119

Крико

преди 3 месеца

Жалките душици намат друга работа

118

Анонимен

преди 3 месеца

Не е светът, а няколко държави от НАТО то, светът е мааалко по голям.

117

Анонимен

преди 3 месеца

Южна Америка и Африка започват да изглеждат все по-привлекателни за миграция.

116

Анонимен

преди 3 месеца

Укро-премиерът пресмята: загубихме 20% от територията, 1/3 от икономиката и 10 милиона от народа. Зе-клоунът е нелегитимен, защото му изтече президентския срок и той остава на поста без избори в нарушение на укро-конституцията. Зе узурпира укро-властта.

115

нелепо

преди 3 месеца

Четох до "Байдън", "морална чистота" и "личен авторитет" и спрях. По- голяма нелепица едва ли може да бъде съчинена.

114

И какво да му навред

преди 3 месеца

Жив не им беше нужен вече... ей го вижте като мъртъв разбуни световния кошер и всичко плюва Путин.... а за убиеца (ако въобще го има), истинския ни дума!!! Запада си го отгледа, Запада си го водеше, Запада си го уби.... Тръмп: Смъртта на Навални ми изясни, че САЩ е залязваща и проваляща се нация....

113

Анонимен

преди 3 месеца

Путин да подготвя ядрения арсенал, може скоро да се наложи тая третополова демоНкраДция да трябва да се бомби и да се унищожи веднъж и завинаги.

112

Лукчо

преди 3 месеца

Нищо,по-скоро със санкции над китайски компании ще получат драконов дъх спрямо техни.Идеята за конфискация на жалките 300 милиарда може да доведе до преместване на парите на света в азиатски банки.Зс да засегнат Русия ще трябва да засегнат със санкции 80% от света,а света ще отговори подобаващо на 51 страни зад Украйна.Няма печеливш вариант.Да сключват мир.И Илон Мъск като бизнесмен им го каза косвено,че от 60 милиарда помощ полза никаква.

111

Анонимен

преди 3 месеца

Байдан най добре да разтреля руския флот и да обяви ПЪЛНО МОРСКО ЕМБАРГО и конфискуване на всеки кораб излязал от там на руските пристанища

110

Анонимен

преди 3 месеца

два шамара и ще се напълми памперса 71 годишно джудже на половин плюнка живот блуждаещо в стареската демрнция и вренената когато му е ставало

109

Макиавели

преди 3 месеца

,,Западният печат" продължава нищо да не разбира от Русия. И да се случи нещо с Путин, ще дойде следващият Путин. И той ще продължи политиката на предшественика си. А тъй като в тази страна никога не е имало свободни хора, нито гражданско общество, нито правова държава, демокрацията е невъзможна при това състояние на нещата. Такива централизирани империи са се разпадали винаги досега по две причини:1. спират експанзията и 2. центърът губи влиянието си над регионите. Това е начинът и с Русия.

108

ВОЙНА

преди 3 месеца

АВДЕЕВКА ПАДНА, войната продължава. Русофили ко правим? Май успехите са в кавички, а?

107

НАДЕЖДА ИМА ДО КРАЙ

преди 3 месеца

Путин няма да подеме тотална война срещу НАТО. Неговата игра е да клати ЕС и да търси слаби звена. За сега от много клатене е открил такива в лицето на България и Унгария. Може би и в Австрия. Надеждата му е да разклати ЕС толкова силно, че да събуди германците, но не му стигат силиците на клетото джудже. :( Нема нищо... надеждата умира последна.

106

Странно ми е

преди 3 месеца

Странно ми е. Не разбирам какво толкова им се плашите на тези руснаци, след като е факт че ако стъпят в България, трябват точно 2 седмици да се оберат всички Кауфланди, Лидъли и Били в България, за да се сети българина, че живот в двуседмично руско изобилие, но без ток и вода не е най-добрата далавера. Ще ревете тогава за брошурите, но ще има гражданска война. Най-върлите русофили ще се борят с НАТО да изтласкат руснаците от тук... може и да молят Ердоган за подкрепа. ФАКТ. Опомнете се най-накря

105

Българин

преди 3 месеца

Руснаците са хубави хора, но да не са ти в къщата - ако може там да си стоят на 1000км. Предпочитам iPhone пред алтернативата - да ям борш в крайна бедност без ток.

104

Ко стана?

преди 3 месеца

Уж щехме да измираме от студ, глад и разкошна мизерия на Запад, а то Ко стана!? Рашките мизерабльовце измират от студ, дефицит на газ и електрическа енергия. Нещата в Матушката хич не отиват на добре. Смело таваришчи напред към бездната.

103

Салмон Паси

преди 3 месеца

Слава Украине и Израел. Слава на ПП-ДБ. Академик е по-добре от Каратист-Жандармерист-Фейк-Пожарникар, трижди осъждан за лъжа.

102

Кака Путка

преди 3 месеца

Е това да убиеш най-големия си политически враг само и единствено защото той е висок, а ти си кинта и двайсе, сефте го виждам. Това и Бойко Тиквата не е способен на такава злоба.

101

Бай Илийчо

преди 3 месеца

Жа фърли атома най накрая . И ке ни изтепа сите.

100

преди 3 месеца

Путин отвори дълбока рана в човечеството, което живееше в УТОПИЯ НА МИР близо 80 години. Искрено се надявам разумът да надделее и да смаже този вреден за човечеството човек и да го смаже така, че да не остане нищо от него и от неговото семенце.