50

Анонимен

преди 3 месеца

До Веселинъ 7112136860 На какъв се праиш?

49

Кире

преди 3 месеца

Дебелите пенсии са само за служилите на органите на реда и подобните им. Депутати, ДС, МВР, Външно. Цял живот смучат от народа под форма на заплати, а след това продължават от децата им под форма на пенсии. А после насаждат отрочетата на същата схема. (справка Васил Терзиев). Борбата от 10 000 години е за броя роби, от които да смучеш. Как казваш на системата, и метода за подчинение няма значение (религия, партия, култ..)

48

Анонимен

преди 3 месеца

Що? Ако беше Слава росии, колко щеше да е пенсията и пенсионната възраст? 2$ като при Жан Виденов ли?

47

пример

преди 3 месеца

Майка ми се пенсионира преди 2 години. Още на 21 е започнала работа към БДЖ и там се пенсионира. Държавна работа. Обикновена работничка, не е била на ръководни постове. Пенсията и е 800лв.

46

един шофьор

преди 3 месеца

Аз съм ПРЕЗИДЕНТ. Имам зелени чорапи. От нищо не ме е страх. Само от полковник Гундяев да не ме мъмри пак пред строя.

45

Кокорчо

преди 3 месеца

Вдигаме пенсионна възраст до 78 скоро. Слва Украине!

44

Анонимен

преди 3 месеца

Пенсиите 250 евро ама за еврозоната сме първи.

43

Анонимен

преди 3 месеца

За да не взимаш пенсия за стаж и възраст, значи нямаш дори и 15г. стаж и вноски за пенсия за тях и си над 67...За да си на минимума, значи си внасял минимума...

42

Анонимен

преди 3 месеца

Който е на минимална пенсия, реално краде от другите.

41

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

Естествено,че съм в Каркасон и естествено,че щом науката е затворник на политическите лъжи я творя по свой стил и на собствени начала. Призванието мине да съм Българин, Магистър Академик на бойното поле ,а не в кабинет. Днес единственният начин да се прави наука е откъсването от оервертираната Алма Матер. Някогашните К..Ло..ша..ри бяха точно това. Тогава имаше свободен достъп до камбаните и те ги биеха.Оказаха се пророци. Знаете,че "клош" е камбана,надявам се.

40

ШофьораНаСамоьота

преди 3 месеца

От Пътя на Копринката имам втора пенция

39

един шофьор

преди 3 месеца

До 40 Да *** съм. И ушите ми са кльопнали. Не те лъжа бе. Хапчета не пия. Правя по 5 коремни. Не те лъжа.

38

Анонимен

преди 3 месеца

Нормално осигурявалите се без да укриват доходи сега са с пенсии над 1000 лева.

37

Анонимен

преди 3 месеца

2 години хранят по хотелите украинци,50 лв на ден струва всеки един от тях,на регистрираните изплащат пенсии,детски ,да не говорим,че не плащат данаци ,здравни и винеткино за 2 милиона пенсионери които са се трудили за тази държава по 45 години пари няма

36

Реалист

преди 3 месеца

Неоправдано много скочи минималната пенсия след като свалихме ГЕРБ от власт. Заради това другите пенсии са по-ниски. Важно е да има нормални пенсии, за да останат работещите хора в България, а не да бягат в чужбина, виждайки какви мизерни пенсии ги чакат след време

35

един шофьор

преди 3 месеца

Мойта пенсия ми стига - 3500лв. И поработвам допълнително като президент за 18х/ месец. И пари за чорапи не давам, имам си служебни резерва.

34

Анонимен

преди 3 месеца

Ами когато спре държавата да раздава парите за пенсии на хора, които не живееят тук (Турция) и почне да мисли са тези, които редовно са плащали осигуровки тогава може би положението би било по различно.

33

пенсионер

преди 3 месеца

Като пенсионер казвам:1.Поне 70% от получаващи пенсии по болест,са болни само на документ/те са лъжци и измамници/ 2.Получаваш малка пенсия,защото не си искал да даваш осигуровки.Получавал си половината заплата на ръка,а си внасял осигуровки на минимална РЗ.Сега хленчат и скимтят.Аз десетки години давах пари на държавата,и тогава колегите ме обявяваха за луд.Днес аз съм спокоен,а те са луди.Така,че като пенсионер,въобще не съчувствам на българския тарикат.

32

Росен Железото

преди 3 месеца

Боку обра тая държава заедно с комунистите

31

До Веселин

преди 3 месеца

Ама иначе още си клошш в Каркасон, нали?