89

Анонимен

преди 3 месеца

полския президент дуда-вчера пред телевизия зеро-крим е исторически руска територия-и ся ко прайм с тоя рускишпионин ааа-кажете бре евроатлантичета

88

Така е ..

преди 3 месеца

До Анонимен 83 Зеленски моментална да търси мир...! Какви ги дрънкаш ? 130 000 хилядна руска армия стои 7 месеца но границата с Украйна с надежда да изплашат украинците. Да ,ама НЕ.Украинците са в правото си да се защитават от нашествениците. Просто и ясно.Путин нападна и зацапа свещите.Доброто винаги побеждава злото.

87

Пенсионер

преди 3 месеца

Залужний и Зеленски ще се разберат , но да видим какво ще правят САЩ с пс.ихо-па-та Путин ? Путин е изключително опасен и не се спира пред нищо.

86

Анонимен

преди 3 месеца

А колко е висок рейтинга на путинския генерал Герасимов? Или тоя въпрос вече е излишен след изчезването му.

85

Анонимен

преди 3 месеца

До 93 Кажи колко умират от наркотици и алкохол в Русия, чадо? Е те сега ме убеди и съм вече руzки роб

84

Анонимен

преди 3 месеца

САЩ-арите пак бомбят по света. "Луд умора няма", казва българската поговорка. От лудостта на тяхната сбирщина продължават да загиват хиляди и хиляди. включително в тяхната "държава". Те не се притесняват, че годишно в САЩ от свръхдоза наркотици си отиват повече от 300 000 души, за тях хората нямат стойност. Даже обратното. Което е позор за човечеството. Помослете (хората на средна и повече възраст), как се измени киното - отвсякъде "ни забавляват" с убийства и подлости....

83

Митрофанова

преди 3 месеца

Колежки, днес сме почивка. Не се напрягайте излишно. Очевидно е ,че след толкова работа не успяхте да направите хората рycoрoби.

82

Батка

преди 3 месеца

Дано Русия да победи и да се върнат 90те години в България. Ще рекетираме програмисти и ще им гепим парите и ще си караме чисто новите коли.

81

Анонимен

преди 3 месеца

Нещата отиват към разпад на руската федерация както се случи с СССР. Явно не са се поучили от грешките си.

80

Анонимен

преди 3 месеца

Къ са ие изул зад пианото да удари едно долно До с левотомтдо. Каккъе президент е тоя от Белопрашната аудитория? тръбат му в носа, пръставгъза и за още една тръба в другата ноздра риве ли риве и не мои и та нимои с дветемъде двоьола да одсвири

79

Анонимен

преди 3 месеца

Хитлер също е пренебрегвал генералите си поемайки нещата в свои ръце. Видно е че киевското наркоманче плътно следва пътя на кумира си.

78

Анонимен

преди 3 месеца

хъшът го бива. още не са го огънали да си смени името. както Зеленски от Владимир на Волтметър,Залужни да не би наместо както родителите му са го кръстил-Валери да са искали ВатБойлери даго преименоват.Тия семки ще го подразнят подразнят и един ден като им дигне мерника и стой та гледай как ше му збират молекулите ьелени да нахранят цацат в делтата.Валекра,спри майна войната и сиприбери хората. Провъзгласи един ден за Ден на Писалките.Когато всеки украинец да сеподпише под Рус-УКР МиренДоговор

77

Анонимен

преди 3 месеца

Вероятно подготвят аудиторията за подмяна на куклата в кукления театър. За нас всичко това е далече, но за принудените да се бият на фронта и за техните семейства трагедията е голяма. А кукловодите не се гнусят да използват грозни, необръснати и зле облечени кукли. На запад мъжките кукли са обвзкосмени и напарфюмирани, гелосани и напоследък открито омъжени.

76

Анонимен

преди 3 месеца

Украинците тепърва ще се усещат какво им причини зеления и как ги излъга. Хвърли простолюдието на фронта, а богаташите се изнесоха по европейските курорти. На него не му пука, че това е братоубийствена война той е от друг етнос. Вместо моментално да търси мир, той реве за пари и оръжие ама така са му казали и той следва сценария на САЩ.

75

Анонимен

преди 3 месеца

До 74Е за това там е постоянна могилизация и още 500000 им трябвали щото май тях ги разчистват по 1000 на ден

74

Анонимен

преди 3 месеца

До 78 И от къде са ги намерили тоя 32 тона,че не става ясно

73

Анонимен

преди 3 месеца

До 78 Е кой да поканят някой овчарки дето е помагал на руската армия ли .Що се излагаш простотии

72

Анонимен

преди 3 месеца

В генералния щаб на Украйна се срещат двама генерали.- Изглеждате някак странно тази сутрин - казва единият - Да, наистина, за първи път откакто работим заедно, ви виждам без медали.Зaлужний поглежда към гърдите си и възкликва:- О, забравил съм да ги сваля от пижамата си! ( Точно в този момент е направена снимката тапет на статията. )

71

Алооуу,

преди 3 месеца

...ако народът на България не е посрещнал руските войски като "освободители", те никога нямаше да спечелят тази война! Камо ли Гурко са пресече Балкана през зимата! От "благодарност", нито един български не е бил поканен при подписването на Сан Стефанският договор! Та се е наложило да си платим "освобождението" с 32 тона злато!

70

Анонимен

преди 3 месеца

Не е вярно, че Зеленски губи рейтинг. Вярното е, че рейтингът губи Зеленски.