57

Ристьо,да те

преди 4 месеца

Открехна и сам да провериш как съседна Сърбия се превърна в най-мошната военна държава в Европа!ФАКТ!До като блеете в ПАРЛАМЕНТА и ви галят господарите ви по тиквите,Сърбия е с над 900 самолета от 44-то поколение,С-300,С400,С-500,1250 хеликоптера,всякакъв вид артилерия,над 11 000 танка,25 000бтр. и т.н.С какво ти ще се похвалиш?

56

Анонимен

преди 4 месеца

Стига с този Навални! Защо не си зададем въпроса, защо този бард предпочита руси затвор пред живот в Германия? За съжаление дългата ръка на съратниците му го докопа и в Сибир...Защо случайници унижават и унищожават България и българите?

55

Тези въпроси

преди 4 месеца

Касаят службите за Национална сигурност а не Народното събрание за което сте назначени да решавате въпроси свързани с икономиката и законодателството.Слжбите са мулти-културни и там Българи-НЯМА?Дупетатите са национални предатели която е международна тайна?Вашите служби са майчините и това също се знае от цял свят и държавите около нас са със 100г. напред.

54

Анонимен

преди 4 месеца

Не виждам връзка между смъртта на Навални и нашите служби. Какво има предвид Иванов????

53

Тази професия

преди 4 месеца

Дупетат,а приори да се забрани чрез РЕФЕРЕНДУМ или и той е забранен?

52

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 4 месеца

Българи защо гласувате за такива личности нищоправещи

51

Анонимен

преди 4 месеца

Дб и ПП знаят ли какво се е случило на днешната година и дата ,че са загрижени за поредния фашисти

50

Анонимен

преди 4 месеца

Човек чак да се разплаче.Умрял е един расист, наркоман,крадец/имал е акции в най-големите руски компании/ и предател на своята родина/ в тясна връзка с руските олигарси в Лондон и агент на MI6/

49

Ако наблюдавахте

преди 4 месеца

Западните държави как ръководят държавите си вместо да гледате като пуяци и ме виждате,означава че,сте с отрицателен IQ-тест за интелигентност и това се вижда на статистика по всички среди сме на дъното.Племената в Бразилия, живеещи по устието на р.Амазонкя са по интелигентни от дупетатите които живеят в нечовешки условия сред диви животни и рептили.

48

Анонимен

преди 4 месеца

Нае бални е бил в колония и не е бил изолиран от другите, а затворниците надали обичат Путин, колко му е да се внесе отровата, дадена им от MI6 и да му я сипят в храната.

47

Анонимен

преди 4 месеца

Мравояде лицемерни,по спомен Дебелян е санкциониран по закон Магнитски ама това не ти пречи да се прегръщаш с него и да бъдете първи дружки,ама иначе ще бориш руското влияние,пълна отврат сте и ти и генералчето гноом и цялата шайка празноглави променители!

46

Анонимен

преди 4 месеца

И Ристю Дългоносий, роден в Москва, как точно разбра че е убийство, след като няма нито труп, нито аутопсия?

45

Анонимен

преди 4 месеца

А защо тези от Г-7 не излязат с декларация и не поискат да се знае кой уби в България Алексей Петров, онзи нотариуса и т.н. При нас дори е сигурно, че е убийство ама никоя от големите държави не се загрижи за нас. Но виж за Русия и някакъв затворник ще ни побъркат да говорят и правят глупости тези управляващи. Вместо да си гледат държавите и икономиката и като искат да наливат в Украйна оръжие и пари колкото искат.

44

Бръснар

преди 4 месеца

Тоя не се хващам да го бръсна,защото сигурно е пълен с въшки.като му видите външния вид може да разберете колко му е у???.ама си пълни гушката.

43

Доган паша :

преди 4 месеца

"Къци къци къци къци...добро пуделче! Претърколи се! Аферим,Ристю! Сега седни! Ашкоусун, Ристю! Сега се прави на умряло! Еваллллаааа,Ристю! Сега лай!" Ристю Мравояда : "Бау-Бау-Бау-Бау..." Доган паша :Сус бре ач кьопек!!! Ти кого лаеш бре, гьотверен пе3евенк?!?!?

42

11

преди 4 месеца

Тез па кви са?

41

Анонимен

преди 4 месеца

Как се нарича Формата на управление където избори са забранене? Питам за един приятел в Украйна ;)

40

Анонимен

преди 4 месеца

Путин бил диктатор, но се явява на избори, а Зеленски за по сигурно, ги е забранил ;))

39

За ЕС и НАТО

преди 4 месеца

Трябва наистина управляващите да се захванат и да изкоренят всичко руZко от България! Затворите да се напълнят с русофилски копейки.

38

Спомни си за

преди 4 месеца

България как беше до 1990г. И от тогава различните политици и партии от Българският народ съсипаха и счупиха държавата всичко Българско и родно и НИКОЙ политик или дупетат не допринесе за срива под дъното, която е в момента да подновите производството, заводите и фабриките за конкуренцията в стоките и продуктите а предпочетохте да ги подарите на важте господари в Анкара и се превърнахте в ПУДЕЛИ.