21

Анонимен

преди 4 месеца

Комунистите родината изграждат, комсомолците след тях вървят! Пионери, пенсионери славен път ви чака, труден път! Комунисти, комсомолци, пионери и чавдарчета червени! Кръвта е червена а не зелена. То и затова Българското знаме има по средата зелен цвят! Белият свят е управлението. Зеления цвят е сърцето. Червеният цвят е кръвта. Канибалите - управляващите не могат да управляват без червена кръв и правят войни. Единствено Любовта със Зеленото Знаме в Сърцето на народа спира Войните!

20

Анонимен

преди 4 месеца

Просто Киро да не арестува пак Тиквата :)))

19

Анонимен

преди 4 месеца

Корнелия всякаш е 3 клас и пише есе на тема за Васил Левски.Уви, държавата е точно това - власт и пари.

18

Анонимен

преди 4 месеца

Кой не скача е червен :)))

17

Анонимен

преди 4 месеца

До Христо Христов - да де, ама сега подава удобно пас на Баце! Е така, по партийно някак!

16

Аня

преди 4 месеца

Колкото повече скачат е добре.

15

БСП няма шанс

преди 4 месеца

МВР зомбират Българите, каквото и да говорите и да ги хващате в корупция, те пак ще гласуват за тях! Хората са зомбирани!

14

Анонимен

преди 4 месеца

Младежите им писна почваме всеки да ходим по РУтата и да подаваме сигнари за наркоманчета на селските майки, нека има справедливост и добро бъдещо поколение писна ни от селки патки!

13

Веселинъ 7112136860

преди 4 месеца

Към "Днес"!!! Настоявам именно и само Вашият фотограф,който е невероятен професионалист да бъде командирован и направи подробен репортаж на Българските Военни Крепости и съоръжения както в Каркасон,така и в цяла Окситания. Аз мога да съм му гид. Този професионалист заслужава да бъде първият,който да отрази истината,че Българските Канове,от които произхождам и аз са били законни владетели на Окситания ,а конкретно в Септимания с нашите достойни АШКЕНАЗКИ Израилтяни!

12

Ze nigmar

преди 4 месеца

Явно Борисов си отива, но сглобка та ще продължи... :)))

11

Веселинъ 7112136860

преди 4 месеца

Каквато и конфликтивност да има между мен и "Днес" трябва да призная,че фотографът,ала и отделът за отразяване на събития и персонажи чрез фотографии са НОМЕР ЕДНО .Този фотограф бих искал да ми бъде лишен приятел завинаги,когато се завърна в София. На снимката се доказват думите ми за козята прилика на СЕФАРАДИТЕ ,които нямат чиста Израелска кръв като Нашите Ашкенази.Моля сравнете Нинова и тази,която е зад микрофона.Сравнете и двете с майката на Навални.Поздравете от мен и Каркасон фотографа Ви

10

Нинова

преди 4 месеца

Това ми го каза синчето от Ню Йорк

9

Георги Илиев Митев

преди 4 месеца

Сатирично стихотворение; Ода за Бойко : " Бойко от всичко разбира. Вожда пред нищо не спира. Всеки проблем ще реши. Никога Той не греши. Бойко признат е спортист : Каратист , тенисист , футболист . Доктор на пожарникарските науки. Не е като някои неуки. От сега и занапред Бойко е езиковед. Изборите нашият месия все печели ги на вересия. Личният му лекар - Лъчо вече е доцент. Бойко пък се цели...в бъдещ президент . " . Автор: Георги Илиев Митев. София (2014).

8

Анонимен

преди 4 месеца

Техноимпексова коги че я наритат от БСП

7

Корнелка

преди 4 месеца

Като че ли не им беше на ПП то коалиционна и не прати на Украйна оръжия за да я оставят да граби военнопромишления комплекс. Даже и Слафчо като се дръпна щото не му дадоха неговия дял през апи тя пак се хвърляше на амбразурата да защитава Кирчо и Кокорчо.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Партийна субсидия 1 лев - да изпукат червените кхмери всичките са милионери :)))

5

Зозо

преди 4 месеца

Корни, нали знаеш? На нови избори ще сте 10 човека от БСП в парламента :))))))))))))

4

Христо Христов

преди 4 месеца

Да не забравяме, че Нинова до последно крепеше Киро и Асен.

3

Анонимен

преди 4 месеца

А на тебе и на Путин ли да дадем държавата, бе бабо?

2

Анонимен

преди 4 месеца

Ходи на село.