107

rambaldievskievich

преди 3 месеца

До Стотици 95: Там са терпристи, бе, тъ-пун-гер! 'баси!... Гуантанамо и ГУЛАГ...

106

Против Путин

преди 3 месеца

До МагеланВреме е и Путин да пропадне в АДА.

105

Ваксина

преди 3 месеца

До Анонимен112С руската ваксина ако е ваксиниран- може!

104

Анонимен

преди 3 месеца

ако е бил от "ваксинираните" които умират внезапно...

103

Магелан

преди 3 месеца

Анди сега другари българчета Русофилчета вече имате голям повод да се напивате три дни и три нощи и да се кланяте на вашия кървав Бог И Шаман Путин.Слагайте масите викай Песков и Мутрафонова и започвай да пиете самагон и да играете на гармошку.Три дена яли,пили и се веселили!Ха,ха,ха,ха

102

Магелан

преди 3 месеца

Това е началото края на масовия убиец И антихрис и дявол Путин.Само това не трябваше да прави .Да убива Навални като го направи мъченик на целия свободен демократичен свят.Той доброволно се върна в Русия с цялото си съзнание че живота му е застрашен на 99%.Путин няма да го остави жив и го уби точно преди изборите в Русия.Да покаже на практика че който не е с него в против него.Да сплаши всички свободни руснаци който мислят демократично.Така постъпи и с Пригожин който му беше дясна ръка .

101

До99

преди 3 месеца

По-малко, отколкото в ГУЛАГ. Много по-малко.

100

АНГЕЛ

преди 3 месеца

Чуждите Агенти си получават заслуженото. Скоро и тука ще оправим всички чужди агенти работещи за посолството !

99

Анонимен

преди 3 месеца

До Геноцид - 70 % ОТ индианското население в Америка умира от грип пренесен от европейските заселници ,нямали са имунитет местните и са умирали като мухи .А ти другарю почети малко факти .

98

Анти Навални

преди 3 месеца

Че Путин е психопат и убиец,който подражава на Сталин ,но е жалък имитатор е ясно на всеки. Но не ми хвалете и Навални,защото и той е руснак,който 2014 г. одобри анексията на Крим. Всички руснаци са увредени и хора от средновековието. Когато се съберат само руснаци,дори и т.нар. им демократи се надъхват един друг с омраза към целия свят и думи от типа на ..ние,имаме най много ракети и ще унищожим всички десет пъти... Единственото решение е,желязна завеса за цяла Русия и Китай и Иран

97

Джуджето

преди 3 месеца

защо посегна на този нещастен, безобиден човек!?

96

Анонимен

преди 3 месеца

Каква е връзката на Навални с индианците???

95

Анонимен

преди 3 месеца

Можеше да скочи от прозореца, но сугурно са едноетажни бараки!

94

Геноцид

преди 3 месеца

ФАЩ е градена върху кръвта на цял континент! Най-големия геноцид е този над индианците!

93

Анонимен

преди 3 месеца

Ако путиня искаше да го убиЙ, навалниЙ щеше да е мъртъв още преди поне ДЕСЕТ, години!!! Последното нещо, което путиня иска е смъртта на навалниЙ, щото с нея ще даде храна на запад(НАЛ)ите сорошккки медии!!! Даже очаквам да направят втори филм за навалниЙ и пак евреееееите от Холивуд да ми дадат Оскар!!! Ще има нов филм помнете ми думата!!!

92

Куку

преди 3 месеца

Какво величие!!!!Стотици години,лагери,затвори,гладомор,войни със съседите,трепане на неудобни политици и журналисти!

91

Историк

преди 3 месеца

А бе, това Русия не е ли държавата , в която се е родил и "работил" товарищ Ленин ? Там още от лениново време си е авторитарно управление - още от 1917 г. Само "бащицата" Сталин е изтребил 20 милиона руснаци след края на Втората световна война !!! Днес товарищ Путин "работи" по неговия почин.

90

Магелан

преди 3 месеца

Шок ужас.Бог да прости.Ей Дявола и антихриста Победи.Сатаната има много лица и едно от Тях е психопата Путин.Докато не уби не миряса.Поредната жертва на двойния демократичен мислещ на болшевишката комунистическо съветска диктатура на Терора.Ленин,Джержински,Берия и Върха на милионите жертви на Сталин.Но явно това е съдбата на руския народ който сам си определя съдбата и без диктатура и насилие не може да живее.В 21 век се появи поредния масов руски убиец и психопат Путин който в любимец руснаци.

89

Сергей

преди 3 месеца

Да няма връзка с нотариуса?

88

Стотици

преди 3 месеца

А някой знаели колко народ е умрял в концлагера на САЩ в Гуантанамо?