19

Анонимен

преди 2 месеца

Публикувате доклад с данни отпреди 4 години и ни го представяте като актуална информация? Вие наред ли сте изобщо?

18

Анонимен

преди 2 месеца

колко народ изтрепаха докторята със диагноза ковид поради грешно лечение няма ли да споделите?Имаше една катастрофа във Плевенско момчето потрошено от всякаде а диагнозата причина за смърта ковид! и това всичкото да се усвоят парите от работа със пациенти със ковид! Безбожници .

17

Анонимен

преди 2 месеца

До Гошо Гоше, глупчо, аз имам шест близки и приятели, най -младият на 42 години, починали от Ковид и нито един от ваксина. Глупавото си е глупаво. Вси го лъжат, ама то все много "знае".

16

Име

преди 2 месеца

Причината е съвсем друга! Но пък сме на 1-во място по най-малко набодени! Ако се обединим и изхвърлим паплачта управляваща ни 34 години, ще се почувствам още по-горд, че съм българин!

15

Анонимен

преди 2 месеца

До "Ако беше" Ти пукай кило домашнярка с три кутии цигари на ден и не мърдай от масата, пък после разправяй, че Боко и Пеевски са ти виновни за инфаркта и инсулта. Те с тяхните килограми са на същия хал де - инфарктът ги дебне.

14

Анонимен

преди 2 месеца

"Това е заключението в доклада на Сметната палата след извършен одит Изпълнение на мерките в здравеопазването във връзка с COVID-19 за периода от 01.02.2020 г. до 31.12.2021 г"....................Благадарим за изключително актуалната четиригодишна информация.

13

до 13

преди 2 месеца

Какви лоши практики? Ти легни с маркуча в гърлото, пък забрави всякакви практики. В такива случаи е много по-надеждна профилактика и предпазване, отколкото лечение. Като виждаш пожар, не влизаш с него, за да те спасят докторите. Пазиш се. И това е нормалната човешка реакция. Това дебелоглавие ни намали с 80 хиляди излишни смърти за две години. От много "акъл".

12

Гошо

преди 2 месеца

Кога ще кажете колко починали има от ваксините?

11

Анонимен

преди 2 месеца

Ние и преди ковид си бяхме на 1 во място по смъртност. Пак ли започнахте да дъвчете тая пландемия?

10

Анонимен

преди 2 месеца

Това говори че нашите доктори по-традиция са най -алчни от всички свои европейски колеги . Всеки починал от каквото и да е го пишеха ковид за да лапатт

9

Анонимен

преди 2 месеца

Което говори за лоши практики в здравеопазването. И най-малка след пандемията! Хората са са справили сами и без ваксини.

8

дo 6

преди 2 месеца

Точно тогава, по времето на щаба имахме няколко десетки смътрни случая за 3 месеца. Мазалото стана след като се разтури щаба и се развилняха антимаскери и антиваксъри. Как може човек да е толкова сляп и безакълен, за да не разбере нещо толкова очевадно. Или, което е по-лошо, го разбира, но нарочно заблуждава хората с цел смърт.

7

ХАХАХАХХАХАХАХАА

преди 2 месеца

Вие сте ненормални ваксани зомбита :)

6

Барон Мюнхаузен

преди 2 месеца

,И как го разбрахте това че са умрели от Ковид,при положение че не е направена ,нито една аутопсия?Боб ли сте хвърляни,на кафе ли сте гледали,кристална топка може би или така рече Кунчо и Баба Радка???

5

Анонимен

преди 2 месеца

И с най-ниска смъртност от експериментални ваксини.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Е щом ромите без ваксини оцеляха всичките, значи ковид загуби битката с хората, ваксината и тя.:))

3

Анонимен

преди 2 месеца

Измамата КовиТ как липсва на Мутафчиев и Кунчев и другите професори които плашеха народа бяха на върха имаше кпп-та, пенсионерски час в магазина, 2-3 дози ваксини и милиони платени които заминаха в кофата пи си ара беше по едно време беше 100 лева, а фалшив документ за ваксина стигаше до 350 долара,.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Не думай

1

Анонимен

преди 2 месеца

Изпуснахме златна възможност да изчистим ромите, ще чакам още 30 години да ограбват България и да убиват български граждани.