78

Анонимен

преди 3 месеца

До 80.И като се събуди кво стана пак краката ти отвити

77

234-22=

преди 3 месеца

всичко е добре обмислена стратегия от страна на Путин - за години на пред ! Това означава много нови конфликти - особено Китай и Северна Корея. Но едно нещо има което ще изненада Путин ! А то е обединието на мюсулманските страни и отказа на Иран да подкрепя Русия ! Защо ? Защото там се е родил вече новият месия ! В Иран вече имат нов проповедник ! Исляма ще увеличи своето влияние и ще отцепи чечна защото те се бият на страната на неверниците . САЩ ще поискат НАТО да идат по близо до китай

76

Муахаха

преди 3 месеца

Урси - Умната - Путин Свърши Ракетите и ползва Чипове от Перални!

75

Анонимен

преди 3 месеца

Европа в момента е пренаселена, Европа няма никакви ресурси, а украинците, едно войнствено племе, което ненавижда своите по-старши роднини руснаците, организира фашистки факелни шествия по прекрасната си плодородна земя пълна с полезни изкопаеми - какво полза от това племе. Вече станаха от 55 милиона на 20 милиона, може да се зачисти още малко, и на тази богата земя да се заселят цивилизовани европейци. Разбира се, първо ще победим Русия, Русия е лесна, само 3% БВП, лесно ще ги бием руснаците.

74

пича

преди 3 месеца

Това новина ли е? Русия е Държава, която може да е ВЕЧНО във война! Те генетично, индустриално и суровинно са подготвени за това.

73

Пловдив

преди 3 месеца

Прозападно настроените така и не разбраха,това не е война,това е специална военна операция,ако беше война,за Украйна,щеше да се говори в минало време.

72

Само да вметна

преди 3 месеца

Русия Никога не е била " слаба"!-:) Просто " кампанията" на Запада и ЕС." Всички срещу Русия" я Амбицира Още повече! Русия,нито ще изчезне от картата на географията, както Запада се беше Подготвил да я " Разпарчети"! Нито ще се свие в черупката си! Проблема на Русия е Украйна и никой друг! Амбиции на Русия за " завладяване" на цяла Европа,са само в Чугунените кратуни,на Запада и ЕС! И тази кампания на ЕС и Запада,амбицира Русия още повече,да произвежда оръжие и се защити,срещу Откритата ксмпания

71

Анонимен

преди 3 месеца

До 68 Е ние сме видели теб украинска копейко как просиш

70

Анонимен

преди 3 месеца

"Санкциите не работят ли?" - Алкохолиците крадат, като за свтовно чужди технологии. Ако сами се поставят в изолация, както правеше СССР, ще ги видим тогава дали могат и 3 години да изкарат само на собствено производство.

69

Анонимен

преди 3 месеца

Мнението на Норвегия е ясно, колкото повече продължи конфликта в Украйна толкова повече газ ще продадат и на по добра цена , а още повече ако САЩ се откажат от доставките на газ за Европа , тогава още по добре за Норвегия .

68

Иван Петров

преди 3 месеца

До анонимен *** 71 Ти си богат евроатлант смучещ от тръбата на Байдън ли?

67

Анонимен

преди 3 месеца

Германецът Ото фон Бисмарк да цитирам ли, кравари у форума за мнението му за руската мечка, а? Казвайте бързо вее???

66

анонимен келеш

преди 3 месеца

Стъклето от Перник:):)::):)Поредната бедна копейка:):):)

65

Лудия

преди 3 месеца

О не тоя Стъклето съм го чувал. Много е луд. Те ви тепа. Недейте се занимаа с него.

64

Анонимен

преди 3 месеца

До Стъклето, ако се вярваше на ЛЪЖИТЕ ви, до сега трябваше да сте избили народ колкото за три Украйни! Все поразявате, все печелите, все превземате... а истината болезнено жестока - вече две години гниете в каловете на Донбас, и целия свят ви се смее на сеира

63

анонимен келеш

преди 3 месеца

До АнонименСтъклето пише все едно са 10 копейки:):):)И аз съм го набелязал:):):)

62

Стъклето

преди 3 месеца

До Анонимен 65Набелязал си дедовия. Ела да се видим аз съм в Перник. Ти си анонимен мене така ми викат. Ако искаш и аз идвам.

61

Анонимен

преди 3 месеца

Кое не разбраха норвежците? Только Россия!

60

Анонимен

преди 3 месеца

До Стъклето, тия котли, менци и варели ги правите в Авдеевка поне за 18 път! Вече никой не вярва на руската ви пропаганда, което не значи че няма да си понесете последствията за нея! Тебе лично съм те набелязал!

59

Анонимен

преди 3 месеца

Не знам норвежците как обучават разузнавачите си, но руската сила и предимство се знае априори!