове в затвора и може да се обърне тренда, сега просто никой не им вярва за нищо!

2

Анонимен

преди 3 месеца

Рептилите пият човешка кръв! Затова има дефицит. Хората разбраха къде отива кръвта и вече не искат да даряват.

1

българина

преди 3 месеца

има безработни, отдавна трябваше да е задължително да даряваш, ако си безработен повече от 6 месеца