53

Анонимен

преди 3 месеца

Байдън е идолът на психопати като Кирил Петков.

52

Анонимен

преди 3 месеца

Байдън е посмешище за президент, не знам как демократите са го избрали за кандидат, но като гледам Пелоси колко е "млада", вече не се учудвам на нищо :)))

51

Анонимен

преди 3 месеца

Виц на деня: Наша делегация отишла при американския президент и поискали България да стане щат на Америка. Президентът не бил и чувал за България, но чичо Сам чете в чичо Гугъл: "България е древна страна с богати традиции, култура и робска история. Била завладяна от Римската империя и не след дълго се разпаднала. След това под византийско и Византеия изчезнала и Осмацката изчезнала. Била приятел със СССР и той изчезнал. Президента казал: Евросъюза не са ли чели или си мислят, че ще им се размине

50

Шопо

преди 3 месеца

Он Бидоно вече е ептем изкуфел.

49

страшно е

преди 3 месеца

Жалка история. Страшно е, че такъв човек държи куфарчето с ядрените кодове. Дали и то не е до кучешкото легло...!?

48

Анонимен

преди 3 месеца

Там /44/, това не е уникално гласуване. Често се провеждат подобни анкети с единствен въпрос: Кого предпочитате за президент на Пиндостан?

47

Исторически парк

преди 3 месеца

до 32 ами да дойде и да се опита ;)

46

Анонимен

преди 3 месеца

Е, най-накрая в статията става ясно. По смисъл означава да забравим, да оставим настрани всичко ... и да остави страната ни да ИЗЦЕЛЕЕ. Афганистан, Египет, Либия, ..., вероятно и Мексико, айде да не си спомняме. Няма неволни грешки, особено на президенти, особено публично. Какво ли значи?

45

Анонимен_89

преди 3 месеца

Това което е истина, не можеш да го отричаш кравар!!!

44

Анонимен

преди 3 месеца

Янкито с небивал интерес кимаше с глава, даже Путин като му връчи некакви документи, ония журналист се дърпаше, ще кажеш ще го разстрелят на момента :))) Та кой е виновен сега питам :))

43

Анонимен

преди 3 месеца

Когато е Тръмп се чудят как да го обвинят ,обаче Байдън върши углавно правосъдие и даже не повдигат обвинение.Ето това се нарича съд.

42

Анонимен

преди 3 месеца

Дори не ми е смешно и няма да го обиждам. Не е хубаво да се подиграваме на толкова болен човек... А това, че онези се възползват от състоянието му и го ползват като кукла на конци, е направо грозно.

41

Там

преди 3 месеца

Ютуб гласува :За Байдън 16%За Путин 84%Всичко е вече ясно.

40

Анонимен

преди 3 месеца

Да си го търпят. Не ме интересува. Стихга да не ми се меси в живота.

39

Шефрет

преди 3 месеца

Тоя старец кога накрая ще сбърка препарат против буболечки с чая та да ни отърве от жалкото си съществувание

38

Нане

преди 3 месеца

Но най сбъркани в цялата схема са мърсулката и ОПГ от шайка разбойници около нея... ===))) тия водят юрохея, към тотален фалит, глад и мизерия...

37

Анонимен

преди 3 месеца

Пропусна да каже Путин в лекцията си по история, че Украйна е била полска, част от полската империя :)))

36

Да

преди 3 месеца

САЩ държавата на убийците си заслужават тази мумия.

35

Руси

преди 3 месеца

Дано Путин ви потопи скоро

34

АНГЕЛ

преди 3 месеца

Въпросната Фашистка партия е може би единствената в света при която президента който издигат няма никаква власт и от него нищо не зависи. Точно затова те могат да издигнат и Магаре за президент.Това е дълбоката държава. Управляват хора които не са избирани от никой! НО както Бойко осъзна че ако издигне Магаре за президент то няма да бъде избрано така и Фашистите в САЩ осъзнават че Байдън е напълно неизбераем. Според мен ще го заменят с някоя друга кукла на конци но дано да греша !