26

Анонимен

преди 3 месеца

А въобще защо трябва да съм абониран за мврто че през десет години да плаща за една пластика която си била тяхна гърци и италианци са с едни картонени като каквито имахме в училище и въобще не ги подменят

25

Пенсионер

преди 3 месеца

След 80 години без лична карта. Вече сме отписани от всякъде. Чудят се как да ни излъжат и ограбят.

24

Тези

преди 3 месеца

за пари са готови и ла.ната да си изядат.

23

Нема КИНТИ

преди 3 месеца

Дали през всичките години на съществуването на ГРОБ, има едно смислено нещо, което е направено?!

22

Съвет

преди 3 месеца

До Съвет 8 Да допълня. Имена на хора да имат само гелеми булеварди. Останалите улици само с номера , както в САЩ. Какво е това чудо. Няма село и паланка без улица Георги Димитров.Нали социализма си отиде.

21

Направили

преди 3 месеца

са си сметката! Значи почти 2 000 000 като си платят, кеф! Няма по-лакомо животно от ГЕРБаджията!

20

Никола Стефанов

преди 3 месеца

Аха, значи пенсионерите да се отчитат на всеки десет години пред властите, че са все още живи въпреки усилията на гореупоменатите власти. Е, предполагам че това е приемлив начин да се води статистика...

19

силно замислЕна

преди 3 месеца

От герП, само глупости може да се мислят и очакват!

18

тцтц

преди 3 месеца

Поредната глупост от депутати на ГЕРБ. Ама то от тях нищо умно, градивно, позитивно и полза на гражданите не може да се очаква.

17

Театър Сълза и Смях

преди 3 месеца

За парички е, не за друго.......

16

Анонимен

преди 3 месеца

Смяната на паспорти и карти им носи по няколко десетки милиона печалба. Като се има в предвид, че им е продънен бюджета, а и бюджета за миналата година едвам го вързаха с ежемесечни заеми, подозирам, че започнат да ни карат да си сменяме личните документи ежегодно. Това е удобен начин да доят пари от населението.

15

Анонимен

преди 3 месеца

Възможно най- безсмислени промени, които просто точат държавата и хората! А важните, съществени промени, които трябва да бъдат направени, за да подобряват живота ни? Те не са важни, нали? Толкова елементарни и безхаберни политици имало ли е?

14

Анонимен

преди 3 месеца

Само с глууупости се занимават, както винаги. Правителството на сглобката е въздух под налягане и 90% от парата на локомотива им отива в свирката, докато коефициента им на полезно действие е под 5%

13

Анонимен

преди 3 месеца

Има двама смотанякa тук, които бият минуси. Що биете минуси ве, келешчетa скааапани? Щото и вие не знаете.

12

Йордан

преди 3 месеца

Престъпниците искат полицията да не съхранява техните пръстови отпечатъци, за да могат спокойно да тарашат апартаментите и вилите на бабите.

11

Анонимен

преди 3 месеца

70 г. + 30 г.= 100 г. Предлагам на тези на 100 г. да се издават лични карти със срок 50 г.Тия безмозъчни тепири, няма ли с какво друго да се занимават в това Народно събрание.Оставка, съд, затвор и после да им се дават лични карти.

10

Въпрос

преди 3 месеца

Някой знае ли, при повредена лична карта/изтекла , дали с паспорт може да се пребивава в България все пак е документ ?

9

Анонимен

преди 3 месеца

Пак каши , пак бюрокрация , пак мъкнене по институции , пак разходи , пак ........ абе uдuoтuя . Едно ,че се чудяд как да го изпратят човек от този свят , ама някакси и на спокойствие да не е .

8

Съвет

преди 3 месеца

Усилията да ни бъде максимално га-д-нич-ко продължават.Сменете и имената на улици на комунистически сатрапи. Щом ЛК ще важат 10 г. това няма да е голям проблем. Така и така пари се плащат.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Пак искат да събират пари от пенсионерите. Като го въведат, пред полицията ще се извият опашки от възрастни хора. Ще мръзнат на студа или ще се потят в жегата. Още едно място където ще умират.Тия турски перикендета, които са на власт, трябва да бъдат изметени заедно с еничарини шиши!