8

Анонимен

преди 3 месеца

Да дадеш луди пари за нещо, което ще падне при първото по-голямо земетресение (за новото строителство става дума), е голяма глупост.

7

aaaa

преди 3 месеца

Много сме активни един от най активните вече го дезактивира преди два дена!!!

6

Хиацинт Станчев

преди 3 месеца

Българина е мниак на тема имоти и яко купува.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Моето скромно неекспертно мнение-сега е свръх неподходящо да се купуват имоти и да се установяваш където и да било, защото не се знае дали точно утре няма да се наложи да си грабнеш набързо една бутилка вода и бельо и да бегаш къде ти видят очите. Света е размирен, нищо сигурно.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Тая статия ми напомня онзи сериал за Чернобил. Нещо се случва ама какво скоро ще стане ясно.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Бързам да пиша преди да се появят "програмистите" - тази година купих 19 апартамента и къщи и са дадени под наем, а до края на годината ще купя още около 190 имота. Месечния ми доход е 9 милиона евро. И те така ...

2

Анонимен

преди 3 месеца

Аз съм мн активен , даже вече не ме и интересуват. Апартамент се взема по принуда , да живееш в него. Това не е никаква инвестиция. Живота на стоманобетона е 50г, по документация. След 50 г. новота строителство ще изглежда по - зле от панелките днес, да не говорим че най - вероятно панелките са и много по-здрави. Вижте строеното 2007г как изглежда и сами си правете изводите. Е каква инвестиция е тогава това, което след 50 г няма да искаш да го погледнеш, а от наем се изплаща за 40г.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Хората намаляват цените на имотите скачат как така не знам в моя вход от 12 апартамента 3 са празни.