15

анонимен

преди 3 месеца

тоя лъже и за умрелите! с наш кирчо са като братя клоуни! лъжат народа, лъжат и мажат...нашия го махнаха, ама тоя, заради укрофашистите не могат

14

Анонимен

преди 3 месеца

Украйна е много привлекателна за чуждите инвеститори. Няма корупция, спойойна обстановка и бизнес среда.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Каква икономика бе,неадекватен наркоман 10 млн. избягаха, във война сте ,а нямате фабрика за барут и боеприпаси дори,границата затворена ,да не избягат патриотите,дълг ,койото ако оцелеете ще връщате десетилетия.Ако украинците имаха капка мозък,трябва да те ликвидират публично,не като винивник-ясно е,че е марионетка,а както символ на това ,че няма да позволят повече да ги третират като материал!

12

Мъка

преди 3 месеца

Ду**** да ни е яко . Пак ще ни иска пари .

11

Да

преди 3 месеца

Глупости

10

Анонимен

преди 3 месеца

Украйна няма да има икономика поне още 20 години. Имат 19 милиона население и 11 милиона пенсионери. Много инвалиди, ниска раждаемост. Брутални разрушения на индустриалната инфратсруктура, която и така се намираше в източната част. Загуби си повече от половината достъп до море. Целия флот. Цялата добивна промишленост остава в Русия. Най - добрите туристически дестинации също. Европа няма да позволи земеделците да конкурират евроипейските по разбираеми причини. Нищо добро не ги чака още дълго.

9

Не си е забравил

преди 3 месеца

професията - кабаретист с главно К! Подобряване на украинската икономика, какво ще рече, да си преместим заводите там, ли? Е, имат все още повече население от България, ама мъжете вече им липсват! Нова идея! Да пращат за подобряване на икономиката а и също генно хумания фонд всички високо специализирани мигранти (някои им казват грешно бегълци)! Ако успеят, ние ще повторим опита!

8

Анонимен

преди 3 месеца

Браво бе зелка! 5% икономически растеж е невероятно постижение, особено на фона на 90% разрушена държава! Продължавай все така!

7

Анонимен

преди 3 месеца

Целта на господарите е Европа, в частност и украйна и ние да сме потребители, а не производители. Икономиката на украйна се е свила с повече от 1/3. Ще става по-зле, може да е сигурен зеления.

6

Анонимен

преди 3 месеца

И затова запада ще трябва да даде още бая милиарди..

5

Анонимен

преди 3 месеца

Миналата година завършила с икономически растеж от над 5%, казал Зе-удавникът. Той се изкара по-горе от Китай. Би било много смешно, ако не бе толкова тъжно.

4

Така е ..

преди 3 месеца

И Путин иска до подобри войната , но не става.Войната си е война.Най лошото нещо , което си причиняват хората. Дори животните от един вид не се избиват по между си.

3

пак е на линия

преди 3 месеца

цялата ви икономика се крепеше на това което са построили руснаците и ви го оставиха, от тогава нищо, а след операцията сте просто за никъде, единствените които ще направят нещо са руснаците, но ти няма как да го разбереш. Твоите приятели само рушат и грабят.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Медиите, особено тази *** са тотално отвратителни.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Няма как да извършваш тотална могилизация и да подобряваш икономиката, Зе-клоун.