101

Анонимен

преди 4 месеца

.украйна НАТО бг правителства и политици европейски всичко има край

100

Анонимен

преди 4 месеца

Добра рокада. Леопардът показа какво може. Голташка Русия нахлу към Киев със 130 000 души, които се разбягаха и бяха направо погромени за ден и половина. Това бе и целта на СВО- "в Киев за 3 дни". Да, ама не. Сега буквуваме на 10км от границата и около Адвеевка. Толкоз за "втората в света". Сбирщина водкажии, от които 1м вече измряха или бяха осакатени.

99

АНГЕЛ

преди 4 месеца

Офицери и войници от ВСУ са против това уволнение .Нямат доверие на Мисирски. Фронта ще се разпадне и то съвсем скоро. 1-2 седмици МАКС !! И без това положението им е плачевно.

98

до 99

преди 4 месеца

СССР и Русия са 2 различни неща, бедняко! Според приятеля ти Путин и всички бедни ТКЗС-ари у нас (най-неграмотните) ние сме също част от СССР.

97

Още едно

преди 4 месеца

Доказателство, че Путин не лъже като казва че украинците са руснаци, даже и Сирски е такъв дето ще ги води.

96

ПХА ХА ха

преди 4 месеца

ПХА ХА ХА ХА ХА ХАхаха хахаха...

95

Анонимен

преди 4 месеца

Леопард, даже снежен. Чернобилски ли е? От коте на леопард станал.

94

Dodo

преди 4 месеца

До анонимен ***

93

читалище заря

преди 4 месеца

междувременно в украинския печат: национален е-вестник в балхария пасветява обширен материал на новия главком. автор е позивна "електронен калкулятар". направа да падладейш.

92

IQ 3.14

преди 4 месеца

До анонимен келешшизи, много слабичко днес, почвай да говориш с имена, да се не глобяваме

91

IQ 3.14

преди 4 месеца

един вид целата новина се крепи на позивна "барс" и на съчинения по картинка колко да се хване надника, с копипаста от уикипедията, щото никой му се не занимава да преведе нормален материал. честно казано, в момента е по важно позивна "бънди" кви глупости натвори със поредните заловени за шпионаж в полза на вражеска държава

90

анонимен келеш

преди 4 месеца

Залужни,Малужни,Сирски,Мисирски важното е тази война да продължи колкото може повече и в нея да има колкото може повече трупове от руска страна:):):)Ние държавите от НАТО помагаме кой с какво може и резултати има и то доста добри:):):)

89

ми що бе?

преди 4 месеца

Ми що бе. Ми че то той Залужни не става ли ? Ми че то те едва сега след 2 години ли го разбраха, че Залужни не става?

88

Анонимен

преди 4 месеца

Генерал 200.

87

До 86

преди 4 месеца

Брейййй, я малко чети украински телеграм канали и после пиши простотии!

86

Анонимен

преди 4 месеца

Мечката има опит с леопарди, пантери и други мачоци...

85

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен73 и вагнер от тоя голям успех за това тръгнаха към москва олгин ))) а и кантимировската дивизия нещо поизла да незбравяме

84

Анонимен

преди 4 месеца

В Украйна прозвището му е "Генерал 200" още когато вкара в чувал към 3000 украински военни. После разгром при Бахмут два пъти - веднъж при руската атака и после при украинската контраатака. Та не знам какъв леопард сънувате и явно не четете достатъчно!

83

Анонимен

преди 4 месеца

Отбраната на Киев? бухахахахахаха Отбраната на Бахмут? бухахахаха

82

всичко на кайма

преди 4 месеца

Сырский начал переброску резервов к Авдеевке, так как пообещал Зеленскому удержать город. Новый главком ВСУ Александр Сырский пообещал Зеленскому удержать Авдеевку любой ценой и уже начал перебрасывать имеющиеся резервы к городу. В отличие от Залужного, Сырский полностью согласен с решением офиса президента удержать город.