26

Анонимен

преди 4 месеца

"Кадри, заснети вчера от Ройтерс в Санкт Петербург, показват как десетки хора се събират пред паметник на жертвите на репресиите. Протестиращи положиха цветя и свещи, някои пееха химни, а други се прегръщаха със сълзи в очите". - Заснети били от Ройтерс, а не ги публикувате. Нямате ли връзка с Ройтерс? Путин ли ви забранява?

25

до 22

преди 4 месеца

Ти знаеш ли кой е бил Навалняка въобще, бе? Що не вземе да Погуглиш с кво съ е занимавал той и брат му, далаверите и схемите, които е въртяло полското еврейче? Кой го е спасявал - контраразведчика на ГРУ на СССР Борис Абрасимов, бащата на жена му! А, майка й е наречена от Собчак (потърси коя я Собчак) "Брилянтовата Милионерка"!!!Ей, хабер си нямате ама драскате квото ви падне! Герой???? Къв "герой", бе, далавери, наркотици, алкохол и оргии в "руската баня" с 18+.

24

ДЕЖА ВЮ

преди 4 месеца

Годината е 2024. Седмици преди изборите в Русия Навални умира в затвора - виновен в Путин! Годината 2018. Седмици преди изборите в Русия Сергей Скрипал е отровен в Лондон - виновен в Путин! НАКРАЯ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ, ЧЕ ПУТИН САМ САБОТИРА СЕБЕ СИ. Или само на мен така ми се струва? Но то след като Путин си взриви тръбата на Северен поток, всичко може да се очаква от него.

23

Провидение

преди 4 месеца

Путин снощи е сънувал ,че Навални е жив. Стряскащо нали?

22

Анонимен

преди 4 месеца

Последният български Навални е Хр Ботев преди 150 години. И когато е слиза на българският бряг Бай Бълггарраците се изпокрили под юрганите при жените си като предварително залостили здраво портите. Това сте българите, страхлива иСмет !!!

21

Анонимен

преди 4 месеца

А къде е българският Навални?!?!Щото Боко Путин, Прасчо Путин и купища други Путинци има ама Навални ЙОК !!!Жалка мизерна територия.

20

Анонимен

преди 4 месеца

Тези 400 са платени от Америка

19

Другарят Путин

преди 4 месеца

Празненствата по случай смъртта на Нахални са разрешени, даже ги поощряваме!

18

Анонимен

преди 4 месеца

Само 400! Хахах при 150 милиона души! И 4000 човека и 400 000 човека да излязът на демонстрация пак ще са малко

17

И. Киров

преди 4 месеца

До Анонимен 1. Ще ти се върне на тебе тази ,,лъжа" и дано не можеш си погреба детето, извратен болшевик от БКП.

16

Анонимен

преди 4 месеца

Кой е този с кръст на челото от плаката, познат ми е от някъде .

15

Анонимен

преди 4 месеца

Навални е осъден на 19 години за нещо, което Костя Копейкин тук може да върши по закон без въобще МВР да може да го задържи за 24 часа! Айде в Русия, где так вольно дишит человек!

14

А междувременно

преди 4 месеца

Кметът на Хага обяви извънредно положение заради погромите в града миналата нощ.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Каква поредна саксонска драма.

12

Анонимен

преди 4 месеца

Лъжа съшита с бели конци в Туитър има десетки журналисти от Европа и САЩ, които са на място и снимат - 10 платени ЛГБТактивисти и 20 репортера. Естествено, че Русия няма да толерира подобно поведение на ШорошоиднитеЛГБТактивисти. Нахални бе хванат да договоря подкум от 30 млн. долара за да прави майдан в Русия - коя държава ще прости държавна измяна? Сега веселата му вдовица ще харчи тези пари докато бълбукаРуското мляко на новото си руско гадже. Нахални бе един пропадналРогоносец

11

Анонимен

преди 4 месеца

От ареста, на фронта...

10

бл

преди 4 месеца

"Махнете едната нула де." ... Що да махат? В 200 града са намерили по двама недоизтрезнели и са им казали че ще получават безплатна бира докато протестират. Прибрали са ги в участъковите изтрезвители и след като отспят нито ще помнят срещу какво са протестирали нито защо са ги задържали.

9

В Израел ги гърмят

преди 4 месеца

В Хага арестуваха 100 . Като нарушават закона и отиват при ГУЛАГ . И туг ги гърмят. После търсят политиците убиец, поръчители и финансисти. Хахаха

8

Страх

преди 4 месеца

А защо ли не бройте всеки ден така жертвите на ционистите еврей който избиха хиляди араби в Газа?!

7

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 6. Тей ли прай русофилът ?