58

Наглите Фермери!

преди 4 месеца

Ми то бива ама, ай ся щото видяхме фермери от Европа да правят стачки и нашите за пореден път и те да излезнат в стачни действия ми кой им дава правото да затварят важните пътни артерии по които пътуват всекидневно хора които са на работа, хора които са отдели време болнични, отпуска за да ходят на лекар и заради тия терористи не може да се стигне на време искали Европейски субсидии ама и ние всички останали в държавата искаме Европейски заплати но НЯМА!!!? Не стига че няма никакви мерки и контр

57

До Бежанци

преди 4 месеца

Ако това е вярно ги снимай да ги видим. И разбери кога е следващия полет, че да бъдат посрещнати подобаващо. По българска пернишка традиция.

56

Анонимен

преди 4 месеца

Всички трябва да се изсипят в София пред министерски съвет, пълна блокада на столицата!

55

Анонимен

преди 4 месеца

Протестират в момента земеделците, които отказаха да бъдат подкупвани и рекетирани от правителството. Хора от земеделското министерство са ходели по фермите и са им правили ревизия, заплашвали са ги със съд и затвор.Затова трябва всички българи да ги подкрепим, ако не искаме и ние да бъдем заплашвани като тях!

54

Бежанци

преди 4 месеца

Днес на летище София в 10 и 30 часа пристига първия самолет от Виена е натоварен със 150 сирийци, афганистанци и иракчани, част от 9 000 бежанци, които Денков и Кирил Петков обещаха да заселят у нас от Австрия.

53

Протестиращ

преди 4 месеца

Във Франция заляха с животинска тор сградата на парламента. Просто да се има в предвид като идея.

52

Подкрепа!!!

преди 4 месеца

Затворете ключови кръстовища на София, струпайте техниката и източете горивото й, зад Ане може да бъде помръдната. Направете допълнителна барикада от камъни, дървета, пейки и гуми. Запалете ги и осигурете 24 часово дежурство на барикадата.Извикайте медиите и носете плакати срещу Сглобката.Успех, България ви подкрепя

51

Анонимен

преди 4 месеца

Само у нас ли правителството се "разбра" със земеделците, а у цяла Европа - не?

50

Анонимен

преди 4 месеца

ПОСРЕЩНЕТЕ ХИ ПОДОБАВАЩО - С КАМЪНИ И ДЪРВЕ!

49

Един Българин

преди 4 месеца

Станаха милионери с чужда земя и с европейски и български субсидии! Ненаситни и искат още!

48

12

преди 4 месеца

20 мултимилионери шантажират цялата държава и некомпетентното и и страхливо ръководство. печалбите от миналата година са им по слаби от тазгодишните и правителството трябва да им ги допълни. смешни мутри.

47

Анонимен

преди 4 месеца

Българската земеделие е с главата надолу.Недалновидната политика направи едни хора земеделци пре пре много богати и една голема част доста зле. Защо не се сложи таван на земята която може да обработна един земеделец за да има равен старт, както е в доста държави.Сега всичко се раздава на калпак произвед не произвел реална продукция . Виновно си е земеделското министерство заради занижен контрол и корупция.

46

Така е ..

преди 4 месеца

Има субсидии , има проблем. Няма субсидии , няма проблем.

45

Анонимен

преди 4 месеца

Дайте им подкрепата си! Посрещнете ги на Орлов мост - С КАМЪНИ И ДЪРВЕ!!!

44

Анонимен

преди 4 месеца

Те некакви телета на килограми, но реват за още, нищо че нема техни български продукти на пазара :))

43

Анонимен

преди 4 месеца

Толкова охранени добичета а реват на умряло :)))

42

Анонимен

преди 4 месеца

Преди време работех в близост до зърнарите по едни обекти не съм виждал кола на някой шеф под 150 бона, сега седнали да ми хленчат да намалят цените не продукцията да мухлясва по складовете

41

Анонимен

преди 4 месеца

Тия от ГЕРБ -кимбайнери ли са?

40

Анонимен

преди 4 месеца

Най-слабото живoтно на предния им протест беше тeленцето! Всички други - по над 130 кила! Надули червендалести бузи...ще се пръснат! Освинени!

39

Анонимен

преди 4 месеца

Още малко шкембаците ще ги смъкнат до земята тези земеделци, но глад майка :)))