77

Анонимен

преди 3 месеца

Тези двамата комици Лаурел и Харди още ли ви будалкат с еврозоната? Европейците никога няма да ви пуснат в еврозоната. Проблемът е на расова основа, европейците никога няма да ви приемат за равни. Щом толкова лесно ви колонизираха и ви овладяха тотално държавата и властта, как да ви приемат за равни?

76

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 3 месеца

България не е задлъжняла благодарение на политиките на правителствата на Борисов

75

Тъкър

преди 3 месеца

след по-малко от 5 часа излъчвам Интервюто с Путин - Утре ще се Събудите в Един Нов Свят!

74

Анонимен

преди 3 месеца

На този индивид,ми се иска само ,да му кажа едно! Едва ли ще ме прочете.Българина,стиска и скърца със зъби,и едва ли ще изтърпи дълго още това " управление"!!!-:(

73

Анонимен

преди 3 месеца

Стив Ханке каза, какво трябва да прави България, за да оцелее. Гледайте го при Карбовски.

72

Анонимен

преди 3 месеца

"Вярвал" - значи той "вярвал", ами някои вярват в извънземни (то е доста вероятно да има), някои вярват на гласовете дето им се обаждат по телефона и им казват да хвърлят торба с пари от балкона, някои пък вярват на гласовете в главата си, аз вярвам в Бог; тази тротинетка вярвала в икономически резултат, в какъвто май не трябва да се вярва, а да се предвиди или поне ПРЕДПОЛОЖИ. Да се "вярва" в нещо, значи се търси упование, което излиза извън рамките на разума. Гати тъпанара.

71

Асенча

преди 3 месеца

е вреден за България.

70

до 92

преди 3 месеца

то и 1 партия е достатъчна но с повече гласове,ии ако няма много алабалисти

69

Анонимен

преди 3 месеца

Еврото и влизането на България в Шенген ще довърши нашата държава.Според мен ни трябват още партии като Възраждане с цел да може повече партии които са с едно и също виждане да влязат в парламента.

68

Розов тротинеткаджия

преди 3 месеца

Дреме ми на кого вярваш, аз вярвам на валутния борд и да си легна наяден, а не пак да има поредната бясна спекула, заради приема на еврото и нашите алчни търговци :)

67

Анонимен

преди 3 месеца

Аааа !!! Мошеника от Лондон !!! В еврозоната лихвите по ипотеките не са ли двойно по големи ? А икономиките на еврозоната не са ли в рецесия ? Значи да влизаме в рецесия и големи лихви за да се освободят едни милиарди от резерва за кокорчо . Това е в интерес само на мошениците .

66

Анонимен

преди 3 месеца

РЕФЕРЕНДУМ!!!Избрани сте с по-малко от 30% избирателна активност!!!

65

Анонимен

преди 3 месеца

ЕС ще се разпадне до 10 години и тогава какво ще правим с това евро - явно ще палим камината с него.

64

Путин

преди 3 месеца

тази Сметка е без Кръчмар, а Кръчмарят - съм Аз! Скоро ЕС - няма да Съществува, още по-малко Валутата му - ако не искате Рубли - има Юани - изборът е Ваш, ако Лика на Мао ви допада повече!!

63

Анонимен

преди 3 месеца

Като коментираш че от 1991 до днес България се управлява от внуци и синове на бивши Бкп от ДС ейци сега пребоядисани в евроатлантици и Нато вци веднага трият. Защо запалиха тогава Партийният дом в София в началото на 90 години за да не ги открият досиетата. Затова Мразим България заради тия крадци който ограбиха нашите родители и дядовци. По добре България да я управляват Талибани и военен министър да е Мохамед Якуб, отколкото соломон паси или тагарев, отколкото тези крадци бе грам скрупила.

62

1234

преди 3 месеца

До Анонимен 74 ---ако това, че смятам , че трябва да се изчака с приемането на еврото ме прави комунист - ОК КОМУНИСТ съм. Само да кажа, в родовете на майка ми и баща ми няма и никога не е имало нито един комунист. А рода на майка ми е изселен в сервена БГ. Да ако искаш да си говорим за комунисти!

61

Анонимен

преди 3 месеца

Най-добре е да има на есен или на пролет нови избори ако не се организира референдум за запазване на лева.

60

ЕЙ розов

преди 3 месеца

нали вече сме в борд и сме вързани за еврото и лев нямаме, защо ти е зона??

59

1234

преди 3 месеца

До Captain America --- некролог е за БГ икономика, вкарва ни в групата на свърх задлъжнелите държави

58

Анонимен

преди 3 месеца

До АзНай-добре е да запазим националнаната си валута.Който иска да плаща в евро да си отвори една сметка в евро и да плаща с карта към тази сметка по магазините и никой няма да го спре.