114

Анонимен

преди 3 месеца

Няма независими правителства в ЕС освен правителството на Германия, която била по думите на всички "мотора на Европа". Каквото се реши в Германия, това става и в ЕС. Излизането от ЕС от друга страна е почти невъзможно в практически и политически план. Така, че всички страни в ЕС ще узаконят еднополовите бракове.

113

Анонимен

преди 3 месеца

Аз съм нормален , но щекажа следното .Жените в България само зискват и мрънкат и проблеми създават . Купи ми къща, кола ,издържай децата до 40 , работи на 2 работи .Милион претенции за едната дупка . При мъжете е ясно , едния на другия , после се сменят и никакви претенции .Освен това жените при нас на 40 стават запуснати , а мъжете дори и на 50 + изглеждат добре , факт !

112

Анонимен

преди 3 месеца

Следващата стъпка ще е да се узакони семейство м/у повече от 2 човека. Ми след к'ат се обичат ... нали това им е основният аргумент

111

Гошо

преди 3 месеца

Един беше казал: ами то в Гърция са само гейове....

110

Анонимен

преди 3 месеца

.."Петнадесет от 27-те членки на Европейския съюз вече са узаконили еднополовите бракове."И нашия ред идва... Всички са го подкарали.

109

Стоян

преди 3 месеца

Въобще не съм изненадан, че точно гърците се сложиха на ***.

108

Анонимен

преди 3 месеца

ЕС ги натиснаха. Пък гърчолята не искат да излизат от ЕС. Това е. И тук ще стане така до няколко години.

107

Анонимен

преди 3 месеца

Пък се сърдеха като представят Александър Макрдонски като гей. Явно им е в кръвта

106

Анонимен

преди 3 месеца

Със сигурност в пъти по-добре от еднополови в брачен съюз, отколкото нашенски бачкотещ бачкер с анцуг и шкембе.

105

Евро-Атлантик

преди 3 месеца

До тук вървим добре...но кога ще бъдат забранени браковете между мъж и жена ? Трябва да бъде подсъдима подобна гавра с човечеството !

104

Анонимен

преди 3 месеца

ЕС ще ни принудят и нас. Няма къде да ходим.

103

Бай Дрън

преди 3 месеца

Така както е тръгнало, ЕС да легализира и харемите, че в Европа се напулни с млади момчета от изтока.

102

Стара традиция за

преди 3 месеца

Гърците! Заинтересувайте се за историята на о-в Крета специално момченцата от двореца! Не се правете на скрънзи и платете на туристическите гайдовете!

101

Анонимен

преди 3 месеца

Добре, сега ще има еднополови и двуполови бракове, а триполови и четириполови кога!?

100

Анонимен

преди 3 месеца

... на простотиите, почнаха да си слагат джуки, цици и какво ли не. Сега вече не се замислят, ами си стана норма. Така с дивотиите си и с непрекъснстите обиди, че някоя жена не е достатъчно красива, направиха жените да изглеждат на караконджули. Скоро четох едно интервю на известна моделка - започнала е с операциите, защото е смятала, че е грозна, а се вижда, че и без тях жената си е красива. Те това са мъжките дивотии. И пееерастлъка така е дошъл - от придиряне, та на други мъже.

99

Анонимен

преди 3 месеца

"Какво да ви кажа .Жените имат голяма вина за това . Вече няма такива Жени като София Лорен , Моника Белучи и тн . Женственост , грация , красота , излъчване . Сега разни силикони , джуки -ужас"/// Мислил съм за това и смятам, че не жените имат вина, а глупостите на мъжете - трябва да е красива, секси, да е с умения на кекс учебник,по възможност да не остарява, пък като стане майка, някак спират да гледат на нея като на годна за любов, щото нали е родила. И жените от престараване да угаждат...

98

Прецакан

преди 3 месеца

Е сега кво се оказа? Че където и да отидеш в Европа: все афро и все те таковат. И трябва да мълчиш, да понасяш болката и срама, щото имат права! Много гаден край на цифилизацията.

97

Олимпий Панов

преди 3 месеца

Гърците са бесни, и тяхното правителсво е подчинено и пороботено!

96

Анонимен

преди 3 месеца

ето така се създава много болно, психясало общество, всички тези осиновени деца след 20 години ще бъдат утайката на утайката. Колко пъти доказаха, че хомосексуализма на 80% се дължи на нефункциониращо семейство. Почти всички гейове които познавам са с бащи алкохолици и липсващи такива като цяло.

95

Кво се нервирате

преди 3 месеца

Еднополов брак няма как да работи. Що им се нервирате, не виждате ли че това им е целта. Ако ги разрешат, ще има най-много 10 такива брака, които няма да оцелеят през годините и темата ще отшуми. Като се бунтувате срещу това, вие поддържате вниманието към това и темата е жива. Точно това, което искат интригантите с обратна резба, за да могат да квичaт на yмрелo, че не им зачитат правата.