128

Анонимен

преди 4 месеца

Първо товарите автобусите с Рашките и ги връщане в родината им- в Германия се чувствали нещастни- не било чисто, архитектурата не им харесвала, трябвало да учат език, храната не била чиста- хайде обратно в родината, а после всички останали.

127

---

преди 4 месеца

Русия за нищо не ви е виновна.Цяла Европа се напълни с шалвари подгонени от американци и евреи .

126

посрещахте ги с

преди 4 месеца

мечета а сега ревете, Русия не ви е заплаха ако не я закачате, ама като ви е толкова акъла сега се чудите какво да правите, питайте Меркел, сигурно има пак някоя БЛЕСТЯЩА идея.

125

Анонимен

преди 4 месеца

центъра на Кьолн,по време на карнавала,само араби,***,а немските граждани обикновено "обратни" се маскирали,по земята бутилки,кенчета,мръсотия,сякаш си в Близкият Изток,нищо ни става вече от Германия.Крадат релсите на влаковете,кога е било това?

124

Може би

преди 4 месеца

Може би единственото добро което ни е дала Османската империя е да разберем колко опасен може да бъде исляма и колко безкомпромисно религия е. Западняците си въобразяват , че е просто версия на кроткия будизъм .

123

анонимен

преди 4 месеца

Ние имаме най-голям процент мюсюлмани и роми в ЕС. Ако бяхме дори малко по-богати, досега с нас щеше да е свършено по подобие с Ливан, която е била християнска страна преди около 50 г. Ще ни залеят емигрантите за година две и ще се свържат със събратята си по религия, защото това са естествени процеси. Никой и пет пари няма да даде за нас.

122

Анонимен

преди 4 месеца

До Обективен...Да бъдем докрай обективни...от къде и защо дойдоха мигрантите та Меркел си разтвори ръцете...Да благодарим в кавички на някой...далече където мигранти като тези я Европа почти няма...Бонус...започва със С..

121

Обективен

преди 4 месеца

Меркел им каза в прав текст на мигрантите - заповядайте в Германия. Да търсят от нея отговорност.

120

Анонимен

преди 4 месеца

До 120. Украйна винаги си е била Руска. След като по-голяма част от населението и е руско говорящо нормално е да имат проруски правителства. Запада е този който насилствено сложи нацисти начело на държавата.

119

Анонимен

преди 4 месеца

Бравооо! Ще има скоро читка чикстааааааа! ХАХАХХАХАХАХАХАХАХ... скори и в Бъглариияхяхяхххахахяхяхяхахха

118

Анонимен

преди 4 месеца

"Сегашните военни действия дойдоха след 8 г. неистова упориост на сащ, с 8 годишни предизвикателства, чрез насилие над руснаците в Луганск и Донбас, да накарат Путин и сие да навлезе в украйна и да спре тамошните издевателства." - САЩ ли слагаха в Украйна десетилетия наред про-американски марионетни правителства или Русия слагаше про-руски? АХхахах! Те издевателствата руснаците ги започнаха, защото винаги са искали да асимилират украинците и Украйна да стане част от Русия.

117

Анонимен

преди 4 месеца

Я, Я, Я, Я, гут, гут, гут, гут, гутен таг, гутен таг, шaйзе, шaйзе. Европейците още си живеят в средновековието.

116

daa

преди 4 месеца

"Мигрантите са вече по-голяма заплаха за Германия от Русия". А истината е,че Русия НИКОГА не е била заплаха нито за Германия,нито за която и да е друга държава. Сегашните военни действия дойдоха след 8 г. неистова упориост на сащ, с 8 годишни предизвикателства, чрез насилие над руснаците в Луганск и Донбас, да накарат Путин и сие да навлезе в украйна и да спре тамошните издевателства.Света видя измамата,наречена ковид,до какви млрд.загуби докара европа с тези "вкасини",които никой не ги ще,сега.

115

мак

преди 4 месеца

Добрютро, гутен морген, осиферихте ли се, неуважаеми немци барабар с канцлерката? Вече не ги искате, вече се страхувате? Защо бе?Къде са ви мечетата, моливчета, ножици за рязане на огради, за да могат д влязат скъпите гости и подобна ***.ня? Приемайте всички, вие сами сте си виновни. Оставете другите да решат, кого да пуснат у дома.

114

Анонимен

преди 4 месеца

Чак сега ли го разбраха? Аз не се занимавам с политика, но за мен беше ясно от самото начало. Германските политици или не са наред, или съзнателно унищожават страната си. Не си губете времето с Русия. Германия и е нужна като икономически партньор. За какъв дявол и е да я превзема? Имате ли разумно обяснение за това?

113

маалатъ

преди 4 месеца

Ауууу..., ми ся??? Кой ми с...а у гащите!? -))))

112

бл.134 в Zап. парк

преди 4 месеца

Германия =слугиня на Америка и ЕС .

111

Батьо

преди 4 месеца

Безогледната миграция на крайно настроени ислямисти крие и друг проблем. По същество радикалния ислям си е чист фашизъм и поради тази причина на практика всички или почти всички ислямисти са си откровени фенове на А.Хитлер. Т.е. ислямизирането на Европа според мен означава малко или много и нейното фашизиране.

110

Анонимен

преди 4 месеца

Ама как така по-голям проблем? Нали "Нямаше горна граница" и "Всички са добре дошли"? Нали ги чакаха с плюшени мечета по гарите? Те питаха ли Мути Меркел дали е съгласна, че това е проблем?!?

109

Анонимен

преди 4 месеца

Те винаги са били по-голяма заплаха за Германия. Друг е въпросът доколко немците го осъзнават. А турците са най-големият проблем на Германия и то не защото са лоши, а защото са толкова много, че не им е нужно да знаят немски, за да се справят в Германия с всичко. Това подкопава интеграцията и подпомага разделението. Те са като държава в държавата (нещо като тумор) и рано или късно ще искат положението да се приеме и със закон (примерно 2-ри официален език, образование изцяло на турски и т.н.).