234

Анонимен

преди 4 месеца

За да зареве путин нужно е очи, сърце и акъл, да се осъзнае! Тези неща са лукс за една къртица, която се крие под земята! Той е сляп за страданието на двата народа!

233

Анонимен

преди 4 месеца

Абе що Медвечук разправя че зелето вече се подготвя да възира на Запад? Прехвърлял кинти в офшорки,купувал имоти чрез подставени лица...

232

Шаши

преди 4 месеца

Зеленски, ако оживее трябва да иска прошка от целия свят. Бандеровците съсипаха Украйна

231

Анонимен

преди 4 месеца

До до 240Разбира се че не е само от крави,включва и крадени технологии,разпалване на войни ,и други такива интересни занимания.

230

Ще го гледаме

преди 4 месеца

По първи канал на риската телевизия от утре ще може да се гледа интервюто на Такер Карлсън с Путин. И това е голям проблем за русофобската пропаганда. Толкова дълго тиражираха все Зеленски. Нека хората чуят, какво ще каже Путин. Карлсън вече е казал, че от Кремъл не са му дали предварително подготвени въпроси. Чакаме да видим интервюто.

229

Анонимен

преди 4 месеца

Може на някои да не го осъзнават, но в България има достатъчно свобода на словото. Тук путинофилите критикуват, плюят и даже обиждат властта. Ако така се държи някой в Русия ще лежи няколко години. Ако остане жив.

228

Шаши

преди 4 месеца

Само не разбрахме, Путин от кого да иска прошка? От Зеленски ли? Нали зеленото се заканваше, че ще стигне до Москва. Не искаше ли ядрени ракети от САЩ?

227

Анонимен

преди 4 месеца

Гледам как са нацвъкали минуси на коментатор 241. Някой от тези може ли да посочи поне 1 политик в Русия, който да е опозиция на Путин?

226

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 241 По скоро се вдъхновявават от свободата на словото в държавата в която си се родил. Ако не си забравил 2022 тя беше на последно место в ЕС по този показател,вече има подобрение,на предпоследно е.

225

Шаши

преди 4 месеца

Говорителят на европейската комисия не ни интересува. Затова е говорител. Да си плямпори на загубеняците от Германия и Белгия.

224

Анонимен

преди 4 месеца

Чета тук как путинофилите пишат за свобода на словото и т.н. Сигурно се вдъхновяват от свободата на словото в Русия където всеки, който не е съгласен с политиката на Путин има 3 варианта да го изрази - да пие чай с нещо си там, да влезе в затвора или да емигрира без да може да се върне.

223

Факт

преди 4 месеца

90% от скотовъдците не знаят даже на кой континент е България ама родните соросчета още малко и св и ки ще почнат да ом въртят.

222

232

преди 4 месеца

Много тъпо го раздажаш... Я раздуй за Еврейския Украинец какъв исполин е... Може и себе си да включиш...

221

Анонимен

преди 4 месеца

До До 234Протестират просяци предимно в БГ, некой ги е наел и им е дал кебапчета и некой лев, изключвам протестите срещу Буци, той искаше да стане диктатор :))

220

До 228

преди 4 месеца

В просията защо никой не протестира? --- Не говори така за Бг, верно е че останаха повечето просяци но има и сглобка и то богата... А просяци не протестират по принцип.

219

Лилипутин

преди 4 месеца

До 229. Ама нещо изнервен ми се виждаш и типично по комунистически ми излизаш със стария номер "А вие защо биете неггрите?" Искаш нещо да ме убедиш, че путььо е някакъв исполин ли? Висок 2.20. Хи-хи-хи.

218

Христос

преди 4 месеца

До Ахмед. И кво от тва?

217

До223

преди 4 месеца

На късокракия бункерен плъх -- Е Зеленски не е виновен такъв се е родил... Дребен... Кво толкова ти е направал ?

216

Сана Марин

преди 4 месеца

До 224. Ами демонстрират, защото е демокрация бе, кремълски Ка п ***. В просията защо никой не протестира? А ти финландците не ги мисли, стандартът им е на светлинни години от руската клоака.

215

Анонимен

преди 4 месеца

На 16.02.2022 Путин не знаеше, че ще нападнат Украйна! Или излъга?