254

пича

преди 4 месеца

А съдия Цариградска, за да е толкова спекла има нещо.. Като я гледам е "игрива", а Марто си беше играч...Явно в момента всички, които са играли са спекли яко, защото който уби Марто явно иска да прекъсне схемата. А схемата е вечна - докато има пари, ще има корупция. Черния, Пепи, Марто.......и т.н.

253

пича

преди 4 месеца

Този, който отнеме колата ще намери пред вратата си "кръст от клонки" и ще му потече от крачолите...

252

пича

преди 4 месеца

Хаахаха.. това е все едно да отнемат колата на Марто - нотариуса. Нема как!

251

Коко Хероина

преди 4 месеца

Сега я дадоха по новините. Ужас, това е УЖАС!!! Тази уфсъ е чудовищно грозна, направо се стреснах. А какво ли ще е да я срещнеш нощес в тъмна улица?! Ще взема да сънувам някой кошмар тая нощ.... Не мога да повярвам, че има ол..иго..френи, които й правят евала...

250

Анонимен

преди 4 месеца

Още колко време ще ни навирате в очите тази отвратителна разжовратена смотла? Батковците на това недуразумение пълнят държавата ни с терористи,които стоварват с чартъри,а вие размотавате тъпоглавата кифла дни наред. Прораднала работа!!!

249

Анонимен

преди 4 месеца

До Феро - Ами толкова могат от редакцията :)

248

Анонимен

преди 4 месеца

До Anonymus - Зависи от адвоката и вързките. Нотариуса, какво мислиш, че е правил? Имаш проблем, отиваш първо при него. 100% ония наркоманин, деот утрепа двете жени, като караше надрусан, се е обадил първо на него ...

247

Анонимен

преди 4 месеца

Тези очила що крем са видели в тайните стаи на Плаза евала батки пожелавам ви успешен уикенд!

246

Феро

преди 4 месеца

Един мой познат беше засечен с алкохол със служебна кола и глобиха лично него с цената на колата, а не собственика, в случая управителя на фирмата. Пък и откъде накъде собственикът ще плаща за глупостите на някого, който е ползвал автомобила му?

245

Anonymus

преди 4 месеца

Ако не и го вземат аз лично утре ще се нашмуля и ще си карам като луд. Ако не ме пуснат и мене за 5к да си ходя ще съдя държавата в Стразбург защото явно защитава мутреси пред нормалните хора.

244

Новото модерно

преди 4 месеца

Да и отнемат силикона!Това най-много ще я заболи миската!Нали са много принципни организаторите на незнам коя си мис.Да и отнемат титлата и силикона,няма да им позори името,я?!Морал имат ли,или там по тези конкурси трябва са си аморален,иначе шанс -никакъв!

243

Анонимен

преди 4 месеца

Не, че нещо, но имаме и глупости в тоя закон. Значи - дургият, осбтвеника, ще губи книжк аи ще изплаща "левовата стойност". Не, че нещо, ама е смешно.

242

Анонимен

преди 4 месеца

Не може ли да има и стикери на тунинг компании и прочие на джамека?

241

Анонимен

преди 4 месеца

Нали е на някой престъпник-депутат, как да го отнемат, за тях законите не важат.

240

Анонимен

преди 4 месеца

Пак, че не са опънали защитата "позлван е И.И."

239

Анонимен

преди 4 месеца

До неразбрал - Ами не се знаимавай, бе! Не е, като да са спрели да пишат за другото ...

238

Анонимен

преди 4 месеца

До Пурко - Нищо няма да плати. Ще има дълг, но никое ЧСИ няма да посмее, да го вземе, защот първо - Няма нищо на нейно име. Второ - приятелят и е по-страшен от 99% от ЧСИ-тата.

237

Анонимен

преди 4 месеца

Би трябвало да се прилагат най- строги санкции, на всеки нарушител, надрусан с наркотици, независимо кой е, със или без силикон. Недопустимо е да си зад волана след употреба на наркотици.докога ще се омаловажават такива потенциални убийци?

236

Анонимен

преди 4 месеца

С тия джуки ... кой точно държавен служител ще се прецака да я санкционора законно!

235

неразбрал

преди 4 месеца

Защо ни занимават с Диона и Силикона?Това ли е пушека ,който трябва да скрие милиардите за Оссрайна ,кражбите на "сглобката" и предателствата на политиците ,които отидоха на крака при краварите ,за да ни продадат?