192

Анонимен

преди 7 месеца

Фростотия до шия.

191

Анонимен

преди 7 месеца

Дърта и нагла мутра!

190

Стават цигани

преди 7 месеца

МВР какво не ви е наред!?

189

!!!

преди 7 месеца

ИЗБОРИ бе! НЕМЕДЛЕННО!!! Уйдурма сглобката е върха на злините и най-отвратителното което ти причини на България!!!

188

Като го изпраха и ..

преди 7 месеца

...изчистиха от обвинения и го отърваха от безкрайни разпити при Гешев беше мек като памук ! И наче със тези проценти на администрация и рода ще върти номера та ще скъса нервите на всеки ! ПП сбъркаха трябваше да го оставят да отговаря за цели магистрали и какво ли още не и сега ще си платят глупоста да го спасят --може и да изчезнат като партия защото зад тях стояха хора които искаха да видят Барбата при Гешев където му е мястото ! А те ги излъгаха !

187

подробностите

преди 7 месеца

Шефът на бг-тамплиерите милиционер Ралчев сподели:"на над 50 преврата съм бил свидетел и абсолютно всички ги извършиха ВЪТРЕШНИ ПРИБЛИЖЕНИ"............Дори от ЛИБИЯ си личи че Бойко Борисов е жалък убиец на БЪЛГАРСКИ ДЕЦА като това на 21.12.2001 до Ст.Васил Левски.......................Червените милиционери на Муамар Кадафи спасили живота на Кристияна Вълчева в затвора от линчуването на другите ЧЕТИРИ БЪЛГАРСКИ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ и така им хрумва да се оженят за Бойко Борисов като линчуват Кадафи

186

МВР ЛИБИЯ-БКП-ДС

преди 7 месеца

Гл.сек. на МВР Бойко Борисов вероятен умишлен убиец на седем деца до Индиго на 21.12.2001 с цел да обвини паранормалните явления!............Милиционерите на Муамар Кадафи линчуваха Муамар Кадафи защото СПАСИЛИ ЖИВОТА на Кристияна Вълчева съпруга на Здравко Георгиев от ЛИНЧУВАНЕ В ЗАТВОРА ОТ ДРУГИТЕ ЧЕТИРИ БЪЛГАРСКИ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ обявили я за "ЗЛОТО"...........Милиционер на ЗЛОТО Бойко Борисов щателно трябва да се разследва за много убийства и услуги за милиционерите на Муамар Кадафи

185

Младияпремиерсхарема

преди 7 месеца

Преди време ви казах,че Габриелката няма да е премиерка, когато отиде на магистралата я чакат добри постижения:)))).На магистралата е за нея:)))) А шефа и скоро влиза в кариерата да троши камъни, и другите да връщат всичко на народа, партията на безпартийните скоро се създава, и поемаме нещата

184

Анонимен

преди 7 месеца

Добре пу тьо банкянски, там отиваме, ние го знаем отдавна, а ти си изненадан.

183

Анонимен

преди 7 месеца

Ники иска да пътува, но няма ценз за това. Академичната титла е образователна, а трябва да си вътре в дипломацията. Едно е да искаш, друго е да можеш, и да го направиш. Само да лижеш и мажеш не става.

182

Анонимен

преди 7 месеца

Айде на избори ! Всички ги искаме , ама не ни стачкува пак...мързи ни ! Само Възраждане е партия , която ще оправи България !

181

Анонимен

преди 7 месеца

Ако бяха честни изборите Възраждане щяха да имат 55% ...А ако решат и да гласуват онези 65% ,който не гласуват и с фалшиви гласове , пак няма да могат да ги бутнат този път!!! Нали така го избрахме президента, въпреки ,че ГЕРБ си фалшифицираха изборите- просто не успяха да измислят чак толкова гласове ,че да изберем Цецка Цачева!!!

180

да бе

преди 7 месеца

До Сата НАТО// само дето не си спомняш с подкрепата на коя фондация, че и парички в добавка беше избутан в политиката и мисирките по команда "свише" го венцеславеха денонощно.

179

Сата НАТО

преди 7 месеца

Нека си припомним, че този откровен капудт 15 години строи партия по путински образец и целува ръка на съществото, запалило най-голямата война от 100 години насам.

178

Идеалист

преди 7 месеца

Плаши, но го е страх от Галя

177

Демокритос

преди 7 месеца

Подпорната стена на Алепу пак ще става хотел...

176

Странно,

преди 7 месеца

...как ПП-сите и Копейките пеят в един хор срещу Борисов? Дали е случайно?

175

Анонимен

преди 7 месеца

Я КЪШ БЕ, МУТРО !!!!!

174

7

преди 7 месеца

Всичко е само игра!

173

Анонимен

преди 7 месеца

Ура ще се разпадне триглавата ламя