219

Бонго Бонго

преди 4 месеца

Руската мечка ще скимти ха ха ха ха, когато сьомгата изяде мечката хаа ха хаАйде много рано се кахъриш,

218

Чичолина

преди 4 месеца

Украйна ще си върне териториите,които вече са част от РФ,когато Бонго Бонго извади сьомга от устата на сибирска мечка.За Бонго Бонго ще са само останките от сьомгата след като мечката си хапне най-калоричното месо.

217

Бонго Бонго

преди 4 месеца

Все едно да превземат черноморието и да кажат, това вече е руско,не е българска територия. И вие да сте съгласни да кажете ами добре кво да прайм... И там са ,сигнали стотици хиляди украинци и Украйна да легне.....не мисля, че ще стане така.Украйна ще си върне териториите и Русия ще се разпадне. Ето това ще стане.

216

Дядката

преди 4 месеца

Нямало изгледи Русия да превземе Украйна или обратното! Глупост е обратното ,а първото скоро ще се случи! Хайде да видим!

215

дръндю

преди 4 месеца

До ЛукчоОПА

214

Анонимен

преди 4 месеца

Странно е игнорирането на икономическия фундамент на войната. Някой си мисли, че обществото се състои от ***. Хвалба ли е, че си вкарал 500 хил. работници във военното производство. Тези хора получават заплати, за да си купят стоки. Но, 500 хил. души липсват в стоковото производство. Пари има, стоки няма. Мин. на финансиите налива пари на пазара, а Росбанк ги изземмва чрез обезценаване на рублата. Всеки цикъл по-зле. Това навремето САЩ (Рейгън) целенасочено предизвикаха в СССР.

213

Анонимен

преди 4 месеца

Ако не бяха украински руснаци тази война щеше да е само две седмици. Пазят ги. Ще се проточи още години и лека полека ще се разберат. Все пак са една кръв.

212

227 абе каскет смач

преди 4 месеца

кан, превзехте ли цеха за винкели, или ви трябват още няколко години?

211

Анонимен

преди 4 месеца

Украинският генерал-майор Марченко, запитан от журналист дали допуска пореден опит за превземане на Киев, отговори:"за това те имат и сили, и средства". Началникът на щаба на "Азов" Кротевич допусна, че руснаците отново, при това вече тази година, ще се окажат близо до Киев. А експертът с руското фамилно име Жданов, но очевидно със сороски мозък, аяви, че Москва трябва да събере милионна армия, за да превземе Киев. В същото време той призна, че ако има заповед, тогава Русия ще има такива сили и дори в пъти повече.

210

Анонимен

преди 4 месеца

До В Надявам се не го мислите сериозно, че това е най -могучия или както там се пише. И щом според вас използват 2% до сега то какво излиза Че имат армия от около 60 милиона человека ли . Хайде малко по-сериозно.

209

Анонимен

преди 4 месеца

В началото на войната копейките говереха , че тя ще приключи до дни, после станаха седмици, месеци, година и вече говорят за 3-4 години. Да не стане така, че след някоя година да говорите за векове

208

Анонимен

преди 4 месеца

Днес от Украйна заявиха че нямат нищо против срещу демилитаризирана зона между Украйна и Русия, но само в случай че зоната е от украинската граница до Урал и са сигурни че такава зона ще наложат силово на Путин и неговата фашистка банда, които ще свършат живота си в Хага.

207

Русия заяви че,

преди 4 месеца

Ще изплати по 1 копейка на държавите със санкциите след 5000г.,но до 2-3 години няма да съществуват.

206

Анонимен

преди 4 месеца

До В Украйна Правилно РФ използва 2% от военните си части защото останалите 98% заминаха на концерт при Кобзон.

205

Анонимен

преди 4 месеца

Руснаците са широко отворени хора защото са поставени в поза задна прашка от Украйна.

204

Руснаците са широко

преди 4 месеца

Отворени хора и нямат завършени граници които могат да се разширява до Лисабон на запад и до Лос Анджелис на изток.Като не ти харесва ходи ги спри да си пусна телевизора как ви изпепеляват.

203

Анонимен

преди 4 месеца

За победа на Русия изгледите са нулеви но за победа на Украйна вече са над 70% след гласуваните 50 милиарда евро от ЕС, а до 10 дни изгледите ще станат 100% след гласуването на 61 милиарда долара за Украйна в САЩ. Путин и Русия са обречени, а заедно с тях ще си замине и българското русофилство.

202

Лукчо

преди 4 месеца

Без мир по руските условия войната ще продължи до още три години само ако украинците издържат психически и не рухнат,което може да стане във всеки момент До три години Русия ще утилизира напълно военните доставки от НАТО и ако от НАТО икономиките им не минат на военни релси не ще могат да смогнат на руското производство,което произвежда снаряди 20 пъти повече отпреди войната и лесно може да ги увеличи и до 200 пъти.Русия няма бърза работа.

201

123

преди 4 месеца

Това че няма как да има военна победа е ясно от май 2022ра. Русия не успя да съкруши съпротивата на Украйна с изненада, после Украйна не успя да да си върне териториите преди руснаците да успеят да се укрепят. Сега положението е такова, че за пробив на някоя от страните трябва превъзходство в жива сила поне 10 към 1 и също толкова в оръжия, което е невъзможно.

200

Анонимен

преди 4 месеца

А на Украйна и Запада евтино ли излиза войната?