388

Джордж Оруел

преди 7 месеца

Над Русия се спусна мракът на диктатурата. Поредната, вече над 100 години. Путин се разправи с всичките си конкуренти -- вътрешни и външни; леви и десни; демократи, националисти, плутократи и дори монархисти. Вече дори не си прави труда да флиртува с фасадните ,,партии". Няма нужда от тях, младите са от ,,Путлерюгенд". Детските градини и училищата маршируват в униформи. ,,Чуждите агенти" са разкрити. С външния враг се води война. Спускайте желязната завеса!

387

Анонимен

преди 7 месеца

Онзи дребен монголоид , бавно променя Русия.В Азиатски терор и насилие.Руснаци като Навални са затваряни и убивани.Скавяните превръщани във верни слуги и в подчинение на агресивния политически анклавт на Чингиските орди.

386

Анонимен

преди 7 месеца

Убийството на Навални е пореден опит и демонстрация на превъзходство за руската машина за убийства .Основаваща се на правилата на ,,Златната орда".Или си подчинен , или загиваш..Кое избираш...

385

Анонимен

преди 7 месеца

Този където и както и да беше напуснал света все Путин щеше да е виновен. Въпреки всички лъжи се оказа, че измамникът е ползвал политическото си амплоа за извличане на ползи дори в затвора. Оказа се, че си е ползвал интернет, телефони! Освен това някакси много подготвени се оказаха медиите за новината- веднага го обявиха за убит, назоваха и убиеца. Дори и филм в негова чест пуснаха... Бдения с готови слогани издигнаха. Дет се вика -американска му работа!

384

Двойни стандарти

преди 7 месеца

Знаете ли защо нормалните хора не вярват на лъжите за Путин и Русия,защото същите тези политици и общественици си мълчат за клането на Израел в Газа,нямаше бдения и протести пред Израелското посолство и тн.а по команда се активират срещу Русия.

383

Анонимен

преди 7 месеца

Комунизма е разложение.*** човешката психика и душа.От една водрща християнска държава като Русия , превърна я в свърталище за убийства и подлост човешка.

382

Анонимен

преди 7 месеца

Русия стана дом и закрила за всички терористи по света.Държави терористи като исляма на Иран и терористични групи такива като ,,Хамас" и ,,Хизбула" Финансирани и ползващи се с протекцията на Москва.Тпва са пиратите на 21 век с център Руската империя.По място ,съвпадение с тази на ,,Златната орда"Това са орда от грабители и убийци изповядващи култа на Ленин към Световен терор.

381

Анонимен

преди 7 месеца

До Ей - копейко безстойностна, измитай се от България и ходи да житкаш жизнята си у сибир. Вземи и всички други алуминиеви копейки с теб! И никога не се връщайте!

380

баба мара

преди 7 месеца

нали взривиха една мисирка от малта колко жени се избиват в ирански затворидвете момчета колко години живеят едното в лондон другото в русия кои тровешес години сергеи антонов в итал затвор хванали сте се само за навални стига с товалицемерие

379

Анонимен

преди 7 месеца

Комунизма стана заплаха за света.Поаледните представители на тази античовещка идея са Русия ,Северна Корея и Иран на дивия ислям.Светът е изправен пред агресивната политика на Путин.Заплашващ всекиго и на всякъде по Света.Това е Световен феномен.Задягащ всички живеещи на Планетата Земя.Без изключение.Не може повече да замитане и се правим , че не виждаме тези убийства.Случаят ,,Навални" и други такива.

378

Анонимен

преди 7 месеца

А за Асандж нещо да кажете? А за Сноудън?

377

Цирк

преди 7 месеца

Сега знайни и не знайни ла.на изплуваха да плюят по Русия,без даже дасе замислят кой има полза от смърта на Навални....

376

Ей

преди 7 месеца

Странно защо никой не казва че Навални е осъден за кражби за милиони на 19години?!

375

Анонимен

преди 7 месеца

Путин трябва , и ще бъде спрян от международната коалиция.Тристранния пакт , Русия,Иран,Северна Корея унищожен със сила ,ако трябва чрез война.Хитлеризма доведе до ВСВ .Погуби много животи , доведе до много разрушения.Но една чума отиде в небитието за винаги..Също като комунизма

374

Мислещ

преди 7 месеца

Пропищяха медиите да ми оформят "правщлното" мислене за някакъв Навални! Предателите това заслужават! А активната пропаганда постиге обратни ефект - те ме русофобят аз все повече се русофиля! Те така......

373

Интервю

преди 7 месеца

на Новодворска, гледайте го "Откровения Валерия Новодворска". Една от най-уважаваните руски опозиционерки. За ехото на москва 2011.

372

Анонимен

преди 7 месеца

Путин е престъпник и трябва да бъде съден от международен съд..Русия реформирана и всички що са извършвали престъпление срещу човечеството.Ще отнеме десетилетия .Така се случи и с Германия по време на ,,вермахта " на Хитлер. Не е невъзможно.А комунистическата чума забранена със закон и символите и и Мавзолея на Ленин унищожени .Комунизма води и насажда омраза .Насажда класово деление ,не признава Бог.

371

Защо се

преди 7 месеца

Намесвате в неща, които не ни засягат? Това си е руска рабора, а предателите никой не ги обича!И нашите ще го последват!

370

Само питам

преди 7 месеца

А с Асанж какво става!?

369

Демокрация

преди 7 месеца

По Навални! Е, имаме я! ХАРЕСВА ЛИ ВИ? Какво са ви направили обикновените руски хора, че искате и тях да накажете? Не искам да съм добре, искам на Вуте да му е зле. Ай сик...р!