108

Бай Дрън

преди 3 месеца

А ако питате, защо това ЕМП не се прави от слънчеви панели, отговориха ни руснаците вчера-няма достатъчно мощност. Единствено ядрен реактор може да произведе достатъчно силно ЕМП. Но това няма нищо общо с ядрен взрив! Това е все едно да изнесем единия си реактор от Белане в космоса, да произвеждаме енргия и изгаряме електрониката на сателитите. Все пак те са и екранирани заради слънчевото излъчване.

107

1

преди 3 месеца

До 1000 войници от ВСУ бяха пленени или пропаднаха без вест по време на хаотичното бягство от Авдеевка - New York Times. Преминаването на Авдиевка към Русия може да е по-значимо, отколкото първоначално се смяташе, тъй като Украйна се бори с нисък морал и ниска мотивация да се бие. Високопоставени западни служители и военни, които се бият за Украйна, съобщават за десетки пленници и изчезнали хора. Това е съкрушително поражение, което може да нанесе удар върху вече разклатения морал. Двама военни служители, запознати с украинското отстъпление изчислиха, че между 850 и 1000 войници очевидно са пл

106

Анонимен

преди 3 месеца

Направление Сватово-Кременное: 6-та казашка бригада на ЛНР редовно унищожава зомбита на киевската хунта в това направление; те успяха да унищожат малка група зомбакнацистишени в района на тебеширената(креда) планина близо до Белогоровка. Краснолиманско направление: ВС на РФ напредват към Терни. Напредване към селото в последните дни беше 350м. Селото е на 1 километър.

105

Анонимен

преди 3 месеца

Донецко направление: сектор Мариински, ВС на РФ са напреднали значително към с.Победа. Артемовско направление: В това направление обстановката остава напрегната, руските бойци се придвижват към Богдановка и Красное. Посока Запорожие: Водят се боеве в покрайнините на село Работино. ВС на РФ щурмуват града северозападно от Вербовое. Херсонско направление: ВС на РФ успешно пробиха отбраната на зомбитата и освободиха с.Кринки на левия бряг на Днепър. Съобщава се, че в района на Кринки плюс-минус са ликвидирани около 3500 зомбита на киевският наркокартел.

104

Анонимен

преди 3 месеца

До Боби 104 Центъра на 4 сателита старлинк е точно на 50 км. отстояние от всеки един от тях. Разработването на такова оръжие не означава обичайната ядрена бойна глава, а нещо съвсем друго за което САЩ не знаят и точно това ги плаши.

103

Бай Дрън

преди 3 месеца

Пак повтарям. Няма да е ядрен взрив, а управляем сателит с ядрен реактор, който произвеждайки електромагнитно поле, отсвирва избирателно сателити. То затова и се разработва оръжие, защото това, дето ни го представят мисирките е станало още 1962 година за Русия и преди това за САЩ. Така, че това е РАЗРАБОТКА на ново оръжие, а не обикновена ядрена бомба в космоса!

102

Анонимен

преди 3 месеца

Моля другарко, пък Иванчо се изпика във кошчето за смет и мирише.

101

Да бе

преди 3 месеца

То и Садам Хюсеин разработваше и използваше химическо оръжие в Ирак според ЦРУ и за да не завладее света САЩ съсипаха Ирак така че днес иракчаните да бъдат бежанци

100

Боби

преди 3 месеца

До Анонимен 99 Супер ЕМИ... само че просто не разбирате колко е голям КОСМОСА. Ето вземи дори само спътниците на Старлинк. Изкарани са на орбита Хиляди парчета. Всеки два спътника се намират на поне 100км един от друг(Даже 100км е малко както ми се струва) Това означава че е НЕРЕНТАБИЛНО да стреляш с ЯО по сателити.

99

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 100 Русия за това каза, че започва серийно производство на сателити. След като бъдат унищожени всички сателити в орбита, тя замества своите, унищожени от самата нея или противникът без значение, сателити с нови и така докато някоя от страните се изтощи в тази сателитна война.

98

Поручик Ржевски

преди 3 месеца

хм странно, от пепедебе казаха че Русия е бензиностанция, а тия оръжия били анимационни филми. тия американци да звъннат на ген атанасов да ги успокои.

97

Анонимен

преди 3 месеца

Пиндостан предупреждавал, че Русия разработвала унищожително космическо оръжие. Не може да бъде. На нас Акушерката ни каза, че руснаците се снабдяват с чипове от перални, а Про100Киро ни убеждаваше, че РФ била "бензиностанция с ракети". Пиндостанската пропаганда непрекъснато ни убеждава как руските учени били избягали на запад и нямало кой да разработвала унищожителни руски оръжия.

96

Анонимен

преди 3 месеца

Единствения недостатък на това оръжие че ще си унищожат и своите сателити.Трябва някак си избирателно.Поне такава ми е информацията.

95

Анонимен

преди 3 месеца

До Боби 97 Не радиацията е важна в случая, а електромагнитният импулс, който унищожава всчката електроника в радиус от 50 километра. Т.е. спътниците стават космически 6okлyk.

94

Боби

преди 3 месеца

До Анонимен Седем свалени Су? СЕРИОЗНО??? Унуфри знаеш ли как летят въпросните СУ-34? Натоварват ги с Бомби с УМПК. След това се качват на 10000-12000м височина и от там пускат бомбите. Самите бомби прелитат на 50-70км преди да поразят целите си. За да ги атакува ВСУ трябва С-300 и/или Патриот да разположат на 40-60км от границата. Това е опасно за ВСУ. Антирадарни ракети, Кинжали и Искандери ще изтърбушат моментално ЗРК комплексите. Пуска на Антирадарна ракета Моментално се изключва Радара

93

Анонимен

преди 3 месеца

Ами разработете и вие, какво пищите като вдовици за х;у;й. Казано също с други думи: "Няма само вие да имате оръжия в космоса." Още повече, че руснаците не го разработват само, а с Китай, който ще е новият световен хегемон заедно със СССР-2.

92

Боби

преди 3 месеца

Новината е написана за Масовата Публика... Какво става ако взривиш Ядрено устройство в Космоса? Ами на 500м от взрива вече няма ударна вълна. Да има излъчване Алфа, Бета и Гама но намалява експоненционално с разстоянието от взрива Ядреното оръжие в Космоса е реално Кьорфишек. Ако разположиш ядрено оръжие в космоса - зависи от орбита за да стигне до целта са необходими от 10 до 60 минути Като всеки противник ще знае на къде се е насочил боеприпаса! Освен това ЯО в космоса да се съхранява е опасно

91

Анонимен

преди 3 месеца

Външни тоалетни има в Амстердам Холандия.Специално инсталирани писуари за наркоманите да не се напикаят и посерат.Има и видео

90

Анонимен

преди 3 месеца

За няколко дни вече 7 свалени Су от украиците ...

89

Анонимен

преди 3 месеца

щом отричат, значи ще стане...