17

@@@

преди 3 месеца

В България няма нито една фабрика за производство на адитиви, добавки и пълнители за хранително вкусовата промушленост.Всичко е внос даже и технолозите които ги продават и дозират в храната ,повечето случаи са чужденци, така че мантрата че сирене без мляко и салам без месо са БГ изобретение е доста несъстоятелна.Всичко това цъфна 90те от нашите нови приятели.

16

ибре курорте

преди 3 месеца

Цени народни! 2 за лев и 1 бакшиш ти дават. КеФ!!

15

До12

преди 3 месеца

Ами ако всичко построено и изградено през времето на"оня режим"бъде разпределено между хората участвали в неговото създаване,бъди сигурен че нашите родители ще живеят като царе,да ама една шепа тарикати се възползваха от всичко това и сега те живеят като царе а всички останали мизеруват!

14

Кво ви пука ?!

преди 3 месеца

Нали ядете по ресторанти??

13

Ветеринар

преди 3 месеца

До Ники 7 Работил съм в месокомбинат София и в Сердика. Ако започна да ти обяснявам какви са били истинските български храни , няма да повярваш . Само малко. Телешки трупове от Франция в едни червени мрежи смърдят на леш. Осем тона бракувана луканка от Самоков и обрезки от св. глави и субпродукти.Киселото мляко полу течно , на третия ден мухлясало.За сега толкова. И никой не гледаше срок на годност и какво има в тези продукти.Целта е да стигнеш до тези продукти и да си ги купиш.

12

Анонимен

преди 3 месеца

До 9, и сега напиши на кого трябва да му пука за *** и баща ти? Ако на тях не им е пукало за добруването кой да дойде да им подгъзува? Получавали са колкото са внасяли. Онзи режим нали беше по-добър? Еми ето, плащали са някакви мизерни данъци на държавата и са получили мизерни пенсии. Иначе трябва да се вземе от някой друг и да им се даде на тях. Така честно ли е? Ами не е! Грижете се за себе си, и стига гледахте в чуждата паничка!

11

Аноним

преди 3 месеца

Цените на всичко растат не само на храните

10

Пенсионер

преди 3 месеца

Как така ? Денков казва че инфлацията пада по бързо от очакването .На него ли до вярвам или на ... си ?Всеки ден съм в Кауфлад . Купувам само на промоции.За 35 години не можаха да се научат да я управляват тази пазарна икономика.Спекула и измами от всякъде.Всяка седмица в Кауфланд разместван някои от щандовете и задръстени със стока пътеки, да ни забавят , да се поразходим и да купим повече от това което сме запланували.

9

До анонимен номер 5

преди 3 месеца

Моите родители се пенсионираха 1990- 91г.Баща ми получава година и половина пенсия и се спомина,а майка ми с неговите проценти взема малко над 600лв.А имаха около 40г.стаж.Сега в някои сфери може да се самоосигуряващ ба колкото си искаш.А обикновения човек,този дето в провинцията взема 1000- 1200лв?Когато ти е широко около врата, лесно се приказва.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Борсовите цени на храните са нива отпреди 2020 година,защо тогава ни дерат и скубят така в търговската мрежа?

7

Ники

преди 3 месеца

Съгласен съм с коментара на Василев.А питам : " Какво консумираме,с какво се храним? Къде са истинските български храни?"Лошо! И ще става по- зле.За,съжаление.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Cлaвa Гaлe из nocoлe!

5

Анонимен

преди 3 месеца

До Василев, освен продължителна работа се иска и да си плащал осигуровки! Масово през 90те години се скатаваха. За това сега са на тези пенсии. Освен това никъде не е написано, че пенсията трябва да е такава, че да подсигурява добър живот. В крайна сметка всеки един от нас е длъжен да се погрижи за себе си! Научете се да не чакате на митични същества от приказките. Мисленето е важно. Колкото по-рано започнете да мислите, толкова по-добре за вас и децата ви!

4

Анонимен

преди 3 месеца

Пpoмeнaтa Пpogължaвa...

3

Василев

преди 3 месеца

Хора,всички цени растат.Влизаш в магазина и нови цени.Собственичката на магазина: "Всеки ден стоките идват с нови цени" .Това е.Патят основно пенсионерите .И с тях се подиграват, защото им индексират пенсиите посредата на годината, когато инфлацията ги е изяла.И тя една индексация.И те едни пенсии.Затова повечето работят.40г.стаж- 600лв пенсия!Подигравка с хората.

2

Обективен

преди 3 месеца

ТАДИ СЕДМИЦАТА - Ко речи?

1

ГМО МЛЕЧЕН ПРОТЕИН

преди 3 месеца

Сваля цената на млечните продукти. Това е измама, протеина обявен за продукт на прецизна ферментация е произведен от ГМО КОЛИ БАКТЕРИИ И НЕ Е БЕЗОПАСЕН. СПОМНЕТЕ СИ ЗА ЗАТВОРЕНИТЕ ЗАВОДИ ЗА БЕБЕШКИ ХРАНИ В САЩ И ГЛАДЪТ КОЙТО БИГ АГРА СЪЗДАДЕ.