210

Анонимен

преди 4 месеца

СПРЕТЕ ИМ БОЯРЕШНИКА ЧЕ ИЗТРЕЩЯХА ЕПТЕН- СПРЕТЕ ИМ И БЕЛОТО- МЕТНА ГИ ШИЗОФРЕНИЯТА- ВИДЯХА БОГ.

209

Обективен

преди 4 месеца

Е, истината е, че те се борят срещу англосаксонските сатанисти. Това са фактите. Успех на православна Русия срещу световните агресори

208

Истината 2

преди 4 месеца

Обаче Бог има и ще накаже руснаците, както ги наказа през 1917 година, когато пак си бяха внушили, че ще завладяват света. Тепърва ще плащат за греховете си. Злото няма да остане без възмездие!!!

207

Истината

преди 4 месеца

Кое им е християнското на тия антихрист? Че убиват православни в Украйна ли, че строят джамии в Москва ли, че се прегръщат с ислямистите на Кадиров ли, че са първи приятели с Хамас, Иран, Китай и Северна Корея, или че допускат в църквите им да се поставят богохулни икони на антихристи като Ленин и Сталин??? Тоя свят съвсем подивя от простотия!

206

Анонимен

преди 4 месеца

ама тия да няма да се омъжват, направо са си един за друг и двамата еднакво заблудени.

205

Анонимен

преди 4 месеца

Щурмоваците от 114 и 30 бригади на руските сили заобиколиха укропозициите в кариерата на Авдеевка (Сините езера) от двете страни и официално влязоха в градската част на Авдеевка от север по пресечкатаа Железзодрозжнаая и улица Фрунзе. И сега са в района на улица Сапронов. В града влязоха и силите за специални операции на 115-та бригада на Росгвардия. По неофициални данни, в тези часове продължава активното движение на руските сили към улица "Донецк".

204

gg

преди 4 месеца

Жесток бог? Това трябва да е еврейския бог от стария завет значи.

203

Анонимен

преди 4 месеца

На глупавата мисирка н.хр пропагандата !

202

Да бе

преди 4 месеца

До Да бе колкото и минуси да слагате, има и статии и видео за тази среща!

201

Анонимен

преди 4 месеца

Навсякъде вярват в нещо... Просто вярата в материализма и субективизма в русия отслабва заради губещите позиции на запада. Затова традиционната вяра набира обороти

200

Да бе

преди 4 месеца

До Пропуснахме Гундяев тропаше по масата и викаше а Рундю скляпаше, като напи-кано дете подсмърчаше и мълчеше.И това е Президента на България, ама със сервилно поведение!

199

Анонимен

преди 4 месеца

абе вие акъл имате ли да четете тия антихристиянски писания дето ви ги сервира краваршингтон -кой командва там -да не си мислите че президентите -едни с големи уши и дълги носове дето държат банките те командват-останалото е театро кат при ас и са го кръстили демокрация-отворете си очите

198

Анонимен

преди 4 месеца

По време на спецоперацията укросилите на ВСУ са изстреляли общо над 145 хиляди боеприпаси от различен калибър по територията на ДНР и по град Донецк. В резултат на обстрелите са загинали 4725 мирни жители, в това число 140 деца, съобщиха регионалните власти, позовавайки се на Съвместния център за контрол и координация по въпросите, свързани с военните престъпления в Украйна. Обстрелите по град Донецк се извършват от района на Авдеевка

197

Анонимен

преди 4 месеца

Истината е че украинския синод не е признат и няма да бъде признат! И затова са тия пропагандни текстове! Пишат в случая магаретата!

196

Умнико

преди 4 месеца

До хаха 247 - Аз се отоплявам на газ умнико и знам че цената в момента след всичките намаления е два пъти по-висока от преди Войната два пъти и нещо .Знаеш ли колко е това? да ти обясня ако сега имаш един смартфон два пъти повече е да имаш три и *** например .

195

До автора

преди 4 месеца

Не е хубаво да се говори пред хората за нещо което не ти е ясно и не познаваш. Ако в Русия все пак вярват то в Америка и Европа има ли вяра изобщо.

194

Анонимен

преди 4 месеца

И какво казва Гундяев- може да сме убийци на деца, но видяхме бог- значи сме добри убийци- малий тия са хванали шизофрения от толкова бело- СПРЕТЕ БЕЛОТО, ВЕЧЕ ВИДЯХТЕ БОГ- СТИГА ВИ ТОЛКОВА!

193

OЛЕЛЕ

преди 4 месеца

Антихристът да говори за Бог!!!!!

192

Пропуснахме

преди 4 месеца

момента Гундяев да бъде изгонен кат бит п--ерас от канцеларията на президентът Радев заради тонът с който си позволи да унизи и Радев и България.

191

УБИЙЦИ НА ДЕЦА

преди 4 месеца

245- И ЗАЩО ИМА ТАЯ ЗАПОВЕД ЗА АРЕСТ ЗА НАД 560 УБИТИ ДЕЦА В УКРАЙНА И НАД 1700 ИЗВЕДЕНИ УКРАИНЧЕТА В РАША- А ВСИЧКО ЗАПОЧНА С ПЛАТЕНИТЕ ОТ ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ В ЦЕЛИЯТ БИВШ ИЗТОЧЕН БЛОК 2019Г ПРОТЕСТИ - НОРВЕЖЦИТЕ ЩЕ НИ ВЗЕМАТ ДЕЦАТА ТУК ПРОТИВ СТРАТЕГИЯТА ПРОТИВ ДЕТЕТО 2020/2030Г- А ТО КАКВО СТАНА- ТАТКО ПУТИН ГИ ОТВЕЛ В РАША И СЕГА ГО ГОНЯТ КАТО УБИЕЦ- НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА БОЖИИ- ПАРДОН ПУТИНИ.