18

Анонимен

преди 3 месеца

Когато беше избран, Зе-клоунът обеща да служи един мандат. Тази година той суспендира конституцията, отмени /забрани/ изборите до края на войната и узурпира властта. Превърна се в африкански диктатор.

17

Анонимен

преди 3 месеца

"Актьорът и комик се превърна в политик, а след това и във военен лидер." Също така дигитален месия, другар на Прасчо, баща на децата, демократ номер 1, броил до безкрайност и назад 2 пъти... Тази война още преди да започне ни я поднасяха като турска сапунка. Интересното е дали Зеленски е такъв балък че се е вързвал някога че НАТО ще го подкрепя серьозно за да спечели война срещу Русия или си е знаел че всичко е наушким и играе роля само за пари.

16

до 15

преди 3 месеца

Границите отдавна са отворени. Няма ли да се измиташ на запад вече?

15

Анонимен

преди 3 месеца

Русофили, еврофоби, колко от вас са отишли да видят как харашо жизнь в России и да констатират каква демокрация е там? Май предпочитате да се потопите в живота и красотите на Италия, Франция, Испания и да попиете от тяхната култура! Разбирам ви! Европа е люлката на културата! Откъдето са минали европейските колонизатори, са завещали култура, архитектура и поминък на народите така, както Римската империя е цивилизовала и разхубавила варварските страни! Затова обичаме Европа!

14

обективен

преди 3 месеца

Фашистката дупка Уссрайнина се управлява от жалък посредствен комик-наркоман-еврейн ,слугуващ на господарите си от ФАЩ!Уссрайнината е просто един незаслужен подарък към укропитеците от Сталин.До 1952 такава страна просто няма и никога преди това не е имало.Е ,сега тази грешка ще бъде поправена.Всеки народ си заслужава управниците.На укропите-Зеле Наркомана ,на нас-Денко Сапуня.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Украйна е нападната брутално от руснаците за да вземат богатствата стига с тия гадни московски лъжи за 2014 когато анексираха Крим и тук русофила още вярва на работническо дело.

12

С НОВЫМ ГОДОМ!

преди 3 месеца

ЧЕСТИТА НОВАТА 2024 ГОДИНА! ПОЖЕЛАВАМ НА НАШТЕ РОДНИ РУСОФИЛИ, ДОЛАРИТЕ, РУБЛИ ДА ИМ СТАНАТ, И С ДЕНЬГИТЕ ДА СЪГРАДЯТ ПАМЕТНА ПЛОЧА НА ПУТИН, НА МЯСТОТО НА ОБЕЗГЛАВЕНИЯ M.O.Ч.A.! АЙ ХАИРЛИЯ!

11

Анонимен

преди 3 месеца

Няма никаква "сага" между Зеленски и Залужни... Всичко е медийна пропаганда на кремълските фашисти...

10

Анонимен

преди 3 месеца

Зеленски е в пълно право да го уволни, щом така е преценил.Както имаше пълно право през 2021г. да го назначи за главнокомандващ ВСУ.Залужни се оказа страхлив генерал.

9

Анонимен

преди 3 месеца

ВС на РФ затяга Авдеевската примка на шията на Зе-удавника.

8

Анонимен

преди 3 месеца

ВС на РФ затяга Авсеевската примка на шията на Зе-удавника.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Дриcни не чета cамо заглавията са ми достатъчни ,залужни е провален генерал зеленски е политически труп който го е страх от преврат затова нишо не случва до тук

6

Анонимен

преди 3 месеца

Малкото фюрерче трепа евентуалните конкуренти за постът.Сладка е работата на него.Праща некви алкохолици и клошари да умират рони крокодилски сълзи за "синовете на украйна " и инкасира милиони в САЩ.Когато руснаците стигнат Кийв -оп на самолетчето виличка в Маями мезонетче в Ню-Йорк няколко десетки милиона за пенсия.А иначе беше някакъв треторазряден артист в някаква умряла държава някъде в източна европа.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Сагaта: Клoyнът с пиянcки глас срещу дeбелия аpтeлчик.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Добър артист беше, защо се хвана за това което не му беше работа. Американците го излъгаха като малко дете

3

Анонимен

преди 3 месеца

"Отмъстителен или слаб"..............А защо не и двете?

2

Анонимен

преди 3 месеца

Добре е да има помощи за да може врага да се спира от рано ,защото ако се изпусне ще стане като Хитлер.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Сега Дзиленски требе да са триуми, а ний да са вълнуваме че много ни интересува.