132

Анонимен

преди 3 месеца

До Искахте капитализъм? - аз сега почивам като Тодар Живков в резиденция в Монако. Паля G-KLASSE-то и заминавам. Лятото, инак преди 1 седмица бех на Maldives

131

хм

преди 3 месеца

Че какво не й харесвате на Гърция? Пак там ще сме! Свиканали само да увеличават и да вземат, а насреща нищо не им се дава. Пуснали едни апапи само такси да събират и билетчета да продават. Паркираш в няква прашна нива, колата ти я пече слънцето, вътре 67 градуса по Целзий, обаче, дай 20 лева. В гърция колата на сянка под тентите - нула лева такса. Нула лева чадър, 0 шезлонг. Ама имало консумация - има. 2 фрапета, 2 млечни шейка, клубен сандвич с картофи и плодова салата, 2 води за 35 евро.

130

Концесионер

преди 3 месеца

Така е, като държавата не иска да субсидира чадъри и шезлонги, от вашият джоб ще дойде. Виждате, че инфлацията хвърчи, незаконно идват евтини чадъри и шезлонги от Украйна и държавата нищо не прави. Подбиват ни цените, а ние концесионерите сме на загуба. Печалбите са ни нулеви и от 3 години сме на загуба. Поне отменете концесионната такса и ще оставим цените същите. И поне от данъците ни освободете за следващите 3 години докато се съвземем.

129

Анонимен

преди 3 месеца

Сега като се замисля и през соца и сега едни и същи киеци караха отпуските в Мичурин а сега Царево и района.

128

Баба Верка

преди 3 месеца

Кой туй чадър и шизолонг бе момче ?

127

до 130

преди 3 месеца

не си оригинален и не ни разказвай за живота си , шматарок ! Монако и на картичка не си виждал .

126

Анонимен

преди 3 месеца

Аз предлагам вместо те да ни изненадват цени , ние да ги изненадаме с неплащане или неходене .

125

Тенисист

преди 3 месеца

Аз ще почивам в Монако

124

КПП

преди 3 месеца

до 126 Пускаха на МП

123

Анонимен

преди 3 месеца

Тя министерката каза таз година двайси мельона тористи ше чака

122

Кире

преди 3 месеца

Предлагам да направят чадъра по 500 лева на ден. Така всички ще са доволни. Ние сме платежоспособни и цената не е проблем. Само дето на Банско и Пампорово в средата на сезона се наложи да намаляват цените, че няма туристи, но и това не е проблем. Ние ще запълним нишата :)

121

Анонимен

преди 3 месеца

Там където ваканцувам няма да ме изненадат с нищо.И преди 10г и сега все са 100 ойро чадъра с два шезлонга.А в *** не съм бил от соца. Тогава наистина беше хубаво. И най-хубавото беше че в Сл. бряг през сезона в хотелите българрак не можеше да стъпи.Само западняци и Ние. Простолюдите виеше врат по Китен и Приморско.То и там много не ги пускаха ама карай.

120

Искахте капитализъм?

преди 3 месеца

Наслаждавайте се !!!

119

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 116 Има на групи, редят се на опашка в мола за да ядат макдоналдс :))) Като не си от Черноморието недей да даваш акъл :)))

118

Анонимен

преди 3 месеца

А Зеленофилите на Кранево. Вън!

117

Анонимен

преди 3 месеца

Не съм помирисвал моренце от бай Тошово време. Сега не става.ПП-ДБ и тем подобни са причината.

116

Имат пари угаждат си

преди 3 месеца

Русофилите ще ходат на море в Сочи.

115

Кон

преди 3 месеца

Пряката икономическа полза от тия чадъри е смешна на фона на непреките негативи! Освен това, защо по дяволите се дават дългогодишни концесии за плажове?! Такива са обосновани, там където има да се инвестира много в капиталови разходи - строежи и инфраструктура. На плажа (трябва да) има основно оперативни - да се почисти, спасители и т.н.

114

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 105 - е ми намери си нормална работа. Кво да ти кажа друго. Ти си се вкарал сам в неква ситуация и после другите са ти виновни, че нямаш време за почивка. Сигурно и по казина ходиш... Нормално да нямаш нито пари, нито време. Седни и си помисли какъв живот искаш и си промени приоритетите.

113

Анонимен

преди 3 месеца

Това е плажа в Созопол дето чадър с 2 шезлонга идва към 70лв/ден. Ръгайте огромна такса на концесионера без притеснения!