270

СВОЙ

преди 6 месеца

ДО Qwerty, не знам къде четеш,ама още 22г либерелчета твърдяха,че Чусия ще Рухне по снкциите.Вече 10-ти или кой пакет санкции стана,а Руската икономика,не само не рухна,а има и ръст.А относно "Цивилизованият Свят" се напълни с Неоварвари,които имат повече права от местният Човек.Цитат на Француи продал всичко във Франция и живеещ тука:"Не ща да я виждам повече тази помия"

269

Qwerty

преди 6 месеца

Доста pycopoби са тук. Набили са ми десетки мунуси,но ни един не отговори на въпросите ми?! Защо така друзя? Защо матушка е на дъното на всякаква класация на страните от цивилизования свят? Толкова много ресурс и работливи руснаци? Моля кажете ми? Да не би да е защото диктатора Путин и обкръжението му от олигарси обират милиардите? Неее,не може да е това,те все пак 20 години си го избират за президент,явно работи за народа,а ме защото всичките му опоненти са мъртви или в лагери. Раят на земята

268

Анонимен

преди 6 месеца

Тактическо действие. Всява се изкуствено напрежение и след това зеленски ще бъде свален от власт. Новите управници ще преосмислят войната и ще подпишат мир с Русия. До изборите в Америка, войната трябва да спре. Не е случайно и историческото интервю на Путин.

267

Проскурин

преди 6 месеца

да пожелаем успех на тръмп и путин да настане наи после мир по света

266

Кравар Евроатлантик

преди 6 месеца

Вие не знаете ли, че чакаме всеки момент долара да се срине? Така още от преди 100 години от ЕсЕсЕсЕра. Е той ЕсЕсЕсЕра се разпадна през това време, ама долара всеки момент го чакаме!

265

Анонимен

преди 6 месеца

Русия като победи и ЕС като се разпадне дали Путин няма да реши да направи още българи македонци . Твърде вероятно е. И Ердоган дали не си е набелязал някои хубави местенца . Твърде вероятно е.

264

СВОЙ

преди 6 месеца

Либералчета изгледахте ли интервюто на Тъкър Карлсън с Путин?Вие навярно,не,но стотици милиони по Света да!Искате или не,нормалните хора подкрепят Русия,за разлика от покварените им "елити"

263

Toi

преди 6 месеца

Най, ама най-разумното решение на един достоен мъж, които е изпратен на фронта против волята му е да дезертира, да се предаде или да застреля в слепоочието му т.нар началник. Слава на всеки избягал войник.

262

Bad Face

преди 6 месеца

Путин ясно им го каза: "Западът осъзнава, че Русия не може да бъде победена. По-умно ще е да преговарят с нас."

261

Анонимен

преди 6 месеца

Започна ли вече мейдан 3?

260

Анонимен

преди 6 месеца

Украйна ще победи независимо кога!правдата ще възтържествува,доброто ще надделее над тмного зло!Слава на Украйна,слава на героите! Долу агресивната руска армия!Вон фашистите от Украйна!Светьт ви ненавижу защото от самото си съществуване като народ и страна олицетворявате мракобесието,злото,агресията,неправдата,робството,кръвожадието,мизерията,разрухата,неумението да произведете нещо свястно,полезно за хората,лъжата,фалшивата пропаганда,терроризма!Вие,руснаците сте чумави,глупави!

259

Анонимен

преди 6 месеца

Къде изчезна Лавров, дедото на Адриано Челентано? Да не е пил чай?

258

Анонимен

преди 6 месеца

Си държи путин за тъшaцuтu! Кат са скъса нишката, русия пада в киреча!

257

Гиб Мелсън

преди 6 месеца

Украинците недоволстват, че руските военни използват терминали на Starlink. Мъск се кълне, че не е продавал терминали на руските военни а че са ги купили чрез трети страни и нищо не можел да направи по въпроса. Пазарна икономика.Който вади пари той купува.

256

82-ОМБР

преди 6 месеца

Тоя...,ваш Вова,защо не си построи един мавзолей или има намерение да се смести с Ленин във вече съградения?

255

Анонимен

преди 6 месеца

Вместо да подготвят нови безсмислени месомелачки,за да разчистват територията за Нов Небесен Йерусалим по-добре да сядат на масата за преговори!Никой не им иска скапаната война!Даже и мишките!Зелето да маха указа,с който забранява преговорите и да спират лъжливата пропаганда!

254

Анонимен

преди 6 месеца

Още един Зеленски, и укрите вляват в Маскве!

253

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 месеца

Преди два дни, тук на този новинарски сайт писах, че Зеленски го чака военен преврат начело със Залужни. След което ще последва мосова мобилизация и последен опит за контранаступ който ще завърши с унищожаването на Украйна като държава !

252

Анонимен

преди 6 месеца

Такива кат Нурмагомедов Кобрата ги сваля от раз!

251

Qwerty

преди 6 месеца

До Хехе. Ние не сме страна с несметни природни блага,като Русия. В България населените места без ток се броят на пръсти,докато в Русия са сигурно над 20% от територията. И все пак не ми отговори на въпроса,отпадаш. Следващият? Хайде билетите ви чакат.