70

Анонимен

преди 3 месеца

не, не голям проблем, малко проблемче е, което трябва да оправи с много пари(тя ги няма, но едва ли ще е й е проблем) и малко да поживее в Сливен, колкото й дадат, споед големината на проблема... а, че тестовете за наркотици издишат, това е отделен проблем..

69

Анонимен

преди 3 месеца

Да не е ставала известна. С популярността идва и отговорността. Като искаше да не я пишат по вестниците да беше станала чистачка в Лидъл. Никой нямаше да се интересува с какво е предрусала и колко кила ракия е люснала преди да се качи в колата.

68

Рендету

преди 3 месеца

Лицемерии...!!!! В съседна статия, цитирам: "Само в рамките на изминалия ден са установени 37 души шофирали след употреба на алкохол и 14 души под въздействие на наркотици". Това са заловените, а колко са НЕзаловените???? И това е Ежедневие!!!!! Статистика!!!!! Не я оправдавам, разбира се, но проблема с алкохола и наркотиците в Бг е Национален, а не както в случая се опитвате да го изкарате - индивидулен!!!!

67

А баба и какво каза

преди 3 месеца

Мнението на майка и не ни интересува. Интересува ни т.нар Диона да си понесе наказанието - да заплати стойността на автомобила с който е шофирала (защото явно не е неин) и да полежи малко в сливенския затвор.

66

мамата на диона

преди 3 месеца

е отгледала прекрасна бг чалгарка!Дръпнала една линия, голяма работа, добро е детето!

65

Анонимен

преди 3 месеца

Нагледно къде се коренят проблемите, в ето такова родители в кавички. Тъпо, ама да не беше раждала.

64

Анонимен

преди 3 месеца

При вземането на пробата сигурно са допуснати ред процедурни нарушения. Тази проба е недействителна. Повторната проба и експертиза ще докажат, че е пила фреш от *** и киви!

63

Руси

преди 3 месеца

Ами проблем е да ,защото е лицемер и се прави на някаква. Дава акъл на хората ,а тя няма дори за себе си и накрая се издънва като момиче от махалата. Този манталитет е просташки и като се правиш на голямата работа си носиш кръста.

62

Анонимен

преди 3 месеца

Е, па правъ е..., почти половин Бг съ друсъ - и младо, и старо, че сигурно и дУпетатите не падат по-долу, а пък ний съ прайм на "светенъ водКъ" и "трева не душили"!

61

Анонимен

преди 3 месеца

Ами Дионче, принципно бременност и кокаин са малко несъвместими. не се обвинявай, че си се друсала от депресия за загубено дете, а си загубила дете защото си друсала.

60

Анонимен

преди 3 месеца

Колкото умна е щерката, толкова е и майката. Проблемът е че от безхаберието и плиткия пиар на тази долнопро*на. *******може да пострада/загине някой невинен човек на пътя, който също е син или дъщеря на някого. Къде дремят полицаите? Досега да са и взели книжката и возилото на тази. Тя по честен начин не може да изкара пари и за колело

59

a

преди 3 месеца

Много кух народ! Тая по-зле и от щерка си.

58

АНГЕЛ

преди 3 месеца

Да направи като Коцето.Човека си друса редовно но си има Майбах и личен шофьор които си го разкарва напред назад. Никой не успорва правото и на избор да се друса. Като е голямата работа да направи навика си безопасен за околните !

57

Анонимен

преди 3 месеца

Тая е по нахална от Симона и нейната "родителка".

56

Анонимен

преди 3 месеца

Сега ще се наслушаме за ъгларската нетолерантност и ганЮфщината, от върпосната госпожа.

55

D

преди 3 месеца

Вместо да се засрамите от възпитанието на дъщеря ви, вие се хвалите. Ама глу*павите винаги са вдигали най-много шум. Крушата не пада по-далече от дървото.

54

Анонимен

преди 3 месеца

Отпадъци

53

Анонимен

преди 3 месеца

Това майката ли е на картинката? Защо се прави, все едно е на 25 ... ужас са такива хроа.

52

Шопендар

преди 3 месеца

С.е.л.я.нд.у.р.и.те

51

Шопендар

преди 3 месеца

Тая мамичка да запали свещ в някоя църква,за това че арогантното и отроче не е убило някой.не са лоши селяните у градо,а *** които го превърнаха в бунище