80

Зеленски

преди 3 месеца

Без доставки на оръжия от запада криво-ляво ще се оправим. Ама ако и доставките на наркотици ни спрат тогава вече ще падне бойния дух и губим войната!

79

Анонимен

преди 3 месеца

Това беше успокоението и за американските при Виетнамската война. И не го казвам със злоба, за да убиваш хора ги трабват огромни стимуланти, не е като сяляните дето се изхвърлят тук. Русите също употребяват, кой алкохол, който може и дрога. Не е лесно всеки ден да гледаш ръце, крака, черва и глави около теб и да знаеш, че си следващия. Ако не притъпиш съзнанието си, ще се побъркаш. Единственото решение е воинишки въстания. Украте измитат техните и стигат до Киев, а русити техните и до Москва.

78

Говореше си сам

преди 3 месеца

Имам познат, заклет евроатлантик! Америка му е все в устата. Западна Европа била люлката на цивилизацията и навсякъде течало мед и масло. Тия дни го видях. ГОВОРЕШЕ СИ САМ!

77

СЛАВА КОКАИНА

преди 3 месеца

Канабиса е за треторазрядните войници. За тея на първа линия има *** и Амфети.А Генералите и офицерите получават бело директно от Зелката.

76

маалата

преди 3 месеца

Е, па какъвто "президента Клоун" такава и държавата!!! -)))))))

75

Анонимен

преди 3 месеца

Разпадът на Украйна продължава с пълни обороти. Гледайте и мислете, какво ще се случи с България!

74

82-ОМБР

преди 3 месеца

В окопите на ор'ките не се използват наркотици,те закусват с бъркани яйца и тръгват на щурм срещо украйнците,след час,два всичко приключва(не по руски),и всички се наслаждаваме на видеоклипове как руски войници тичат след оцелялата си бронетехника в очаяни опити да се качат на нея(в обратната на щурма посока),а техните бойни другари дори ненамалят скороста за да ги олеснят,напротив,газ към оцеляването и клетви към царя...

73

82-ОМБР

преди 3 месеца

Наркоман е диагноза! Артис е професия,и то творчества! КГБ офицерче е шпьонин,а шпьонин по своята същност е нещо в което се преплита хитрос,подлост,предателство плюс личностни качества и щипка национализъм който обучението превръща в шовинизам. По дефалт твореца и неговата професия ми е на сърцето. Вероисповеданието ми казва,че Бог е един за всички,а патриарх Кирил и КГБ В. Путин са заложили на шовинизма,Бог да се смили над варварите

72

82-ОМБР

преди 3 месеца

До Българин Само ти и твойте пропити от русия другари не искате да приемете,че вчера,днес и по всяка вероятност утре,украйнците правят точно това за което ги призоваваш,а именно оправят си отнушенията с русия! И България прес 1912 е правила същото с Турция,оправяла си е отношенията,34г.след въскръсването си. Обаче,нито роби,нито васали,нито протекторат,нито парцалче или чорапче може да очаква нашата освободителка от нас! русия("люлка на морала") трябва да се примири със сърдечното ни Благодарим!

71

Анонимен

преди 3 месеца

Така става като имаш толкова малко акъл, че да се изправиш срещу непобедимите руснаци. Очаква ви само стрес, осакятявания и смърт. Нищо друго.

70

Анонимен

преди 3 месеца

Е минуси да слагате на коментари на 80 и 79 е все тая това е истината

69

Анонимен

преди 3 месеца

До 78 Е само дето България а има преди Турция,че леко у лево с уркопитешките си глупости

68

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонименп78 7-Ами питай ***.йка си.България е създадена 600г преди да дойдат турците.Украйна е нещо като държава от 1952г.Мисли , преди да питаш.Ако пак нищо не си разбрал ,пак питай ***.йка си.

67

Анонимен

преди 3 месеца

Русия смята Украйна за част от своя свят,Турция също смята БГ,а и голяма част от балканите за част от техния свят(съвсем официално ни показаха разни карти и т.н.) и така,ако руснаците и украинците са братя,ние що пък да не сме братя а турците!Само питам .,

66

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

Всяко нормално човешко същество има генетика ,която му позволява да намира по естествен начин равновесие в живота си.Онези,които търсят канабис с идеята да им е по-спокойно унищожават естествените си защити срещу стреса и стават все по-нервни и глупави. Канабисът е основно средство на отвратително грозните мохамедани да си легнат с някоя жена.Само комплексари с малки п..и .ш..К..и ,грозни,психично болни използуват тази отрова ,която дори арабите производители наричат "л..а..й..н...о".

65

справедлив

преди 3 месеца

Хохлите са наркоманско племе.Вожда им Зельо е доказан наркоман ,но е удобен на ФАЩ и НАТО.Със или без канабис ,това долно племе трябва и ще бъде заличено от лицето на земята.Лошото е че тези полу.човеци вече 2 години живеят на наш гръб и разнасят болести ,разврат и престъпност.Над 2 милиарда ни струват тези пияни и мързеливи плъхове.

64

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

Всяко нормално човешко същество има генетика ,която му позволява да намира по естествен начин равновесие в живота си.Онези,които търсят канабис с идеята да им е по-спокойно унищожават естествените си защити срещу стреса и стават все по-нервни и глупави. Канабисът е инос овни средство на отвратително грозните мохамедани да си легнат с Яков жена.Сано комплексари,грозни,психично болни използуват тази отрова ,която дори арабите производители наричат "л..а..й..н...о".

63

Анонимен

преди 3 месеца

До 72 Още ли им чешеш яйцата на руснаците я дръпни един кос

62

Анонимен

преди 3 месеца

До 71Е те руснаците добър урок им дават на уркопитеците пък чак почнали да се напушват от зор

61

Русия=выгребная яма

преди 3 месеца

А в Русия тревата я пасат, че яйцата свършиха.