17

Анонимен

преди 3 месеца

Няма да плащаме високи цени на наеми. Дано ви стоят празни имотите

16

Анонимен

преди 3 месеца

НСИ- 4 600 000 ИМОТИ НА 6 500 000 ЖИТЕЛИ и къде е пазарът?

15

Анонимен

преди 3 месеца

Определен тип имоти винаги ще се търсят и дават под наем. Въпросът е какво таргетирате- провинцалисти, дошли да слугуват НА София за 3-4к месечно, мякащи ИТ спйецовйе (и аз съм ИТ спец, но хитър програмист, кореняк софиянец) или топ-енд платци на данъци (сериозни хитри програмисти, дипломати, архитекти). Давам сума имоти под наем и винаги таргетирам топ енд платците. Ами, напусне ли наемател, имотът си намира нов за часове и говорим за наеми на 1 имот от порядъка на 4-5к лв. след данъци.

14

Анонимен

преди 3 месеца

До 11 Да, вероятно в кварталите за новодошли цените ще спаднат, но в добрите - едва ли.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Все експерти, много експерти, много чудо, всичко знаят, от всичко разбират, къде се учи, в кой университет я има тази доходоносна специалност,/професия/, експерт по всичкознание.:))

12

Истина

преди 3 месеца

всички неизползваеми помещения като апартаменти, студия, офиси трябва да плащат данък в големите градове (6те най-големи в България) който да е 10пъти по-висок от стандартния за 2ро жилище, тогава и само тогава ще имаме нормализиране и реални цени!

11

Анонимен

преди 3 месеца

В България всичко е по-скъпо и постоянно се вдига. Не мога да си представя ако "влезем в Шенген" какво ще бъде! Навремето беше курса на долара - един път е висок, а после нисък и винаги се обяснява това как покачва цената. Сега е идеята за "светлото бъдеще" известна още от социализма, но в някакъв по-перверзен план. Пази боже куцо да прогледне!

10

Анонимен

преди 3 месеца

По официални данни само в София има около 300 хиляди празни заключени жилища и сме на 1 място в света по този показател, а строителството продължава ! Сетете се какво предстои след няколко години ...

9

Анонимен

преди 3 месеца

Наемите са безбожно ниски, реално трябва да са 5-6% от цената на жилището годишно минимум, та за един средностатистически двустаен това са поне 500-600 евро на месец абсолютния минимум.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Ами епилирай се бе, Ванче!

7

морски

преди 3 месеца

До Ха ха ха.... Ако са бесарабски българи, наема е малко по-малък, но пък пазят жилището.

6

спекулант

преди 3 месеца

До АнонименТака е , спекулата се шири навсякъде със страшна сила от години. Няма контрол, няма кой да я спре. Всичко изкуствено хвърчи нагоре. Балони и мошенници накъдето се обърнеш, но народа си го заслужава. Като мълчиш и си готов да плащаш 10-торни цени така ти се пада.

5

Ха ха ха

преди 3 месеца

Тези, които си дават апартаментите на украинци, идея нямат как ще реват като видят в какво състояние е жилището след като напуснат укронаеметелите им.

4

Толуп

преди 3 месеца

Като чуя или видя думата "експерт" спирам да чета или да слушам повече.От толкова експерти сме все посрани и мирише лошо./

3

gg

преди 3 месеца

Прекрасно. Взех си дневната доза помия от гнус.бг и мога да посреща спокойно новата работна седмица!

2

Анонимен

преди 3 месеца

ами купете си апартамент в центъра,ремонтирайте го и го обзаведете с нови мебели и ще видите за какво дране на кожи става дума 80 000евро коптор,ремонт и обзавеждане 30 000евро ,а искате наемите без пари.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Всички помпат цените като за последна наеми продажби всичко, като има кой да плаща що пък не.