15

Анонимен

преди 3 месеца

Това върви много отдавна, преди няколко години дойде една братовчедка на майка ми - "купила" от една такава презентация някакви одеала за 3000 лева, че и с кредит със сериозна лихва. Казах й да им звънне и да им каже, че ако не го прекратят веднага ще се обади в комисията за защита на потребителите. Не очаквах да подейства, но се получи. Явно трябва да се действа бързо - те разчитат, че от срам хората ще си траят, а има какво да се направи - в първите 14 дни всичко може да се върне по закон

14

NZ

преди 3 месеца

До МдааЗа съжаление това е чат бот, който не му пука какво си му казал. Записва само данни, които му трябват. Интересното е, че имам 4 номера на мое име и ми звънят само на най-стария, който съм посочвал в данъчните декларации в НАП и то поне 10-тина пъти досега. На другите не са ми звъняли никога.

13

Анонимен

преди 3 месеца

До пенсионер"...ние българите,сме изключително глупав,но и много алчен народ."==>Не сме само ние българите, всички тези измами идват от Запад и най-вече от САЩ.Четете разказите на О'Хенри.Но да, за да бъде измамен някой трябва да са съчетани на едно място алчност и глупост.Ако е само алчен или само глупав не могат да го измамят.

12

С зъби и нокти

преди 3 месеца

МВР крие престъпника Юлиян Борисов Георгиев от Перник и бандата му от убийци!Защо така бе МВР?

11

иштсх

преди 3 месеца

До Анониме Големи измамници

10

бмп

преди 3 месеца

И на мен са ми звъняли. Казвам ,,не ми се говори по телефона, дайте лично да се видим и ще се разберем'' - и дотам!

9

NZ

преди 3 месеца

Да си признаят, че данните ги имат от изтеклата информация от НАП. Има много начини да ги спрат, но нали тези институции са държавни хрантутници и това да работят е извън трудовата им характеристика. Най-малкото за събиране на лични данни за кредита, който е незаконен, освен ако не са оператори на лични данни, за което трябва да си в специализиран офис (няма как да стане това навън), глобата започва от 5 млн. После едно хубаво разследване за укрити дабъци и в пандица... Ехх мечти :)

8

rambaldievskievich

преди 3 месеца

И искат някои референдуми да се провеждат у нас. Е, как да се провеждат, бе, като у нас гъмжи от балъци?! А? Референдуми... 'баси!...

7

Анонимен

преди 3 месеца

Като има простаци така ще е.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Има и такъв "подарък" - ниски лихви по ипотечни кредити.

5

пенсионер

преди 3 месеца

Аз съм пенсионер,но ще го кажа направо:Глупостта не е черта на старостта.Глупостта съпътства индивида до края на живота му.Оказа се,че ние българите,сме изключително глупав,но и много алчен народ.Затова има много измами.Ако може нещо на аванта,и да не го плащаме.Трагичното е,че няма измамени роми,а само българи.

4

Анонимен

преди 3 месеца

На моята леля така й направиха кредит за прахосмукачка, без да знае и сега внася вноски. Уж подарък прахосмукачката, а кредит изплаща.

3

Мдаа

преди 3 месеца

Няколко пъти ми се обаждат разни млади хора с разни предложения.Веднага питам от къде ми имате телефона и получавам един и същ отговор:вашият номер е произволно генерирани цифри на моя компютър.На последния който се обади му казах: на моя компютър в момента се генерира произволно избран ред от букви и той гласи:Върви на майната си.Не е моя идеята,прочетох в интернет,но ми хареса и я приложих.Скоро не са ми се обаждали,чакам с нетърпение да пратя следващия на същото място.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Малко повече информация за да не се лъжат нови жертви

1

Бай Онзи

преди 3 месеца

Тия 100 % са гласували за Копейкин, плоски мозъци ::)