298

Анонимен

преди 3 месеца

Проклятието на ресурсите

297

да идват

преди 3 месеца

Абе да идват тук. България се изпразни. Няма хора, цели села и малки градчета са вече необитаеми. Да им дадат по 400кв. да си построят домове (или да ги заселят в празни такива). Цяла Сев.България е тяхна! С договор, поне 5 год. да живеят в там. Имаме нужда от работници и от емигранти- християни, горе долу близки до нашия психо профил, не да ни се вкарват араби от Сирия,Ирак, да не говорим за бежанците от Афганистан. Ако такива дойдат, набързо прираста ще се увеличи, ама работа да подхванат -Йок

296

АНГЕЛ

преди 3 месеца

В момента Русия развива пълномащабна атака в 5 направления. На север от Креминная и Бахмут като там целта е да се стигне до Харков. Група Армии център настъпват отвъд Авдеевка и Маринка и може би до 1 седмица ще достигнат до все още неанексираната Днипропетровска област На юг през Роботино южните Армии газят наред без почти никаква съпротива и най вероятно ще се срещнат някъде на север със централните Армии

295

Българин

преди 3 месеца

Нали искате работна ръка,ето ви я.Русия работи за западняците ,а на нас ще ни изпратят муджихидини и всички доволни.

294

За войната

преди 3 месеца

Мисля, че Русия не се кани да завоюва (присвои) Украйна - става дума само за защита на малтретираните от Украйна територии с руско население. А дето щяла да напада прибалтийските - това са *** измишльотини и внушения, огромната Русия няма никакъв интерес и нужда да воюва с тях. Нито пък с Полша. А САЩ - те имат стратегически интерес да отпушат пътя на своя бизнес върху руската територия, като я "демократизират" по любимия си начин, което за сега не им е позволено и затова войната не спира.

293

разсъждаващ

преди 3 месеца

До 321,Международно право, казваш, а? Добре, да поразсъждаваме- къде беше международното право като нападнаха Ирак? Къде беше същото това международно право, когато САЩ нападнаха Сърбия! Видиш ли сърбите потискали косоварите и заради това! А узурпаторите на властта в Украйна, след Майдана, сигурно с перце галеха своите сънародници, които не одобряваха тяхната политика и действия! Щом от САЩ не са казали, че превратаджиите в Украйна злоупотребяват с властта си- всичко е наред, така ли?

292

До 297

преди 3 месеца

Точно така е, лъжат хората с големите празни цифри, изобщо пълна демагогия. Това е капитализмът! При нас е див.

291

До ЮАР

преди 3 месеца

Имаш 2-ка по икономика.Структурата на БВП е по-важна от самото БВП. Също е много важно каква е покупателната ти способност. Ако 70% от БВП са ти услуги реално не правиш нищо.Ако нафтата ти е 1 лев ще имаш примерно с 30% по-малко БВП. Това не значи,че икономика с 2 евро на литър дизел е по-голяма. Ако се върнеш назад тока беше 3 ст и БВП-то ти беше 20 милиарда долара. Сега БВП ти е над 200 милиарда само,че тока ти е 25ст.Повече ли произвеждаш и по-добре ли живееш с 200 милиарда БВП?

290

Христо Христов

преди 3 месеца

До 289 "... Ако бяха влезли в Украйна миналата година, ..." Па влизай бе, нали си демократ?! ПП. Аман от неграмотни и некадърни про'с'таци!

289

Анонимен

преди 3 месеца

До Алекса ---"Безплатна квартира храна и плаж" -- не е достатъчно,... добави и безплатни СПА процедури и пари за шопинг

288

Христо Христов

преди 3 месеца

До 292 "Амааа, в цяла Европа няма достатъчно 5-звездни хотели за 20 милиона пара,зити" - ще дарявате да строите! Нали на 2 Април гласувахте да ги подкрепяте?!

287

Христо Христов

преди 3 месеца

До 290 "... пас,мина наводни Европа..........." - ще е чудесно! Да не забравяме, че Европа ги ръчка да воюват.

286

Груба аритметика

преди 3 месеца

Обичайното плашене и промиване на мозъци. Реалността е по-друга: Украйна преди войната бе вече под 40 милиона вследствие на миграция и отрицателен прираст. 35-37 милиона в най-добрия случай. Избягаха към 6 (поне). Загинали войници-половин (ако щете, вяврвайте им, че са 20-30 хил.). Ще загинат още поне четвърт, както върви. Ще избягат още 7-8 (главно от западна Украйна). 7-8 са в проруските региони. Остават 12 милиона, от тях 4 ще се напаснат, 4 са проруски, 4 може да се отделят в мини-Украйна.

285

Анонимен

преди 3 месеца

Амааа, в цяла Европа няма достатъчно 5-звездни хотели за 20 милиона пара,зити

284

Куку

преди 3 месеца

След още 3 години,фтарая армия мира ще превземе още едно село и едно ТКЗС!Кой и защо да бяга?

283

Анонимен

преди 3 месеца

ле-ле, ако 20 милиона мързелива нагла пас,мина наводни Европа...........

282

Анонимен

преди 3 месеца

Ами като се бавят западните демокрации това може да стане. Ако бяха влезли в Украйна миналата година, терористът от Кремъл отдавна да е офейкал. Той от един Пригожин се изплаши и избяга от Москва, та какво остава от армията на НАТО.

281

Алекса

преди 3 месеца

Правилно ! Безплатна квартира храна и плаж !

280

Анонимен

преди 3 месеца

А 145 милиона граждани на Русия се хващат за гушите и оръжието, ако Украйна (САЩ) победят. Хаосът ще бъде умопомрачителна. Ядрени бойни глави ще се движат насам-натам. Пък да видим какво ще остане от планетата Земя.

279

Поп Ганчо

преди 3 месеца

Нищо подобно! Който е емигрирал вече го е направил. А и кой християнин иска да живее сред ***, травестии и всякакви либерални извратеняци.